- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ? без да боли
даваите предложения как да се самоубия без да боли много !
хапчета ? свръхдоза с херца ?
Друго занимание нямаш ли ? За кво ще се самоубиваш ;д
Самоубийството не е изход и решение.![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...
стига глупости..КАкво е станало? казвай ние ще помагаме :*
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Явно си нямаш друга работа.
Не се подигравай или шегувай на тази тема-да не ти дойде до главата.
много лоши неща станаха , приятелката ми ме отряза по най-гадният начин (с нея съм от 4 години и много рядко сме се карали), станаха разни инциденти и трагични случаи и направо сега като се замисля няма защо да живея.
нека се върнем към предложенията.
Я се вземи в ръце.
Лигавенце.
Малко е неточно, но...Първоначално написано от Sheily
Безболезнен начин няма. Винаги боли за някой, независимо дали за теб.
А винаги има защо да се живее по простата причина, че бъдещето е пред теб и дори и в настоящето да си нямаш никой и да си загубила всичко, винаги има шанс на по-късен етап да придобие значение. Накратко, има надежда и не си струва да пропиляваш шанса.
Кажете ми само как да го направя без да боли много , не ми трябва друго
Да не си първият, когото зарязват? Или гадни неща се случват само на теб? Я се стегни!
теб може и да не те боли като направиш тая глупост..ама я се замисли за семейстовото си?за хората които те обичат...и кво като те е зарязала?има толкова много момичета на тоя свят..НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ ЧОВЕЧЕ...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Начини има много, но верният път е само един - борба с проблемите.
Скок от висока сграда. За предпочитане минимум осем етажа. Скачаш напред с главата исе целиш във паркинг примерно. Избягвай колите, смекчават удара малко пък и знаеш ли колко пари струва да се поправят.Първоначално написано от greengreengreen
С 5-6 дози херца наведнъж също става. Предполагам, че е доста кофти, ама има обезболяващ ефект.
Куршм в тиквата също е добър вариант. Ако имаш достъп до ловна пушка най-добре. Лапаш дулото със едри сачми и няма да усетиш нищо. Не го предлагам, по простата причина, че едва ли имаш. С пистолет, ще се погърчиш малко преди да умреш, ако не знаеш къде точно да се гръмнеш.
Не си режи вените, може да те спасят. Пък и бавно и продължително.
Хапчета...откъде ще си вземеш? Такива които могат да те убият обкновено са със зелена рецепта. Но ако имаш достъп до морфин, това е може би най-безболезнения начин. Гледай да го направиш на безлюдно място, остави писмо с твоя почерк, ако може и тетрадка да сравнят, дали не е фалшиво. За да не се хабят ресурси за разследване.
Казвам, всичко това по-една проста причина, няма да се самоубиеш. Самоубииствата обикновено се извършват в пристъп на афект или умопомрачение. А ти не си нито афектиран и си напълно с разума си.
Присъдата е кофти - ще живееш.
Принципно с пистолет няма да усетиш нищо, но айде стига лигавене както каза w0sh![]()
Ако не е болезнено, няма да е героично и няма да те помнят.
Питай за болезнени и мъчителни начини.
ПС: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=672042
Самоубийството е най-жалкият начин да умреш.
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
отдавна не се бяхх смяла така..
някой ти е дал живот а ти го пропиляваш ...
селенияя...
Ако ще го правиш - прави го както трябва. Вземи си всички видове хапчета които имаш под ръка. Без изключение. Вземи си пистолет с поне 2 патрона. Също така нож, лист и химикал. Качваш се на най-високия покрив наблизо. Изпиваш всички хапчета. Изчакваш 2-3 минути. Режеш си вените с ножа. Заставаш на ръба на сградата, така че да паднеш на твърдо по възможност. Стреляш с пистолета първо в сърцето, след това бързо в главата(ще имаш няколко секунди). Ако имаш късмет ще залитнеш и ще паднеш от сградата, ако не ще си останеш на покрива, ама това са рисковете на професията.
Листа и химикала са за да си напишеш какво искаш на нагдробната плоча и евентуално послание за някого. Например можеш да напишеш на листа:
"На нагробния камък искам да пише: Беше прав, ама го заровиха легнал!
--
Майната ви на всички, на мен ми е добре..."
Ако не умреш трябваше да започнеш с това как се казваш - я Бойко, я Чък...
Skype -> lucasboy_k
FaceBook -> LucasBoy
Default за навсякъде -> LucasBoy
Недейте да давате такива грешни съвети - знаете ли как се чегърта самоубиец от дупка в Софийския асфалт?.....Първоначално написано от GregoryHouse
А автора да се стегне - има толкова неща, за които да живееш - Джони, Джак, Метакса.
Стига бе.Няма да се самоубиваш.Не си първият зарязан,няма да си и последният.
Айде,айде,ще го преживееш.
Само не ставай емо,моля те.
Ей педеpас малък/пикло гадна, като те е страх от болка за чии кyp ще се самоубиваш ?
EDIT: Защо, да го еба, бивам шибано цензуриран, свобода на словото, копелета !
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от monotonous
Абсолютно съгласна с това.... живота е дар който трябва да подържаш независимо през какво те кара да минаваш... живей за себе си не ти трябват други.... във всичко има смисъл... никой не живее на празно... сега може би не го виждаш, но някой ден ще си кажеш каква глупава идея е било да съсипеш живота си.... живота е дар живей го пълноценно... всеки има свойте проблеми... намираш начин е се справяш с тях... потъпкваш спънките за по добър живот като се наслаждаваш на малките си но ценни за теб победи над живота...
Доказано е,че по-голямата част от оцелелите след опит за самоубийство никога не биха опитали да се самоубият пак ... Не прави тая грешка..
Малък град,големи филми ....