- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Нямам скайп. Блах.
Майка ми ако не спре да се филмира, ще се скараме много лошо. Аз не се филмирам толкова, тя защо ?! Оф. Както и да е. Да се надявам, че не е права.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Егати контролното. 55 въпроса - 40 минути. Нямам думи.
Тия даскали нещо на края превъртат, бе...
Лягам да спя, щото едвам си държа клепачите отворени.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз пък имам скайпне че в момента имам време за това ама карай.. щи еба и бетона, и камъните, и всичкото щи еба... писнА ми ..... И така ми се спиииии, ужасно е !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Щастлив...беше страхотеен следобяд с моето момиче![]()
![]()
пФф ,ужасно зле, имам температура пак :О толкова ми е отпаднало и ми се спиииСамо Тим ме радва =)
Изгоряла съм, боли ме всичко, вчера ми излезе и херпес на устата.. а и си мисля как се променят хората![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
чувствам се леко гадно, защото не мога да си намеря приятелка ...![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Ми.. общо взето никак. Странно ми е чак.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Coolсупер ден,особено след 7 часа
![]()
>>DjBelev<<
Изморена,ядосана,тъжна,но накяк си прекалено изморена,че да ми пука за каквото и да е било,дори за контролното утре за което просто нз как ще науча...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Скучно ! Без някои хора просто не е съшото...
Влизам да се баням ! И най-вероятно ще си пусна филм и лягам..абсолютно нищо няма за правене *bored*
Ииии пак стискам палците![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Изморена..нямам търпение да дойдат почивните дни..
Отново всеки ден изпитвания или контролни,а някой ден и по 2 изпитвания или контролни..![]()
Направо не знам..
Утре по математика на класното трябва да се справя..ако мога една 4 да вържа ще е хубаво..![]()
Имам изпит в Четвъртък и нищо не знамА като знам и преподавателя какъв е... и ми се реве
Ако изкарам една тройчица на магия ще е добре, ама надали...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Абе те лошите преподаватели принципно се оказват често добри. Аз имах един супер мил и учтив, ала-бала, а на изпита - всичко живо 3ки, че и немалко скъсани...Не вярвай на тея неща и успехПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
По темата:
o_o
не ми се учи, не ми се прави нищо, а на всичкото отгоре съм хлътнала като гз и май ще ме отрежат
нзнз нз нз знзн нз нз
и вместо да уча се разсейвам да си мисля за него ииии... абе не е добре!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Писна ми. Ще й дам пълен игнор на тая жена.
Hilary_![]()
Добро утро на всички =)
Сръвнително добре.Вече оздравявам, почти не ме боли =) Сега ще пия капучино и след това почвам да уча за утрешният изпит =)
Лелеее в тази тема не съм писала от месеци![]()
По темата:
Амиии мисля,че с всеки изминал ден започвам да се привързвам все повече и повече към негоМина малко повече от месец от първите целувки и прегръдки,а аз все още не мога да възприема случващото се
Никога не съм очаквала,че може да ме привлече с нещо (или аз него)
Винаги съм си мислела,че сме страшно различни и че дори не можем да сме приятели,а к'во остава за нещо повече
А сега се случва всичко това - постоянното писане,говорене,флирта - показва ми една различна част от него,която не съм и подозирала,че съществува
![]()
"Еххх ... Любов,любов ...",както казва една приятелка
Иначе като цяло съм в доста готино настроение!Единственото неприятно нещо е,че ме е налегнал огромен мързел,а имам само 7 часа за оправянеНаправо не ми е ясно как ще ми стигнат при условие,че само прическата ми ще ми отнеме 2 часа и нещо ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
^ Леле .. за 7 часа ново лице ще ти направят, душко.
Hilary_![]()
^ 7 часа са малко време за вана,маникюр,педикюр,маски, прическа и всички други нормални процедуриЕ,ако бързам ще ми стигнат,но тогава се губи цялото удоволствие
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
и по добре съм бил !!!![]()