.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Първо опитай да разбереш моето мълчание..

.. а след това ще разбереш и какво съм искал да кажа

Не задължавам никой да чете , а тези които ще прочетат да се готвят за доста.. хаха

И те така съфорумници. Растем все повече , но някой неща ще си не гонят цял живот - чувствата например.. Банално ще е ако говоря сега за любов.. Дори не знам защо пиша тук , след като аз с моите чувства съм наясно. Може би искам да потърся отговор какви са нейните или да видя вашите гледни точки и съвети които бихте ми дали ако поискате ?

Да видим :

Аз - Момче на 17 кажи речи 18 години , сложна личност за разбиране и опознаване . Вярващ в куп работи и отричащ глупостите.. Рап изпълнител , който не слуша само рап , но когато правя рап не правя за коли , жени , пари , дрога , клубове или убийства..а картини които рисувам в съзнанието си и моменти през които съм преминал. Слушам много работи - пънк , балади , ретро , поп , метъл ( heavy и love ) , rock , drum and base , relax песни , rnb и те така.. Минал през така по - трудни фази на уж '' любовта '' и научил доста ( но тепърва се започва , още много ще се уча ) .. Всеки минава през това нали така Амбициозен със свои идели , мечти .. но с лош етикет се нося от преди години , когато бях по буйно гаменче

Тя : Тя .. е красива .. умна .. забавна .. сладка .. има невероятна усмивка .. хубави очи .. кожа .. тяло .. не се трупа с тонове грим - естествена е , различна от другите.. 95 набор е .. 2 години под мен.. Танцъорка от хип хоп формация.. Най - добрата хехе.. Има уникален глас който като го чуя и ме кара да се усмихна и да ми е приятно.. Тя е отдадена на танците , в което няма лошо ! Не е имала много връзки .. Техните си я държат строго , но разбираемо е ..

Познаваме се от може би вече около година..но ми направи впечатление от първият път.. Признавам ужасна лигла в началото докато не я поопознах след време..Дълго време хаха Не казвам че я познавам все още ми е мъгла , но все пак е нещо.. Имаше два пъти в които и бях споделял че ми харесва и от сорта.. е не се получиха и двата пъти.. Останахме приятели.. пишехме си дълго време и често и лични работи.. всякакви като приятели но тръпката си ми остана..Дълго време се чудех дали не е мания да я имам ? Дали защото ми е отказала тъй като рядко става това.. Не знам.. Търсех отговори доста време какво всъщност имам към нея и да не се залъгвам просто..
    И все пак нищо ! Наскоро.. тези дни съвсем случайно подхвърлихме разговор за предишните два пъти в които и признавах.. Аз казах : '' ако де няма проблем нали си останахме приятели '' а тя отвърна '' някой хора казват че приятелство между момче и момиче няма или е трудно '' . Направих се на приятно разсеян за да не си дам напразни надежди и успях да изкопча от нея следното след 5 минути разговор '' не знам дали успя да ми схванеш тънкият намек '' - е казвам ви усмивка ми седеше на лицето два часа .. бях толкова щастлив както не съм бил в последните 6 месеца..от проблеми..и така и така лафехме и двамата не знам от срам ли от какво , с намеци продължихме разговора или говорехме по други теми.. Казахме си лека нощ а у .. на другият ден бях до София ( от Сандански сме ) цял ден убих там .. прибрах се развълнуван видях си фейсбука и някъв пич я беше поздравил с чалга песен . '' Тя беше написала мерси но нали знаеш че не слушам чалга и той да да знам .. '' и не знам защо се намесих и написах смееща се емотиконка.. След малко видях че я беше изтрила.. Писах и .. целият разговор беше с недомлъвки.. ужасно кратък ( може би 5 6 реда общо и нейните и моите коментари в скайп ) .. и край..
    от тогава не сме си писали.. чували и никаква реакция.. Беше написала че е объркана в фейсбук - но не знам за какво и дали е свързано.. после го махна.. Наистина понякога не мога да я разбера.. а принципно казва че много я разбирам , че я карам да чувства ( щото не е много от тези .. за чувства към момчета говорим ) , че е спокойна и и е приятно като говорим.. и т.н..

