- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Ин Флеймс в София (сън)
The blood that binds us ..till death unites us
Супер уморена, а колко имам да уча... не е истина просто.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
I need a hero to save me now!![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
наранена...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Като чета горните 3 поста и имам чувството, че авторките им са пред самоубийство.
Нормално се чувствам, ударих 1 стабилен следобеден сън и съм окей.Да имаше и желаеща да "почерпи" една свирка...
![]()
Welcome to the Jungle...
Добре, почти разкарах всички хора от главата си , сега само остава да си намеря още една работа, моето нещо да ме слуша по-добре и да спра да правя неща, които имат емоционални последствия върху мен , защото си е таковало майката.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ммм мнооого уморена.. и ми е адски тъпо и ядосаноМного мразя някой да си го изкарва на мен, особено той... Амаа да си се прави още на интересен и ще хване да ме поразведе.. ; )))
DarkTemplar, слаб ми е ангела, не прави такива предложения тука...
По темата: сууупер гузно ми е заради обилния ми обяд. Надявам се Зумбата и другите упражнения да ми поуспокоят съвестта. И дано на господичното довечера да му дойде същата муза като на ДаркТемплар, че да ми мине малко зора.
Изморена съм![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ммм мнооого уморена.. и ми е адски тъпо и ядосано
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
Пак съм болна, дееба, направо ми се реве вече. Но понеже съм упорита като хлебарка, успях все пак да се вдигна по някое време от леглото и да наваксам по биология. Унищожих и промишлено количество шоколад и череши.![]()
Идва ми да заплача и да не спирам. Винаги съм си мислила,че няма накъде по-лошо, а от трън та на глог. Защо така за 2 години всичко се срина човек, ЗАЩО......................
Влюбена, объркана, едновременно тъжна и щастлива.
Вземи ми влез в положението![]()
Влюбена, объркана, едновременно тъжна и щастлива.
Вземи ми влез в положението![]()
babity, предпочитам предложенията да ми ги правят на мен.Ще наваксате.
Спокоен, хич не ми се спи и пак ще се ляга по малките часове.
Welcome to the Jungle...
Вече не можеш да развалиш настроението миОтдавна не си в сърцето ми
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Добре,купих си яки книги и се кефя,чудя се дали да ходя на даскало,не ми се преструва пак цял ден...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Трябва да го оставя... не става за нищо вече.
Чувствам се повече от супер, въпреки че ми затвориха темата секунда преди да си изпрата поста. А темата за близнаците остана, на някой май не му харесаха коментарите.
//Както и да е седмицата ми почна с една хубава новина, така че се надявам цялата да е такава!
Тъжно ми е, объркано, самотно. Чувства се излъгана ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. Стига толкова.
Снощи беше първата ни вечер заедно от... 8 месеца, да, толкова станаха вече... това ще си остане и последната такава вечер. Трябва да имам сили да го превъзмогна...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Дано баща ми се прибере скоро. Имам планове за довечера![]()
![]()