- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Good mornin ppleСлед малко отивам да готвя
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
КНИЖКАТА МИ Е ГОТОВАААААААААААААААААААА ААААААААААААААААААААААААА ААААААААААААА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2рото нещо за деня което ме направи щастлив <3
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Няма смисъл. Сменяме си ролите, непрестанно се борим за надмощие, имаме нужда да си доказваме разни неща, а уж на никой не му пука за другия... Накрая и двамата оставаме сами... Няма да си преглътна гордостта и ината! Трябва да почна да се занимавам с нещо, защото ще ме побърка тая филмарщина.
Страшно ми е хубаво да си вися в нас на хладничко, да лентяйствам, да си подремвам и да не се чувствам притисната от времето и обстоятелствата. Определено имах(м) нужда от почивка. Намерих си и безумно готиният сериал и просто предвиждам как няма да ми се осъществят плановете да уча.![]()
Зле, главата ме цепи, гладна съм, не ми се учи, изпита мина ужасно, трябва да ходя после да си взема листчета и тн пфффффф
Умряло..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ухх сутринта почнаха да ми дигат нервите ..![]()
сега съм се отдала на чалгиЦка ии почвам с оправянето на багажа ..![]()
въпреки всичко не спирам да мисля за "big day" ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Д*ба какво момиче изпуснах...Умирам от яд![]()
След цял следобед, че и малко от привечер без ток как ли да съм ? пха.. ! Майка им да ИбЪ прокажна![]()
супер, тъкмо излизам, че откога не съм ги виждала ония симпатяги, липсват ми вече![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Колкото и да ми тряскаш вратата, да псуваш, крещиш и да се опитваш да ме контролираш, толкова повече омраза събирам за теб.
Дори 10 години да минат няма да спечелиш дори уважението ми, защото си просто един алкохолик, който се е провалил като баща.
Дори сега слушам крясъците ти... и си ми жалък. Жалък ще си останеш винаги.
Мразя да те виждам такъв.
Тъпо се чувствам. Изнервена, обидена.
Разни хора ме занимават с глупости, не искам да влизам нито в скайп, нито където и да било другаде.
Ако имах време бих си пуснала някое филмче, но утре ме чакат две изходни за които въобще не съм учила и май е време да се захващам.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Охх.. изнервено ми е и имам голямото желание да намеря човек, който е с повече опит от мен и който ще мога да си излея всичко и да ми даде отговор... Наистина имам НУЖДАТА да бъда щастлива.. а не просто временно да съм добре .. ;xx
Все едно си чета мислите..Първоначално написано от blondeVIP
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Напрегнато .. Имам два изпита утре... А не ми се спи изобщо![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Добре,реших да пропусна първия час, голям мързел ме е обвзел тия дни...Дано днес успея да свърша всичко,което съм намислила обаче ..
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Същото,само че като добавим това,че незнам дали ще ме приематПървоначално написано от blondeVIP
Защо писах само 1 училище? пфф..поне съм някаква супер развалнувана..към 4 започвам да се глася,косата,грим,облекло.. айде на бал..поне там ще си прекарам повече от прекрасно.Много си харесвам роклята
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
пфффф най-накрая я взех... мама й и книжка xD ама пък съм толкова щастлив... но не колкото тя ме прави щастлив де![]()
Супер успешен ден беше пък. Само дето каталясах и суупер много ме болят краченцата. Научих и че вчера съм се прецакала, и то не малко, ама съм изправена пред свършен факт и няма смисъл да се хабя. Мисля да изгледам "Бар Наздраве" и после изчезвам да готвя, че мъж имам да храня.![]()
Преебана.Заради тоя директор :О дето не знае какво говори сигурно ще повтарям тая година само и единствено, заради него.Утре следва скандала обаче!!!
Чудесно се чувствам, но от много стоене на пцто се сетих, че нямам живот и пак ми стана малко куцо. Надявам се да си изработя такъв до началото на ваканцията - 2 седмици о.0 Ще видим, всичко е възможно.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ужасно
ДобреЗаписвачката ме дразни и скоро ще го изяде
![]()
"You were deceived"
ебално ми е![]()
![]()