- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първо опитай да разбереш моето мълчание..
Братле.. бил съм точно на твоето място преди около 2 години. Все едно слушам себе си.
Знам точно колко гадно ти е, как всички надежди рухват в един момент и се натрупват в следващия.. Но мога да ти кажа едно - спри се, човек. Ако момичето искаше нещо друго от теб, повярвай ми, по един или друг начин щеше да разбереш до сега. Или тя е много малка (95 ми говори достатъчно лично на мен, имал съм си лигли на тези годинки, не стават за нищо) и не знае какво точно иска, или си й резервния вариант, човека който да я изслушва за всичко, докато се лигави с някой друг.
Спри се.
Ако искаш директен и финален отговор - както казаха пичовете по-горе, разговор лице в лице. Намираш начин да останете само двамата за извесно време. Поглеждаш я в очите и започваш дългия разговор. Каквото излезе - това. Дори и да те резне с голямата ножица, поне ще си знаеш.
Недомлъвки, намеци и т.н. са за путките братле. Така може да те гаври с месеци, не смея да казвам години. Осъзнай се на какво те правят, виж си целите и ги постигни. Или разбери, че са непостижими и продължи напред. Plenty of момичета around, само време трябва. Ако нещата станат - супер, ще се радваме за вас. Ако ли не, теглиш й една майна, зачеркваш я и мърдаш смело напред. Рано или късно ще срещнеш подходящата.
Успех![]()