Не знам наистина какво да мисля , какво да правя..
    Дали изобщо трябва да правя нещо или да я оставя да мисли..
    Изливах си това дето ми е със стихове и романчета.. но ми е интересно и пред вас.. приятелите ми ме подкрепиха , дадоха съвети.. но не знам..

Празно ми е , гадно ми е - чувствам някво мълчание в себе си .. не ми се и говори.. на какво би могло да се дължи всичко това..

Благодаря предварително http://vbox7.com/play:b3cf05dc

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Аз - Момче на 17 кажи речи 18 години , сложна личност за разбиране и опознаване

доста смело изказване за тази възраст.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Трябва ли да се страхувам да казвам това което мисля и вярвам

Въобще не си сложна и трудна за разбиране личност. Поне от това което прочетох.

Постоянство му е майката. Иди и я питай какво става фейс то фейс, йо!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Виж за тази тема специално няма толкова за разбиране ..
    не си седнал пред мен да ме опознаваш просто , но няма да давам самооценка..

A относно "фейс ту фейс " питал съм я какво иска най - вече , дали има възможност някога..
    Казваш за постоянство - еми тази една година и тези два опита.. не са ли постоянство.. за да не съм бил с друга , защото мисля за нея ?
    И също така не съм казвал един ден искам я на другия не я.. през цялото време е било..

По-добре не се занимавай. Малка е и неориентирана. Нормално е да е объркана, но по този начин и тебе те обърква като не знае какво иска. Друг вариант е да те проверява дали още имаш чувства и интерес към нея, за да разбере дали би могла да те разиграва един вид. От теб зависи дали ще й се връзваш.
    Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!

waiting for something real...

Предположения какви ли не, можем да даваме цял ден. Истината мисля, че знаеш къде е...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от Sheily
    По-добре не се занимавай. Малка е и неориентирана. Нормално е да е объркана, но по този начин и тебе те обърква като не знае какво иска. Друг вариант е да те проверява дали още имаш чувства и интерес към нея, за да разбере дали би могла да те разиграва един вид. От теб зависи дали ще й се връзваш.
    Да.. мислех такова нещо..

Чудя се само , ако продължавам да си давам надежди , дали не е защото просто не искам да приема , че би ме разигравала , защото ще ми е още по-гадно или си мисля , че мога да я накарам да разбере поне какво иска , дори това да не съм аз..

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Предположения какви ли не, можем да даваме цял ден. Истината мисля, че знаеш къде е...
    И аз мисля , че се досещам какво ми казваш и какво трябва да направя - но може би изпитвам страх , че ако говоря лице в лице с нея , сами , на цялата тази тема и накрая не се получи нищо ще е тежичко.. пък тея скайпове не са си игра..
    няма много смисъл по тях - точно това ми е загадка ! Да се видим и да си кажем всичко както е или както е модерно в 21 век да се обясняваме и чакаме отговора да дойде по интернет пространството

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Братле.. бил съм точно на твоето място преди около 2 години. Все едно слушам себе си.

Знам точно колко гадно ти е, как всички надежди рухват в един момент и се натрупват в следващия.. Но мога да ти кажа едно - спри се, човек. Ако момичето искаше нещо друго от теб, повярвай ми, по един или друг начин щеше да разбереш до сега. Или тя е много малка (95 ми говори достатъчно лично на мен, имал съм си лигли на тези годинки, не стават за нищо) и не знае какво точно иска, или си й резервния вариант, човека който да я изслушва за всичко, докато се лигави с някой друг.
    Спри се.

