- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
И аз нз как....пак тъжна сякаш,офф не ми харесват как се развиват нещата за сега...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Еми сега ставам, сънено ми е. Отивам да пуша, пък за после ще видим.
Нямам търпение да дойде понеделник .. не заради тъпия 14ти, а защоото най-сетне ще си го видяяяяяя![]()
Така ми липсва..
![]()
Тананикам си, наслаждавайки се на сутринта. Чувството?! Просто прекрасно. Усмихвам се, с онази усмивка, която само той може да изкара...
the naughty look. <3
Свалям ти шапка...Първоначално написано от TheNewReligion
Същата работа ,много точно казано !
Ъм .. добре съм!
Петък е .. най-накрая. ^^
Карахме само два часа! ^^ Перфектно за петък.
Че и на кафе ходих , радвам се , че познавам такива хора като тях.
Ии .. хубавото слънце ме радва. ^^
А той , не беше на кеф. Уф, искам го бе! Айде , айде спирам да мисля за него , че ми е кофти.
Тази седмица, както и края на предишната ми бяха супер зле. Тотална липса на смях. Вече не мога да седя в една стая със себе си.![]()
Днес и утре съм принудена да се отдам на зубрене, а неделята ще си я изкарам почти цялата в даскало.![]()
Искам по-бързо да свърши гадната седмица и да започне друга. (Проблемът е, обаче, че и другата се очертава като мега шит.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
"Е ти добре ли си, мога да ти кажа, че си от топ 5 момчета за партийка за връзка"
малко четкане на егото дойде окей сред 'сички простотии, които се бяха/са се накачулили.сега само да минат още 2-3 дни, че има нещо важно да става май..
Сега като се замислих,съм станала твърде безчувствена.Не си спомням кога плаках за последно...Мой беше преди дооооооста време.Желязна съм била.Безчувствена съм била.Да,това съм.Но ми харесва.Да,харвесва ми.Май започнах да не чувствам...И въпреки това съм щастлива.Мда.Чувствам се на мястото си,в покой със себе си.Това за мен е щастие.Прекрасно е.
Това мое поредно състояние доказва,че може да си щастлив и без любов.Определено е така.Поне за мен.
Чувствам се като разгонен пубер. Мойте хормони пак са се разиграли... Все повече се притеснявам за изпита. Много съм щастлива от решението да не му звъня. Дано моичкия ми напомни за себе си, барем се сетя да му кажа, че цяла седмица няма да съм в нас.
Мега уморена![]()
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
добре съм..
утре съм на олимпиада..
чака ме проект
но съм щастлива, че имам да уча..(какво ми става?)![]()
с Него.. нищо не става..буквално.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Супер,опитвам да се събудя к огромното се кафе и да започвам да се оправям стаята![]()
че после на разходка...Също така се радвам,че се сети да ми пише,макар,че ме събуди в 7 сутринта....
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Как съм ли? Объркана.
Последните два дни бяха като сън. Всичко в тях. Не мога да повярвам, че се случи даже.
А сега какво? Как ще продължи всичко? За пръв път не знам нищо.
Мразя да чакам. Още повече мразя да чакам него. Защо се мотка толкова?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да станеш в 8:30ч. в събота сутринта (и то напълно доброволно) и да си направиш палачинки, които представляват храната ти за целия ден = идилия.
Сега ми остава само да си довърша по френски и по български и да пробвам един гел за коса.
Следващата седмица (считано от утре) ще бъде същински ад.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Карма'с а бич. Винаги в такива периоди са ставали такива неща. Дано не се стигне до болница пак и се оправим, че хич не е времето и удобното място за това..
Мамка му, 11 часа по - късно аз все още не съм се наспала. Дано мамам като си дойде да пием кафе.