- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
хахаха.Първоначално написано от babity
хващай някой мъж за ушите и се мятайте, няма кво да му мислиш.
отдал съм се на заслужен релакс.![]()
Welcome to the Jungle...
Проблемът е, че днес ми спряха телефона и не мога да си извикам забавлениеПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Определно думата "празнота" описва това, как се чувствам. Не знам защо е това. Откакто се събудих е. Много тъжно настроение. Не съм бил никога в такова. Не знам на какво се дължи, а и сякаш не искам нищо...
хЪх...
Мале , идва ми да облъскам някого ! Каквото да направя не е достатъчно.Съобразявам се с нещо , оговарям всичко и БАМ не трябва да е така дрън дрън.И сега и утре ако стане нещоооо ....![]()
Разрешавам ти да облъскаш мен.Първоначално написано от kris4eto15
хЪх...
Замина...
Не се радвам, не чувствам нищо, просто съм някак... спокойна, че го няма, че няма да се разпорежда с живота ми, че ще съм сама.
Той също си замина. Нерешителна съм. Върша глупости. Чувствам се... нямам представа как...
http://www.vbox7.com/play:d9411c77 - Уникална
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
сама ,празна...все гадни неща..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ебаси смотания ден!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
След постъпката й трябва да съм й обидена, да съм разочарована, че се подиграва по този начин с най-близката си приятелка... А аз не чувствам нищо, сякаш нищо не може да ме изненада, трогне, засегне. А именно това безчувствие е много по-лошо от каквито и да било други усещания...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
От днес до следващите няколко дни го отдавам на ПЪЛЕН релакс .. далече от всички и всичко!! ..![]()
.. охх![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
След малко тръгвам за изпит.. иначе прецакано се чувствам.Чудя се има ли смисъл да ходя да се разправям с директора?Вече ми учерниха живота, ясно е какво следва, тая година няма да се завърши, благодарение на това хомо.![]()
Ами притеснено,да не се прибере баща ми и да види,че не съм на даскало ..![]()
Иначе добре
![]()
ужасно..супер ме болят краката и съм гладна и ми е тъпо .. и незнамм![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
По-добре от вчера. Утре може би ще е най-хубавият ден за цялото лято и съм надъхан да взема изпита!
хЪх...
Много доволна от себе сиИнструктора ми каза че се справям много добре и че скоро ще ми е изпита иии ако се справя ( охх дано ) ще имам книжка
![]()
![]()
Всичко върви идеално на пръв поглед![]()
>>DjBelev<<
Честито! Сладък съвместен живот с половинката ти занаред!Първоначално написано от Rorschach
Влюбих се и си еба майката.... общо взето ай фийл лайк шит
Живота е такъв, какъвто е!
Хохоооооооо![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Радвам се,че си писахме,но пак ми е доста тъжно...