Момче, отивай да живееш в Америка. Нали знаеш кои хора живеят мечтан живот в Америка? Негрите и гейовете. Комплексираното ни общество и простотиите наложиха подобни моди като гейовете, снобовете, емота и други КОМПЛЕКСИРАНИ изчадия. Светът се превърна в свободия, по-скоро в анархия, затова и болни мозъци (това си е заболяване) сключват брак помежду си и отглеждат деца, чиито мозъци биват промити отвсякъде и после се появяват богати организации, дето на пръста им не можеш да стъпиш. Депресията, липсата на обич към представител на другия пол, песни за рязане на вени и подобни простотии накараха хората да отидат на "Другия" бряг. Нима преди хората са живели толкова нещастно, че чак сега се появиха "различните". Затова сме два различни пола, за да се привличаме, а не да се привличаме от същия пол....

Въпрос на избор все пак, за мен моят задник си остава само с табела "ИЗХОД", а надпис "ВХОД" никога няма да съществувава

Боки1995, нищо против теб нямам, човек, просто ми писна от простотиите на сегашното време. Просто виждам как деградира обществото, а гейовете налагат куп свои виждания сред истинските мъже, което ме дразни. Нямам нищо против тях като хора, но може би твърде многото луксове, които си позволяват да правят и да се ГОРДЕЯТ с това, че са гейове, ме е накарало да ги мразя.