- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Страхотен ден прекаран с моето момиче![]()
Обикаляхме тук-там,не можахме да намерим това което търсехме,но надеждата умира последна!Гледахме филм,ама мисълта ни май беше някъде другаде =D
И все пак,още я бия на билярд :P
Нямам търпение да дойде понеделник.![]()
Суша... Трябва да си намеря някакво забвление под формата на мъж, защото в противен случай няма да успея да си събера акъла да чета като хората.![]()
Ръцете ме болят до толкова, че не мога да вдигна чаша с вода.Това ще се окаже огромен проблем на състезанието, което е само след два дни. WTF? Гадост...
Тоя мухъл си е намерил някоя. Искам само да разбера кое е момичето и толкова.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Тъпо..много тъпо..
Искам си го обратно..Искам си го за мене си..
Адски го ревнувам..ТЯ не го заслужава ;///
Карай,дано са щастливи.![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
И двете надобряват и играят по-добре.
Хубаво представление, и хубава разходка из улиците с Alice in chains после.
След като ми се обади за лека нощ всичко е перфе![]()
![]()
![]()
Сънен и яко ме мързи...но ще трябва да седна да поуча за изпита утре.
Пък и съм и обещал хах.Поне утрешния ден наближава![]()
Спи ми се, 2 не виждам. Поне свърших това, което бях решил за сутринта и сега мога да си легна спокоен.
Welcome to the Jungle...
Еми добре *прозява се*.
Не ми се седи у нас ще видя къде да излезна ама ми се ходи някъде по-далече ще видя майка к'во ще каже по въпроса трябва да я обедя![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
След всичко това ще си направя малка почивка, а къде е най - хубаво? при него ест ..![]()
още мъничко остана ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ох, пак трябва да учаОмръзна ми вече тая сесия... Имам чувството, че никога няма да свърши
Моля се само последния изпит да съм го взела и този в Четвъртък да го оправя и край...
Така ми се спи...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Гррр! Бясна съм. Малката мъжка курвичка няма точно сега и точно на мен да върти номера!!!!
Изморена от всичко и всички!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бахти ташакът е днес. Кофти настроение.
Малко тъпо.
Натрапчиво си мисля за него, май се самонавивам.
А по всичко личи че няма да го бъде. Тъжно е.
Идва ми рождения ден, в голяма дупка съм.. не съм си учила за класното утре - endless fun. Сега направо си лягам.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Нещо съм се схваналаПрез досегашният си живот не съм работила толкова много, колкото работих тези два дни. Направо се чудя как не съм се разглобила на съставните си части. За награда трябва да ставам след няколко часа и цял ден да обикалям целият град пеша.. защото превоза ми е сърдит! Само при тази мисъл и усещам пареща болка в краката..
Пък да не говорим, че сън не ме хваща! А и изпих толкова много течности днес, че сега се чувствам като... нещо пълно с течности![]()
пп: не е истина колко ме дразни усиления телевизор от другата стая..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Искам само тоя месец да мине и всичко да приключва ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
От утре цяла седмица изпити и другата седмица още така до 22ри......писна ми вече.Сега пак ще уча.Поне вчера ходих в Холандиясега съм хепи =) Като се преуморя знам какво да правя
![]()
Оф имам толкова много неща да правя ама ме мързи тоооолкова много. Пф.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
!!Първоначално написано от kuklichka_bg
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Кофти -депресията ме гони !
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Не мога да спра да мисля за него, побърквам се, искам си го обратно. Утре имам изпит, а мисля само за него....боже, тва момче ще ме побърка, а минаха вече 2 месеца....мамка му, ще се гръмна, не знам кво да правя...Не спирам да плача, не мога да се усмихна даже. Мамка му и любов...![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.