.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    аз имам един въпрос към всички, които нахраниха момчето, защото бил гей. нека си представим, че живеем на планетата на гейовете. преобладават хомосексуалистите, а хетеротата са малцинство. и си представете, че получавате от хомосексуалните същото отношение, което те получават от вас. wunderschon, ah?
    не им симпатизирам на гейовете, но ги има, факт са. и не виждам причина да ги отричам, само защото са различни.
    По-голяма простотия не съм чел.

1. Да речем, че съществуваше такава планета, населена с такива болни хора. Това място няма да просъществува, знаеш ли защо ? Защото природата е отредила на човека мъжки и женски пол и хората се възпроизвеждат чрез хетеросексуални отношения. Колкото и да те ебaт в гъза, няма да забременееш.

2. Ние живеем В РЕАЛНИЯ СВЯТ, не на въображаема педалска планета. Ако съм болен, нямам нищо против да се държат с мен като с болен. Не можем да толерираме психични отклонения като хомосексуализма...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    аз имам един въпрос към всички, които нахраниха момчето, защото бил гей. нека си представим, че живеем на планетата на гейовете. преобладават хомосексуалистите, а хетеротата са малцинство. и си представете, че получавате от хомосексуалните същото отношение, което те получават от вас. wunderschon, ah?
    не им симпатизирам на гейовете, но ги има, факт са. и не виждам причина да ги отричам, само защото са различни.
    По-голяма простотия не съм чел.

1. Да речем, че съществуваше такава планета, населена с такива болни хора. Това място няма да просъществува, знаеш ли защо ? Защото природата е отредила на човека мъжки и женски пол и хората се възпроизвеждат чрез хетеросексуални отношения. Колкото и да те ебaт в гъза, няма да забременееш.

2. Ние живеем В РЕАЛНИЯ СВЯТ, не на въображаема педалска планета. Ако съм болен, нямам нищо против да се държат с мен като с болен. Не можем да толерираме психични отклонения като хомосексуализма...
    напълно съгласен съм, че планетата не би просъществувала. хомосексуалните може би са нещо като аномалия в замисъла на природа.
    но това... не ги прави чудовища или нещо такова. не ги прави по-малко хора според мен. това е на психична основа. чел съм.. хм, разни теми по въпроса. от различни гледни точки. наскоро четох историята на един човек. роден в семейство на военен. израстнал възпитаван да бъде мъж. и се държал точно като такъв. станал е войник, също като баща си. бил е в някои от най-горещите точки на света. и все пак се е чувствал.. ами като жена. споделил го е, когато е бил на 60 и няколко години. за да признаеш такова нешо се иска смелост. аз лично не бих го оприличил като недостоен човек, а? има разлика между мъжество и мъжественост. според мен един гей може да е точно толкова достоен за уважение човек, колкото и един хетеро.
    а относно болестите... знаеш ли как се нарича една от най-кофти болестите на съвременното общество? предрасъдъци и липса на толерантност.
    отново казвам, че не толерирам, нито пък приканвам хората да се гейчат, но един гей е точно толкова човек, колкото съм и аз.
    REGGAE BOOM <3

Голям фен Аватара на notlike
    Момче, отивай да живееш в Америка. Нали знаеш кои хора живеят мечтан живот в Америка? Негрите и гейовете. Комплексираното ни общество и простотиите наложиха подобни моди като гейовете, снобовете, емота и други КОМПЛЕКСИРАНИ изчадия. Светът се превърна в свободия, по-скоро в анархия, затова и болни мозъци (това си е заболяване) сключват брак помежду си и отглеждат деца, чиито мозъци биват промити отвсякъде и после се появяват богати организации, дето на пръста им не можеш да стъпиш. Депресията, липсата на обич към представител на другия пол, песни за рязане на вени и подобни простотии накараха хората да отидат на "Другия" бряг. Нима преди хората са живели толкова нещастно, че чак сега се появиха "различните". Затова сме два различни пола, за да се привличаме, а не да се привличаме от същия пол....

