- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отзиви за Rimmel?
Какво мислите за марката и от кои продукти сте доволни?
Ако може насоки за пудра и очна линия- струва ли си инвестицията или да се насочвам към други марки от същия ценови клас?
По възможност се въздържайте да ме агитирате за ейвън и орифлейм.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имах една пудра, беше много покривна и стоеше естествено, но ми идваше малко скъпичка и я смених.
Имам руж и гланц. Страхотни са!
all day... all night... what the fuck?!
Наскоро в търсене на идеалната спирала си взех такава на Римел , която беше по-евтина , а пък на мен точно и това ми беше целта - да сравня евтина / скъпа.![]()
Е , установих , че е пълен боклук !![]()
Тази е :
Но това не означава , че и пудрите им са такива.![]()
За тях не мога нищо да кажа , защото не съм използвала , но нямам и намерение , де.![]()
To infinity and beyond.
имах една червеникава спирала на тази марка и беше хубава,към 9-10 лв мисля че беше
Имам пудра 7-8 лева е и съм много доволна, но има малко цветове.
![]()
Не съм ползвала,но имам желание.Чувала съм добри отзиви)
как се казва и горе-долу какви пари е?Първоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Имам фон дьо тен, изобщо не съм доволна.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Както писах в една друга тема преди дни, отказах се от пудрата.
Благодаря ви.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!