- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен..в..най добрата си приятелка...
Здравейте,реших да споделя тук..едва ли ще направи положението ми по добро но..От много време съм влюбен към най добрата си приятелка..тя си има приятел които я ревнува от мен понеже тя също има симпатий към мен..но не разбирам какво прави с него..а и тя ми дава поводи гушка ми се целува ме по връта..и от 2 години съм влюбен в нея..стига ми само да я гледам щастлива и усмихната дори и да не е с мен..но от много време търся начин как да и призная чувствата си понеже,ме е страх че може да я загубя като приятелка и нещата никога нямаше да бъдат същите..някакви съвети?!.....
Не тръгвам..ако заедно не тръгнем!!!
питай я дали тя няма същите чувства и защо ги прави тези неща, след като си има приятел. ако не ти отвърне, не се бъркай повече, да не изядеш боя.
Моя съвет е да си намериш момче най-добър приятел, за да нямаш такива проблемиА с момичета да постъпваш по друг начин, по такъв че да те харесват не само като приятел, а и като гадже.
МОМЧЕ
имах предвит,че тя ме има за най добър приятел,и се усеща че изпитва нещо към мен..
Мн гадно...Еми говори с нея,но не и с приятеля й !![]()
>>DjBelev<<
Приятеля и нищо не може да направи..мн е сдухан а и аз съм 1.94 см ии малко трудно някой да ми каже нещо..;д но ще говоря с нея.щом трябва
От къде знаеш, че тя изпитва нещо към теб? Тя знае ли за твоите чувства?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от Eclipsercho
Тука не съм съгласенАма никак... За пореден път ли да ви обяснявам, че всичко е до човека и неговия характер. Има момичета/момчета в които се влюбваме, други намираме само за приятели.. Това е нещо нормално. Кофти става само когато имаш силни чувства към някого, а остреща те имат "само за приятел" Аз лично имам приятели както момчета, така и момичета и съм много щастлив от това (: