- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Мале, като ми свърши сесията на какво куче ще се направя.
Отсега си го мисля.![]()
Не мога да повярвам колко чувствителна съм станала.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Едните са ми жалки, другите - смешни ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Притеснява ме това класно утре.![]()
Отпаднала и тъжна,не ми се ходи на работа довечера,но...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Такаааа отдават ми се две възможности... да бачкам това което мога и искам и да бачкам това, което не мога(все още) но искамВ първия случай работното време ме устройва идеално, във втория случай парите и атмосферата са това, което ме привлича.
За момента се чудя все още кое да си избера... нооо до утре имам време. ЩЕ се срещна с бъдещите ми работодатели още по един път... и ще видим кое ще натежи![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Който го е гнус въобще да не чете...
Днес не ми беше нервно или много напрегнато, просто малко по-странно, отколкото по принцип. После разбрах доста подготвена, че ми е дошло. Много ми е странно защо в момента на съзирането на кръвта вече се превръщам в раздразнително, непоносимо по характер, напрегнато копеле? Много е странно.
Всичко зависи от момента, в който видя "резултата" от "идването" - когато видя/забележа/усетя, че вече ми е дошло и почват и болките, и лошото настроение. Много е странно!
Да, аз днес цял ден не се чувствах в кондиция, ама чак толкова зле станах едва преди малко. Напрегната съм и раздразнителна, току-що ядосах баща ми, защото се държах като ГЗ, развиках му се и сега всичко е наред де. Ужасен дискомфорт бтв. А довечера съм на диско. Пфууу, ще видим![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пффф знаех си,че няма да ми стигне времетоВсе още не съм си изправила косата,а какво остава за прическата
Като за капак и една приятелка ми се разсърди,защото искаше да отскочим до Румъния за по едно кафе,а аз нямах ник'во време ...
И гостите от Гърция пристигнаха вчера,а аз все още не съм минала да ги видя,а знам,че малкия е питал през цялото време за мен ...
Направо0о ник'ва организация тия дниЩе полудея просто!!!Само онова диване да не ме ядоса нещо,защото не искам да си изкарам всичко на него ...
Оффф да идва 24-25 и да заминавам за Русе,че поне да си почина няколко дена от всичко и всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Раздвоен
Доста съм объркана. Изпитвам прекалено много неща едновременно. Облекчение, срам, ядосвам се на себе си, съжалявам, че надали в живота си някога пак ще имам досег до такъв ЧОВЕК. Трябваше да имам повече време, трябваше да знам повече... Всичко това почва да ми бърка и физическото състояние. Надявам се утре да е ползотворен ден и след тренировката пак ще съм си пушка.
Защо хората знаят неща за мен който аз не знам?![]()
>>DjBelev<<
защо !? защо !? защо трябваше да седне точно на нашата шибана маса и да се усмихва така чаровно :@:@:@:@:@ толкова я искам,а не мога да направя нищо по въпроса.
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Добре,чудя се как да го забравя или поне избия от главата си.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Беше толкова хубавко последните 2 месеца,а сега..
За един ден всичко се прецака.
Отдалечаваме се един от друг малко по малко..което хич не ми харесва;/
но щом харесва друга за к'во ми нахвърли всичките тия филми и прекрасни желания?Божеее!![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Много готин ден.Ходихме си двамата в зоологическата градина. Уж щяхме да си хванем мъжка костенурка, която да оплоди моите женски... ама номера не стана. Крият се гадинките, а управителите само ни се смеят.
Нищоооо, имаме си нов план, благодарение на него и войната въобще не е приключила!!
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ама проблема е, че аз този си го знам, защото и миналата година ми е преподавалПървоначално написано от xBadxApple
Тогава извадих някакъв луд късмет, че беше заместника му и при него се минаваше по-лесно ама сега... надали ще ме огрее
А иначе си прав - в първи курс имахме един дето на лекциите беше много кротък, тихичък и ние си викаме "А тука сме вързали петици и шестици а-у" и накрая от целия поток беше писал само 10-15 3-ки - всичко останало под ножа
![]()
Абе майната му. Нещо съм се настроила лятно и тия изпити са ми през... да не казвам кое. Не трябва така ама сезона е виновен![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ужасно.Най-хубавият сезон, а да не мога да се усмихна.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
*Гадната директорка и фрийвлностите й..![]()
ще се дигнем на стачка и ще види!!
*всичко ме боли,трябва да лягам..ама биологията ме зове,шитаво.
*обичам го повече от всичко <3
дано да успее на изпита утре (:
*хубав следобед ама ако не беше тая жега..мисля,че е време да пуснат автобусите с отварящи се прозорци и климатик!
нямало пари за парно-дръжки! може би ще има ако пускате през зимата,не на 30 градуса лятото,баси.
*искам си кубинкитееене искам гадни кецове и сандали,тъпа жега!
Как се чувствам ли ?! 3 месеца .. бяха най-прекрасните в живота ми и един ден той просто решава,че всичко е било лъжа.Пиша си с Зики,приятен е,добър е,поне ме разсейва малко за да не съм садната постоянно.Давам всичко от себе си с надеждата,че някой ден ще бъде оценено.
Той е най-хубавото нещо в живота ми.![]()
Точно така трябва, успешна сесия не означава задълже 24/7 вкъщи, излизането даже много повече помагаПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
Аз трупясвам, всякакви проблеми напоследък, че и се притеснявам за баща ми ужасно много. Ще се справя, нямам избор.![]()
След спора .. Не много добре![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Той беше просто прекрасенРадвам се,че нещата се развиха по тоя начин
Днес и двамата успяхме да се поодпуснем и беше просто невероятно
Кой да предположи,че може да е толкова мил и нежен ... ?!
Май наистина съм влюбена ...
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!