- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Предизпитно. А едва си държа очите отворени.
Пък и съм алчна. Не искам тройка. А даже ТК не си знам.![]()
Ще я видим тая работа...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Изпита мина. Писах. Ще видим след няколко дни какво съм направила.
Мале, егати бурята се изви точно като трябваше да си тръгваме... докато стигнахме до колата станахме като мокри кокошки с една колежкаСега трябва да уча и за последния изпит, по-точно поправка, която е другата седмица
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Пфу. Искам пак на бал.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Някво никво...Имам чувството,че живота ми няма смисъл!Супер неориентирана съм,сега съм 11-ти клас и дори не съм се ориентирала каква матура ще държа и къде ще уча...Пък и пари няма...абе положението е такова,каквото винаги е било-зле!![]()
Днеска изпита мина тоооолкова леко =) бях се мотивирала, но сега пак не ми се учиНо това е що-годе последният по-скучен материал =) Трябва да се стегна.Ей сега ще почвам.И трябва да съм готова до 6, защото ще излизаме на кафенце =) Иначе мислих, че съм оздравяла, но явно не, болките под ребрата не спират
![]()
Броя дните ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Юни месец е,а времето е ужасно ... К'ъв е тоя дъжд бе?!Само дет' ходих на фризьор - косата ми вече не прилича на нищо от влагата навън
Като за капак ми се обадиха да ми кажат датите за изпитите за 13 клас и един от тях съвпада с изпита в унито - много яко
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Доста натоварен ден насам-натам,не можах да изпълня напълно това,което бях запланувал ;(
Пф мразя като става така![]()
Много мразя да пиша ЛИС, мхм. Само се чудех до вчера как да изчезна, ама това не е решение. Просто тая вечер ще си напиша едно примерно, колкото да си подредя мислите, утре ще го карам на позитивно мислене и тваЙ.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Пък днес как се издъних... И вчера... Супер каръшките дни ми се насъбраха. Едно се оправя, други две се прецакват.
Никога повече с грим там. Излиза ми се, а нямам кеш. Искам още да се движа... кипя от енергия. И съм в мууд... обаче няма да звъня, защото съм прекалено секси за да ми се налага аз да го търся.![]()
индиректно отрязана
нежелана
жалка също.. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не се чувствай жалка - мъжете са говедаПървоначално написано от jghgh
![]()
![]()
По темата: добре се чувствам като изключим факта, че ми е много топло въпреки половин-часовия студен душ...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ми... леко издразнено. Ходих да си видя матурата по биология. По всички сметки имах 100т., а в сайта пишеше 99.5т. и исках ей така от любопитство да видя защо са ми я взели тая половин точка. Отидох с една приятелка, погледнах - изцяло само моя почерк. Нямаше една червена точица по тая матура. Нищо подчертано, нищо задраскано. Не че ще седна да се правя на интересна за половин точка, ама ме дразни, че ей така от чисто заяждане не са ме оставили да си имам перфектен резултат.![]()
![]()
![]()
А приятелката ми я бяха прецакали още по-злобно с други глупости.![]()
За щастие, си имам едно слънчице да ми оправи настроението.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много мразя да играя карти с хора, които просто НЕ могат и отказват да могат. Блах. Тъпо. Липсва ми приятелчето. Той винаги ме уцелва. А моя .. апф. Помия.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Няма да те питам на на найна.. искаш ли да правим на на найна ...![]()
![]()
Една седмица... <3
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Объркана,не знам дали няма да е по-добре да остана сама или пък нз нз..Отделно като видях новата колежка и ми се скапа настроението още повече.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
![]()
![]()
Ако всичко продължава да върви толкова гладко ще започна да си мисля,че някое НЛО го е отвлякло и са оставили негов клонинг ...
![]()
Шегата на страна,но той се държеше повече от перфектно днес!!!Все още не мога да повярвам,че се реши да дойде без никой от другите ... Стоя,въпреки че един бивш беше при нас ... Накрая стояхме към 4 часа пред нас и си прекарахме прекрасно!!!Този човек ми влиза все повече и повече под кожата!Малко ме е страх,но съм решила да се пусна по течението
![]()
Хммм ... Сега мисля да си лягам,защото ми се спи,а и утре трябва да ставам към 12:00ч.
Лека на всички (ако има будни де)!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Айляк съм си. Закусвам. И за съжаление трябва да сядам да чета.
Тъпото гърло пак се опитва да ме боли. Не искам пак да се разболявам.
Hilary_![]()
Мина още 1 изпит =) И той успешенполучих това, кога трябва да ходя да правя изпитите, които пропуснах =) Сега ще ям и релакс 3 дни =) утре и парички ще изкарвам ;р само проблема е ,че съм още болна сиг. трябва да ида до болницата ;(
След третото преставление (почти сигурно) отивам и се хвърлям от мост...
Братлееееееееееее не издържааааааааааам![]()
![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"