Ако искаш директен и финален отговор - както казаха пичовете по-горе, разговор лице в лице. Намираш начин да останете само двамата за извесно време. Поглеждаш я в очите и започваш дългия разговор. Каквото излезе - това. Дори и да те резне с голямата ножица, поне ще си знаеш.

Недомлъвки, намеци и т.н. са за путките братле. Така може да те гаври с месеци, не смея да казвам години. Осъзнай се на какво те правят, виж си целите и ги постигни. Или разбери, че са непостижими и продължи напред. Plenty of момичета around, само време трябва. Ако нещата станат - супер, ще се радваме за вас. Ако ли не, теглиш й една майна, зачеркваш я и мърдаш смело напред. Рано или късно ще срещнеш подходящата.

Успех

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Ей от такъв коментар имах нужда !!!

Евалата и благодаря брато ! Благодаря и на останалите които ме посъветваха и споделиха тъй като коментара на Eclipsercho е събрал и вашите мнения ! Просто той ми го поднесе някак си по - нахъсано !

Знам какво да правя вече - някак си ще трябва , за бога та тя е по - малка а аз се правя на страхлив !

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Радвам се, че помогнах.

Смело, братле.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Определено много , също мерси и за мотивацията и успеха !

По-добре не се занимавай. Малка е и неориентирана.
    Неоринтирана? Това, че не му се е вързала, не значи, че е такава.

Пич, не го дочетох цялото, ама като стигнах до частта с намека, се втрещих. Не знам дали осъзнаваш, ама те е отрязала. Не знам за какво си се радвал толкова.
    И да, най-важното- на нея не й дреме особено за тебе. Трие ти коментарите, отрязва те...сори. Не знам как един разговор тет-а-тет може да промени нещо. Съжалявам, че ти сривам надеждите, но ти го пиша от гледната точка на момиче.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion

Пич, не го дочетох цялото, ама като стигнах до частта с намека, се втрещих. Не знам дали осъзнаваш, ама те е отрязала. Не знам за какво си се радвал толкова.
    И да, най-важното- на нея не й дреме особено за тебе. Трие ти коментарите, отрязва те...сори. Не знам как един разговор тет-а-тет може да промени нещо. Съжалявам, че ти сривам надеждите, но ти го пиша от гледната точка на момиче.
    омг. И такива неща ли са се случвали.

Нямаш шанс.

и last.fm-ец

Ясно.. Мерси ви

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion

омг. И такива неща ли са се случвали.

Нямаш шанс.
    Ами всъщност сме заедно вече с това момиче от седмица
    а разбрах защо всичко е било така , така че сте малко в грешка двамата..

благодаря на хората които ме подкрепиха , разбраха и дадоха съвет..
    наистина помогна това като карах смело напред..

След седмица да не пускаш тема как лиглата те е отрязала?

На мен мнението на Eclipsercho най- ми допадна.
    Само съвет - не й бъди в кърпа вързан, че това е толкова скучно, особено придружено с намеци и т.н., че няма накъде..
    Не ставай досаден.
    Направи ми впечатление, докато ти четях поста, че се държиш много .. все едно си й в краката вече.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на babity
    Наистина ли си на 18????

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Гей темата е 10 пъти по-хубава .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    ^^Абсолютно

Съгласна съм с TheNewReligion. Има един куп причини, поради която може внезапно да е решила да е с теб - няма да ги изброявам, че ще ти спукам розовия мехур.
    Не знам защо се имаш за уникален, обаче хич не си сложен за разбиране. Не знам за кви мании да я имаш говориш, но не, не си маниак. Обикновено почти 18-годишно момче си.

Тръгнал си с нея?! Ти си много зле, бе човек! Да очаквам ли след седмица пусната от теб например такава тема: "Помощ! Приятелката ми ме отряза" . Жалък си..
    Който се смее над белега , не познава какво е рана .

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Той не е жалък и кастриран.

Той е сложен за разбиране.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си