.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Дилема

Дилема

Здравейте сладури, чудех се къде точно да поустна този така да се каже въпрос...така де ето реших тук, та ето и самата ми дилема:
    Харесвам една девойка наистина много, което ми се случва за пръв път, така де аз не вярвам в любовта на възраст под 18 но не е това идеята. Въпросното момиче обаче има приятел, споделяла ми е, че не се разбират но аз не желая да се намесвам по какъвто и да е начин.
    Същтинския въпрос обаче е, че бях поканен от друго момиче в апартамента й....ясно ми е, че това момиче изпитва някакви чувства към мен, най вече сексуални, ясно ми е, че и ще се стигне до секс ако посетя въпросната. НО....същевременно нямайки никакви отношения освен "приятелски" с девойка номер 1 ;d...все си мисля, че няма да е редно тъй като към второто момиче не изпитвам нищо...та въпроса ми е как да постъпя, да отида и да прасна номер 2 или да действам по номер 1 ...

Не желая коментари от сорта на : "Пич ходи еби оная дрее ти за другата така или иначе"....Да може и да сте прави но....но ;х мисля, че някакси не е редно един вид да използвам номер 2 х;х;

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако второто момиче е наясно, че единственото, което ще получи от теб е секс, тогава няма да е използване. Ако обаче тя има някакви надежди за повече от секс за една вечер, тогава откажи. Няма смисъл да я залъгваш.
    А за момичето, което харесваш... Нали не искаш да се бъркаш в отношенията й с гаджето? Тогава как смяташ да "действаш"?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мхм....точно това е, че смятам, че ако се стигне до секс тя ще поиска повече....а това повече аз не искам да й давам.
    А иначе за "действането" не знам, може би...чакане? Както казах "първата" не се разбира със сегашния си приятел избщо но не знам просто искам да видя на мое място как биха постъпили хората посещаваши сайта.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    кажи й че си твърде готин за нея

пък и другата ще ти има повече вяра и уважение ако разбере
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Според мен ти въобще нямаш дилема! Мисля, че си решил да чакаш момичето да се раздели с приятеля си и да дойде при теб. Мога само да ти пожелая успех

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Според мен ти въобще нямаш дилема! Мисля, че си решил да чакаш момичето да се раздели с приятеля си и да дойде при теб. Мога само да ти пожелая успех
    +1
    Като откача, откачам!

Град
    Stara Zagora
    Еми човек кво да ти кажа не искам да се случи че сме ти казали нещо ама едно мое фр имаше такъв проблем реши да изчама и стана туй че аз ти казвам ма крайното решение е твое човек после напиши кво е станало ние сме тук да ти помогнем с квот можем
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Ами ти си си отговорил сам.Според мен няма нужда да нараняваш другото момиче,при условие че не изпитваш нищо към нея.Нека нещата останат така,вместо да станат по-зле.

Според мен почакаи седмица две и ако още са заедно отиди и и кажи какво испитваш ... Или направо още сега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си