.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    пловдив

Влюбен..в..най добрата си приятелка...

Здравейте,реших да споделя тук..едва ли ще направи положението ми по добро но..От много време съм влюбен към най добрата си приятелка..тя си има приятел които я ревнува от мен понеже тя също има симпатий към мен..но не разбирам какво прави с него..а и тя ми дава поводи гушка ми се целува ме по връта..и от 2 години съм влюбен в нея..стига ми само да я гледам щастлива и усмихната дори и да не е с мен..но от много време търся начин как да и призная чувствата си понеже,ме е страх че може да я загубя като приятелка и нещата никога нямаше да бъдат същите..някакви съвети?!.....
    Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!

питай я дали тя няма същите чувства и защо ги прави тези неща, след като си има приятел. ако не ти отвърне, не се бъркай повече, да не изядеш боя.

Повече от фен
    Моя съвет е да си намериш момче най-добър приятел, за да нямаш такива проблеми А с момичета да постъпваш по друг начин, по такъв че да те харесват не само като приятел, а и като гадже.
    МОМЧЕ

Град
    пловдив
    имах предвит,че тя ме има за най добър приятел,и се усеща че изпитва нещо към мен..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Мн гадно...Еми говори с нея,но не и с приятеля й !
    >>DjBelev<<

Град
    пловдив
    Приятеля и нищо не може да направи..мн е сдухан а и аз съм 1.94 см ии малко трудно някой да ми каже нещо..;д но ще говоря с нея.щом трябва

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Приятел с момиче не ставай, освен ако не си гей.

Колкото по-бързо го запомниш това, толкова по-малко ще страдаш.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    От къде знаеш, че тя изпитва нещо към теб? Тя знае ли за твоите чувства?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    От къде знаеш, че тя изпитва нещо към теб? Тя знае ли за твоите чувства?
    Ако тя знаеше (следователно й беше казал), пича нямаше да я пуска тая тема, сеш' ли се?

It's hard to think..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Приятел с момиче не ставай, освен ако не си гей.

Колкото по-бързо го запомниш това, толкова по-малко ще страдаш.

Тука не съм съгласен Ама никак... За пореден път ли да ви обяснявам, че всичко е до човека и неговия характер. Има момичета/момчета в които се влюбваме, други намираме само за приятели.. Това е нещо нормално. Кофти става само когато имаш силни чувства към някого, а остреща те имат "само за приятел" Аз лично имам приятели както момчета, така и момичета и съм много щастлив от това (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си