.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Град
    The Moon,Milky Way
    Пффф и 4-та братовчедка да ми е,пак ... При мисълта,че ми е роднина се отказвам :P ... А,че има дето го правят и с майките,и с бащите си,има ги всякакви индивиди На всеки границата за Taboo е различна
    Страдам от синдром на придобита Еуфория!!

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    На село се ожениха,мъж и втората му братовчедка и няма проблем ...родиха и се деца(напълно нормални,не изруди) Така,че не се притиснявай клецай си ....ама не фърлят вътре,грубо е

Re: Секс с братовчеда !?

Цитирай Първоначално написано от svetlioo94
    От извесно време се виждаме с едно момиче само за секс...Неска разбирам че сме 4ти братовчеди......Вярно ли е че само до 3то коляно се вчита за братовчед ? Какво да права ???
    Шибай я брат, хич не се замисляй

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За мен няма значение кой братовчед ми е - против съм за секса с роднини.. Било то между братовчеди,било то между брат и сестра..Противно ми е..

Но в случая ти трябва да решиш какво да правиш,а не ние да ти кажем
    какво да правиш..Нали се сещаш,че живота си е твой и ти вземаш решения относно нещата,които те вълнуват..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Фен Аватара на quexxe

Цитирай Първоначално написано от svetlioo94
    От извесно време се виждаме с едно момиче само за секс...Неска разбирам че сме 4ти братовчеди......Вярно ли е че само до 3то коляно се вчита за братовчед ? Какво да права ???
    В ислямските държави това е нормално, тъй като техният Коран им го позволява. Но тъй като живееш в Европа, ще е добре да прекъснеш този си вид занимания с нея.
    VIVA VICTORIA SIEMPRE!

Град
    Улицата
    абе след 2ри на татъка нема страшно
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    The Moon,Milky Way

Като гледам повечето от тука действат на принципа "Куцо,Кьораво,Сакато-дупка има ли е злато!"
    Еми sorry,че го казах,ама и вие к'во го окуражавате ...

Да бе,давай,е*и,не се притеснявай,е айде малко ... все пак му е роднина!

Да, продължавайте в същия дух, някой ден тя ще забременее и ще роди дете-недъг, но ще е твърде късно. Ще сте изправени пред избор, отнемане на човешки живот или създаване на човек, който цял живот ще бъде недъгав. С 2 думи, Спокс, продължавайте

Град
    Moscow,Russia

Цитирай Първоначално написано от kik40
    Като гледам повечето от тука действат на принципа "Куцо,Кьораво,Сакато-дупка има ли е злато!"

Абе готин аз също съм много против това но му е 4-та братовчедка аз съм сигурен,че тука защитниците на кръвосмешението не знаете 80% от вас кой са ви 4-ти братовчеди ще ми говорите за недъзи и роднини...!

Еми да, както кажеш, някой ден пак ще поства тук, с друго заглавие на темата спокс ;] Само така, насърчавайте ги!

Щом е четвърти/та твой/я е. На братовчедка ми която ми е втора! Вече ми е духала Пък за секс.. страх я е . Братовчедка два пъти се четка Хващай/го и започвайте какво чакате

Повече от фен
    Абе вие така викате "ако ще и втора братовчедка да ти е" ама не е така. Това, че вашите мозъци само за секс мислят е друг въпрос.
    Но тия, дето дават пример за връзки с първи или втори братовчед, ще ви кажа една история (ако се разровите, може да я намерите и в интернет вероятно), която ни разказваха в турция като бяхме. За техен владетел, който са го женили за втората му братовчедка, за да не излизат парите от семейството. И кво? - родили са му се три деца, и трите с проблеми. Като остарял той казал, че не е щастлив, въпреки че е страшно богат: "Как да съм щастлив и за какво са ми тези пари, като през живота си не съм купил на сина си едни обувки?" Ама замислете се преди да говорите глупости! Друга история, която ни я каза учителката по български: нейна роднина (не знам точно каква) се оженила за втори братовчед и първото им дете било недъгаво и умряло на 8. Ако ви се случи това сигурно няма да мислите "Ч*кай там пък квото стане!"

