Преди няколко месеца се запознах с едно момче по скайпа. Дълго време си писахме на различни теми и беше много приятно.
Още отначалото искахме да се видим, защото и той е от Русе, но все ни беше срам. Наричахме се с различни имена като например слънце,
секси,пиле и т.н По едно време даже си бяхме сложили имената на скайповете си. Говорили сме си по скайп, не е само да си пишем и
наистина ми беше много забавно с него и имах чувството че и двамата се харесваме, макар че не сме се виждали наживо.Това продължи
доста дълго време. След това той се запозна с наи-добрата ми приятелка и си писа и с двете ни и понякога каквото го е казвал на нея
го е казвал и на мен (имам впредвит някаква ласка например).Веднъж си беше написал на скайпа някаква любовна мисъл и казъл на
приятелката ми че е за нея. Един вид намек че я харесва. На Нова година му писах съобщение да му честитя и след това няколко
пъти сме си говорили по телефона и савсем малко сме си писали досега. Вече не го харесвам толкова но винаги като е в скайп и се
надявам да ми пише, но в повечето случеи аз му пиша и казваме си няколко работи и това е. Няма вече за какво да си пишем.
Кажете ми как мога да харесвам човек които даже не сам виждала и да се дразня че не ми пише или че харесва приятелката ми
и постоянно като е в скайп да искам да си пишем. Доста е детинско и аз се дразня от себе си, но немога да го преодолея!
Дайте ми някакъв съвет и моля ви без обидни коментари!