- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Спи ми се нечовешки много, лошо ми е, причернява ми, обаче нямам време да се съобразявам със себе си, трябва да се стегна и да положа последни усилия, за да изтикам утрешния ден, после вече се надявам всичко да се нормализира. Омръзна ми все да вися на тръни, ебати. Поне имам мъфини, че да понасям положението по-лесно.![]()
+1! само че за женско.... наистина не проумявам как може да се държиш толкова непукистки с човека, когото твърдиш, че обичаш ;(Първоначално написано от Giosterica
хЪх...
aaaaaaaaaaaaa
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Доста доволна от себе си,като за първи ден беше супер яко,макар,че беше голяма лудница.![]()
Хубаво е да си толкова зает,че да забравяш за всичко и всички!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Плаче ми се! За пореден път осъзнавам колко глупаво и безрасъдно постъпвам понякога... Ако не бях разочаровала човекът, когото обичам, нямаше да ми пука. Но разочаровах него!!! Единственият, който с нищо не е заслужил! И сега като погледна в тези очи... плаче ми се!! Много ми се плаче!
И спря да се върти за миг земята..
Всеки ден си повтарям "Само да мине утре.." .. Писна ми от това положение![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Отврат! След по малко от три часа ще пътувам, а въобще не ми се спи.
Всеки път си казвам, че е за последно. Всеки път си казвам, че окончателно приключвам с него... и всеки път той улучва точния момент и натиска там където боли... и аз се огъвам.
Знам че мога без него, вече дори не чувствам липсата му. Нямам нужда от него... не знам защо върша всички тези глупости. Трябва малко да се стегна.
Трябва и да се науча да не се поддавам в онези моменти на слабост... и всичко ще е наред.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
За пореден път животът се подигра с мен и отново не получих това, което искамИзморих се от чакане.........
хЪх...
Днес очаквам да си спретнем едно женско излизане .. хохо![]()
Липсваа .. <3
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
След 10 минути отивам на поредния изпит от сесията..![]()
Поне след това ще си я видя,липсваше ми тези дни![]()
^ Успех с изпита
Ооооооох сега ставам *заспало човече*Искам кафе ! И други работи искам ама...
Бе днес ми е весело сякаш ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ми мн ми е тъпо.Момичето което харесвам ме прецаква (несъзнаелно).И тука 2 дена ми се иска да се самоубия.
Ми мн ми е тъпо.Момичето което харесвам ме прецаква (несъзнаелно).И тука 2 дена ми се иска да се самоубия.
Щастливо ми е, че си го видях след цели 6 дена.Ама отвътре ме гложди някакво притеснение. Ще видим. За всичко си има време.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пребита съм физически. Очите ми изобщо не се виждат изпод ненормалните ми торбички... Обаче пак ми се излиза, пие ми се, правят ми се едни други работи... И само дано дрисльото утре пак да не си засере пътеките сам.
Мерси.Това беше единствения изпит до сега,за който съм 99% сигурен че съм изкарал.Първоначално написано от IseeDEADbodies
По темата: Уморен.Чака ме толкова много за учене,а в същото време и толкова задачи...it gonna be one looong weekend![]()
чакам да ми се обадят![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Скапана и ядосана,супер гадно ми наредиха смените.Очертава се пълна лудница тия дни...поне имам тази вечер за релаксс
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тъпо и малко разочаровано.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Последната ми година е прецаканахопаа 1 изгубена година
И ми е лошоооооооооооооооооооооо много лошо.
Некво ми е скучно.
Ама поне си давам малко почивка... една седмица.... пък после...![]()
![]()
е нищо,де... нали ще ходя на море после
![]()
nigga stole my bike
приеха ме,прекрасно се чувствам
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Нервна за утре. Леко неуверена и разколебана, но няма да се откажа.
Липсва ми. Това ще са доста неприятни 3 месеца. Но може и да е за добро. Fresh start както се казва. А толкова готино ми става като заговори за бъдещето
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote