.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Vraca :*

Проблем с момче...

Значи проблемът е такъв, че си харесвах едно момче. Спрях да го харесвам, но след 2-3 месеца отново се влюбих в него. Той е най-добър приятел на брат ми та може да разбере. Много исках да сме гаджета ама той е станал голям женчо. Моля ви кажете ми как да си го избия от главата.Мерси предварително
    -Имаше едно момиченце.Много обичаше да рисува. С дясната си рачичка нарисува
    една фигурка. Това беше едно сърчице. Запази картинката си, и когато порастна
    видя листчето с картинката. Когато се влюби даде това сърчице на момчето което
    харесваше. За жалост,той я нарани, и тя скъса картинката на две. Ето това бяхме
    аз и ти…

http://www.vbox7.com/play:ab50452d {Поздравче}

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    С чук

СЯ сериозно-излизай ,учи ,намери си приятели.Работи безотказно
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Не аз си имам приятели и в училище съм много добре , но просто искам да си го избия от главата
    аз и ти…

Ами може лесно да стане или трудно.. но най вероятно когато си намериш някой който да го замести и тогава напално да не го мислиш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Първо - Не си влюбена,а просто е мимолетно привличане (както е било и преди 2-3 месеца)
    Второ - Като не мислиш за него..Излизай с приятели,намери си някакво хоби,запознай се с нови хора и тем подобни..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Харесай си някой друг той ще го замести...
    П.П Влюбена си...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Първо - Не си влюбена,а просто е мимолетно привличане (както е било и преди 2-3 месеца)
    Второ - Като не мислиш за него..Излизай с приятели,намери си някакво хоби,запознай се с нови хора и тем подобни..
    Не не е и понеже се събираме всеки ден децата от квартала (включително аз и брат ми) и брат ми го вика да излезе!А когато излезе аз направо... Толкова много го харесвам!А когато му казах, че го харесвам (наскоро) просто като каза че и той мен малко аз си чувах сърцето!!!Та не вярвам да е мимолетно
    аз и ти…

Град
    София
    аз си чувах сърцето!!!Та не вярвам да е мимолетно
    Повярвай ми,това е нещо моментно.
    Да ,може да си влюбена,но..между ВЛЮБВАНЕ и ОБИЧ има ГОЛЯМА разлика.
    Влюбването е до време,обичтта е за винаги.
    3ащото може да си влюбена в даден човек,но да не го обичаш,a просто да си заслепена от него...
    Oxxxx....наистина е сложно,надали ще го разбереш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си