- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с братовчеда !?
Пффф и 4-та братовчедка да ми е,пак ... При мисълта,че ми е роднина се отказвам :P ... А,че има дето го правят и с майките,и с бащите си,има ги всякакви индивидиНа всеки границата за Taboo е различна
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
На село се ожениха,мъж и втората му братовчедка и няма проблем ...родиха и се деца(напълно нормални,не изруди) Така,че не се притиснявай клецай си ....ама не фърлят вътре,грубо е![]()
![]()
Шибай я брат, хич не се замисляйПървоначално написано от svetlioo94
![]()
![]()
За мен няма значение кой братовчед ми е - против съм за секса с роднини.. Било то между братовчеди,било то между брат и сестра..Противно ми е..
Но в случая ти трябва да решиш какво да правиш,а не ние да ти кажем
какво да правиш..Нали се сещаш,че живота си е твой и ти вземаш решения относно нещата,които те вълнуват..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В ислямските държави това е нормално, тъй като техният Коран им го позволява. Но тъй като живееш в Европа, ще е добре да прекъснеш този си вид занимания с нея.Първоначално написано от svetlioo94
VIVA VICTORIA SIEMPRE!
абе след 2ри на татъка нема страшно
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Като гледам повечето от тука действат на принципа "Куцо,Кьораво,Сакато-дупка има ли е злато!"![]()
Еми sorry,че го казах,ама и вие к'во го окуражавате ...![]()
Да бе,давай,е*и,не се притеснявай,е айде малко ... все пак му е роднина!![]()
Първоначално написано от kik40
Абе готин аз също съм много против това но му е 4-та братовчедка аз съм сигурен,че тука защитниците на кръвосмешението не знаете 80% от вас кой са ви 4-ти братовчеди ще ми говорите за недъзи и роднини...!
Щом е четвърти/та твой/я е. На братовчедка ми която ми е втора! Вече ми е духалаПък за секс.. страх я е
. Братовчедка два пъти се четка
Хващай/го и започвайте какво чакате
![]()
Абе вие така викате "ако ще и втора братовчедка да ти е" ама не е така. Това, че вашите мозъци само за секс мислят е друг въпрос.
Но тия, дето дават пример за връзки с първи или втори братовчед, ще ви кажа една история (ако се разровите, може да я намерите и в интернет вероятно), която ни разказваха в турция като бяхме. За техен владетел, който са го женили за втората му братовчедка, за да не излизат парите от семейството. И кво? - родили са му се три деца, и трите с проблеми. Като остарял той казал, че не е щастлив, въпреки че е страшно богат: "Как да съм щастлив и за какво са ми тези пари, като през живота си не съм купил на сина си едни обувки?" Ама замислете се преди да говорите глупости! Друга история, която ни я каза учителката по български: нейна роднина (не знам точно каква) се оженила за втори братовчед и първото им дете било недъгаво и умряло на 8. Ако ви се случи това сигурно няма да мислите "Ч*кай там пък квото стане!"
Виж ся брат,ти май не четеш както трябва,а може би и въобще не си чел ... Аз поне не си знам 4-те братовчеди,ако имам връзка с някоя от тях ще я прекъсна веднага ... В неговия случай е същото !!!Първоначално написано от galin4o0o
![]()
те 10тите не са родени ... :ДПървоначално написано от LabilnaPsihika
Виж ся "брат" ти май не си прочел,че той излиза с нея от скоро и че нито иска да му е жената на живота нито иска да и прави дете съдейки по името му в което има "94" си прави сметка ...за това нека си се оправят и да не се притесняваПървоначално написано от kik40
![]()
хуй род не признава това за мен важи от 3 ти братовчеди нататък аз така и така не ги знам кои са ми 4,5,6 братовчедки.
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Мисля,че няма нужда вече да спорим,кой е прав и кой не е!Да не пълним темата с глупости ... нека си реши тойПървоначално написано от galin4o0o
![]()
Аз след трети братовчед изобщо не ги смятам за роднини, така да не те е**, няма да се жените или да е жената на живота ти, така че каквото си решиш!!!
Никога не умираш девствен,
живота те преебава.
и трети е далечен - човек не мое да познава всички![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Ми тук всеки ще се изкаже различно - някои хора и със 7-мият си братовчед да имат шанса, няма да го направят.
Не всеки може да преглътне това, че имат роднинска връзка с отсрещния, колкото и далечна да е тя.
Така че, зависи от твоите принципи. Ако не ти е чак такъв проблем, на нея също, значи всичко е наред.
Ако ли не - просто не го правете. Сами решавате.
Само да ти кажа, ако предположиме, че надолу по родословното ти дърво всички роднини са имали по две деца ти и мацката имате още 62-ма 4-ти братовчеди или общо сте 64.
5-ти братовчеди = 128
6-ти =256
и т.н
Ако вземете едно средно статистическо село от 2048 души и се предполага, че няма намеса от външни хора (гени), то там всички са 9-ти братовчеди.
Ако пък предположиме, че в българия сме 8 388 608 човека и няма външна намеса, то тогава всички сме 22-ри братовчеди.
![]()
![]()
Така, че не мисля че има кои знае какъв повод за страх в твоя случаи. 4-ти братовчеди си е доста далечна роднинска връзка.