- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
гледам най-красивото нещо на света ! колко по-щастлив мога да бъда ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
По-добре.Олекна ми.Най-накрая се чухме и вече мога да спя спокойно.![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
.....
Явно не заслужавам да съм щастлива.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Оф, мразя когато има много работа. Утре сигурно пак цял ден няма да го видя. Трябва и до училище да ходя пак. А така искам да си го гушкам по цяяял ден.
Едит: Току що осъзнах, че последните ми няколко поста започват с "оф" .. трябва да спра да се оплаквам![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Измислих края (и го разписах) на разказите, макар че има много време до тях. Музата не пита.
Сега ми е празно поради това, защото...е някакъв край, дъ.
Изморена и чакам да ми се обадят,даже не мога да си легна![]()
Довечера не ми се ходи пф,общо взето нищо не ми се прави![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Безсилна, изморена, грешна... осъзнаваща разни неща, които не е трябвало да прави.
Мрачно ми е, студено, замислено... празно.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Историята е даун , остават другите простотии .
След сумарно 5 часа сън от над 48 будна ( което сега го смятам и не мога да го повярвам) може и да си легна довечера в 9.
Сега просто искам да летя :>
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Точно в момента се чувствам дебела и грозна, отдавам го на временната изолация, която претърпявам.
смотано изморен сън и ми е нек'фо странно
[ I'm not Normal ]
Боли ме главата, но днеска беше доста яко. Уж си научих бързо бързо за утрешният изпит ама да видим :С
Много добреНай-после осъзнах грешките си,за съжаление е твърде късно да поправя някои неща,но поне ще опитам.
Нямам търпение да го видя пак... Скоро, много скоро
![]()
Скъсана съм на последния изпит и ми иде да го гръмнааа тояТая сесия няма край братче...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ООООООО СКАТ *bow* БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА МЕГА-УЛТРА-ГИГА-МУЛТИ СКОРОСТНИЯ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ИНТЕРНЕТ, КОЙТО НИКОГА, АМА АБСОЛЮТНО НИКОГА НЕ ПАДА ! БЛАГОДАРЯ ВИ... ирония разбира се !
откачам![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Подписа'аме дипломата, вече официално съм свободен да правя квото ми падне цяло лято преди да се почне пак 4 години в университета![]()
madafaka
Поне мечтите са безплатни.![]()
Болна съм и направо откачам![]()
![]()
![]()
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
ЛЕК ... К'ви ра'оти ?!?.. Бургас съкс !![]()
Използвана и влюбена..
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ти пък кво дириш там бре?Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Welcome to the Jungle...
Преполових сесията. Доволно. Можеше и по-добре, но като спах цял семестър това е положението.
Иначе - объркано някакво. Какво липсва?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Skillet - Would It Matter - няма по-точна песен от тази, която да опише... настроението ми, чувствата мислите...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Леко не на място![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!