Въпрос на избор все пак, за мен моят задник си остава само с табела "ИЗХОД", а надпис "ВХОД" никога няма да съществувава

Боки1995, нищо против теб нямам, човек, просто ми писна от простотиите на сегашното време. Просто виждам как деградира обществото, а гейовете налагат куп свои виждания сред истинските мъже, което ме дразни. Нямам нищо против тях като хора, но може би твърде многото луксове, които си позволяват да правят и да се ГОРДЕЯТ с това, че са гейове, ме е накарало да ги мразя.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Малко ме съмняваш, че си гей.. И леко преиграваш с това "аз съм такъв и нищо не мога да направя". На тази възраст все още не сме осъзнали сексуалната си ориентация.. И аз преди време бях решила да съм БИ, ама се получи друго.

На първо време пред баща ти си трай- там ситуацията е леко по-деликатна. Но си имай едно наум- гледай да не му дакараш като гръм от ясно небе мъжка булка.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Не се засягам точно от това. Но според вас всички които са гейове :или преиграват или си мислите че не сме осъзнали какви сме.Така ли?

Ако те обичат ще те разберат .. се пак са ти родители а това е твоят избор !
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Не се срамувай от това , което си . Като цяло идеята някой да е гей, не ми допада особено, но всеки си знае какво му е, как се чувства , каква ориетнация има.

Фен
    Град
    bg
    Нищо не можеш да направиш ти си роден така.Кажи само на майка си така ще се сближите и ще те защитава пред бащта ти ако разбере,но те оверявам ,че рано или късно ще разебере.А хрумвало ли ти е ,че може и да си B сексоален просто да не ис намрил подходящата.А колкото до това ,че те привличарт момчета сигорен ли си ,че е приятелска любов и просто да си въобразяваш зашото аз изпитвам много силни чувства кам ч моя приятелка но това не е таква любов.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Daydreamer3
    Цитирай Първоначално написано от boki1995
    Казвал ми е че би ме пребил , не допуснал до него ако стана някога гей
    Стига глупости, как ще те пребие, ще те изсели и не знам си какво още.
    Малко ще е!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Още като съм се родил съм си бил така винаги съм се заглеждал по момченца , от скоро време се опитвам да се променя но правя неуспешни опити и затова мисля да се откажа и да бъда това което съм. А и си ми харесва.

^ Отговори ми честно тогава.. Наистина ли си представяш, че човека, който обичаш безгранично и с когото искаш да прекараш живота си, е мъж? Замисли се.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Да! Човека с когото искам да прекарам живота си е мъж!

охх кво да ти кажа братовчед ми е в същата ситуация .... наистина много е трудноо ... според мене недей им казва сега ами после като станеш още по - голям

темата може да бъде затворена

Цитирай Първоначално написано от boki1995
    Да! Човека с когото искам да прекарам живота си е мъж!
    Амм и аз така

По темата: Според мен сега не е момента да им казваш подобно нещо.Та ти си едва на 15.Изчакай още малко.
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от cucetyy
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    ^^ Простотията налита на бой...

Запознай ваще с приятеля ти
    И що да е простотия ? Това си е мозъчно заболяване хомосексуализма, което трябва да се лекува.Ако не ще, тогава бой докато заиска
    Еей голямо геройство, нямам думи просто! Насилието никога не оправя нещата, най-много да навреди много повече. Е такива хора като теб сте ми адски антипатични - голям процент от серийните убийци и изнасилвачи стават такива, заради насилие в семейството от такива дебили като теб. Надявам се не го мислиш сериозно, иначе... не завиждам на детето ти...

Относно темата - авторе, по-добре си трай пред баща си, пробвай да кажеш на майка си тактично. И все пак да не забравяме, че още си в пубертета - нормално е да има моменти на объркване и т.н. Може да е временно. Дори и да не е временно - важното е да се приемаш такъв, какъвто си и да не те е срам да го признаеш. И да не ти пука за тесногръдието на някои хора - човекът е човек, без значение на раса, пол, вероизповедание, сексуални наклонности и т.н. Успех
    Напълно съм съгласна с всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си