Град
    The Moon,Milky Way

Цитирай Първоначално написано от galin4o0o

Абе готин аз също съм много против това но му е 4-та братовчедка аз съм сигурен,че тука защитниците на кръвосмешението не знаете 80% от вас кой са ви 4-ти братовчеди ще ми говорите за недъзи и роднини...!
    Виж ся брат,ти май не четеш както трябва,а може би и въобще не си чел ... Аз поне не си знам 4-те братовчеди,ако имам връзка с някоя от тях ще я прекъсна веднага ... В неговия случай е същото !!!

Цитирай Първоначално написано от LabilnaPsihika
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    Ако щеш с със сестра си прави...Само да не забременее тогава е страшното споко! И си опознай родата братле току виж си забърсал полу сестра си...

Ей голями разбирчи, ти познаваш ли 10-тите си братовчеди ? Айде моля те не давай много акъл, защото нищо умно не казваш ...

Щом е 4-ти братовчед не е толкова странно, смисъл не е за препоръчване все пак, но ако това е решението ти, никой неможе да Ви забрани да се чукате.
    те 10тите не са родени ... :Д

Град
    Moscow,Russia

Виж ся брат,ти май не четеш както трябва,а може би и въобще не си чел ... Аз поне не си знам 4-те братовчеди,ако имам връзка с някоя от тях ще я прекъсна веднага ... В неговия случай е същото !!!
    Виж ся "брат" ти май не си прочел,че той излиза с нея от скоро и че нито иска да му е жената на живота нито иска да и прави дете съдейки по името му в което има "94" си прави сметка ...за това нека си се оправят и да не се притеснява

Error-а не пита искаш ли или не, той ти излиза изведнъж

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    хуй род не признава това за мен важи от 3 ти братовчеди нататък аз така и така не ги знам кои са ми 4,5,6 братовчедки.
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    The Moon,Milky Way

Виж ся "брат" ти май не си прочел,че той излиза с нея от скоро и че нито иска да му е жената на живота нито иска да и прави дете съдейки по името му в което има "94" си прави сметка ...за това нека си се оправят и да не се притеснява
    Мисля,че няма нужда вече да спорим,кой е прав и кой не е!Да не пълним темата с глупости ... нека си реши той

Град
    нЕкъДе Там ДаЛеЧ

отговор

Аз след трети братовчед изобщо не ги смятам за роднини, така да не те е**, няма да се жените или да е жената на живота ти, така че каквото си решиш!!!
    Никога не умираш девствен,
    живота те преебава.

Повече от фен
    и трети е далечен - човек не мое да познава всички
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Град
    София
    Никога ..
    Exorcism !

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Ми тук всеки ще се изкаже различно - някои хора и със 7-мият си братовчед да имат шанса, няма да го направят.

Не всеки може да преглътне това, че имат роднинска връзка с отсрещния, колкото и далечна да е тя.

Така че, зависи от твоите принципи. Ако не ти е чак такъв проблем, на нея също, значи всичко е наред.

Ако ли не - просто не го правете. Сами решавате.

Само да ти кажа, ако предположиме, че надолу по родословното ти дърво всички роднини са имали по две деца ти и мацката имате още 62-ма 4-ти братовчеди или общо сте 64.

5-ти братовчеди = 128
    6-ти =256
    и т.н
    Ако вземете едно средно статистическо село от 2048 души и се предполага, че няма намеса от външни хора (гени), то там всички са 9-ти братовчеди.

Ако пък предположиме, че в българия сме 8 388 608 човека и няма външна намеса, то тогава всички сме 22-ри братовчеди.

Така, че не мисля че има кои знае какъв повод за страх в твоя случаи. 4-ти братовчеди си е доста далечна роднинска връзка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си