- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Най-после малко свободно време..
Скапвам се от учене тия дни и ми предстоят още две такива седмици.
Дано поне си е заслужавало, че...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Супер изненадана... хем се радвам хем ми иде да се разплача...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ходи ми се на дискотека. Ама пак да се направя кученце. Оф. Нещо ме е обхванала носталгията. С моите момичета не сме се събирали от супер много време, а мене все нещо ме спира. Тъпото даскало май започва да ми липсва ?!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Боже к'ви раоти..;д ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Пак не си направих сметката и пак съм на червено.На всичкото отгоре гадната ми температура не ще да пада и се пържа в малък ад.
Ядосана,объркана.Направих си планове за утре вечер и сега трябвало на работа да ходя,как ще успея да направя всичко нз..И той още повеече ме обърква,побърква....и ядосва..и за жалост радва..
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Усещам се като на път да стъпя накриво. Обаче нямам време за слабости. Утре ми престои мега якия ден и няма да се сдухвам!
Иии взех си външния листовки,като се знам как дори не реших всичките 23 примерни просто...ся ми останаха 2 изпита кормуване и дано всичко да е наред че опелчето ме чака
добре че го взех че имах мнооого сериозни заплахи от милото и ако не го бях ... е не че щеше и тя да издържи много ама ся друго си е да ти свети зелено светофара
![]()
>>DjBelev<<
Много ме боли главатаОт време ли е, от кво е не знам ама не се издържа... И ми се спи зверски много. Ще хвана да почета книгата малко и ще заспивам. Без това утре пак трябва да се става рано.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Празно ми е...
Утре цял ден съм заета с нещо, което няма да ми хареса.
Искаше ми се да използвам днешния ден да се "видя" с някои хора, за които не ми оставаше време, а... нещо не се получи.
Блокирах го. Време беше...
И не знам защо той страда. Не знам защо се е променил... коренно, необратимо. Жалко... Мразя да се чувствам безсилна.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Просто наистина ми писва понякога-защо го прави,знае ,че ще ме заболи и ииии ...
Гони ме безсънието, а утре трябва да стана рано, че с моето момче ще ходим за мъжка червенобуза костенурка на животинския.Дано, дано, даноооо си намеря, че кой ще ги оплоди тия две красавици в акватерариума ми. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Желязна логика но... неграмотна !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://wwww.vbox7.com/play:aa84133a - който не е гледал комиците тя вече, може да се посмее на воля ;д
ти не мИ познавааааашхахахха батеееее простотията на макс !
раотата е торта !![]()
![]()
6.....![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Станах рано-рано =) Оправих се що-годе, само косата после, пия си капучиното към 10-11 ще ходя малко на кафенце =) Тая вечер ще работя /най-сетнеееееее/ и после ше посетя Холандия бързо бързо със заплатата![]()
Много хепиии
повече от ужасно време,никъде не може да се ходи..
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ама не съм ли идиот, а? Естествено, че отговорът е - да...............................
хЪх...
Въх брат много мразя рано сутрин (да знам, че не е сутрин ..но за мен е ! xDDD) да ме занимават с такива сложни работи....
Скучно ми е. Не ме свърта и не мога да си намеря занимание. Нон-стоп искам промяна, меня си настроението и мнението през 2 секунди, а имам да уча по най-скапания предмет..
Въпреки това имам надежда, че ще се почувствам по-добре.
Изтощена. Ще се съдера от учене за тоя изпит.
Да мине сесията пък останалото ще се нареди малко по малко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Главата зверски ме боли.. и четенето на тъпи коментари по другите теми не помага.
Искам да си разхвърлям гардероба и да го подредя наново, но заради тоя счупен крак съм закована за дивана.
Скукааааааааре да се прибират нашите и да тръгваме за село че да си покарам малко бъдещата кола
иии искам да се видя с милото...не съм я виждал от почти 24 часа
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Трябва да уча,а такъв мързел ме е хванал..
Математика и английски..уф,ууууфф!
Май ще отложа ученето за утре.![]()