- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Ооооо ... чакам неделя с нетърпениеееее![]()
;дд
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
'начи на тия от EVN ще им еба майката![]()
![]()
![]()
ПИСНА МИ ДА НЯМАМ ТОК С ЧАСОВЕ
![]()
![]()
ГРРРРР ЩЕ ГИ ЗАКОЛЯ ТИЯ СВИНЕ МРЪСНИ !!!!!!
иииии сега разпускам с малко hardstyle-че ...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Нямам търпение да дойде сряда..заминавам на мореще се разцепим
Ии беше супер яката вечер..сега чакам важното обаждане
утре плажче babyy ;D
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Иии кой ще остане без работа и ще бъде прецакан за лятото?...Дано всичко да е наред с документи и т.н. че иначе ще го заколя оня оръфляк....
>>DjBelev<<
Изумена...от него за пореден път...сега със сиг няма да заспя,има да мисля.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Потеглям след малко към дипломирането ми. Времето е скапано, а дрехите ми за случая са супер летни => ще си дзиндзикам. Него го няма. Ще си кеся самичка и ще се чувствам тъпо. Иде ми да се гръмна. Не, че някой ще забележи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Наще заминаха в путка си майчина и ми оставят 5 лева за 2 дни ? ХАХХАхах потресен съм от живота... няма емотикон просто който да опише изражението ми.. Иначе утрото само по себе си е добро... as usual слънце, пия кафенце.. цигарката...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
A бе като за след нощна е добре.. чакам жизнените ми показатели да се възстановят, да се покачат малко и да хода да тренирам и тогава щеее е мнооогооо добреее))
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Като след тежка нощ се чувствам добре ... открихме подобаващо амазонкаи плановете ми за днес се прецакаха.. .сега една седмица без моренце.... оффф !!
:@
- Най-накрая наспала сеЦяла седмица чакам да дойде събота та да се наспя...
- Радвам се че времето малко поразхлади, че направо не се живееше...
- Май се влюбвамТолкова е хубав...
Възможно ли е да се влюбя в някой, с който съм си говорила точно 3 пъти до сега?
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Бясна.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аммм доста добреее (sun) !!! .... :P
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
И аз не знам как.Днес вече започвам сериозно
ох ужасна съм .. от една страна си е заслужено, но от друга е грубо да се подигравам така .. тцтц ..![]()
![]()
![]()
![]()
чувствам се .. малко в неведение какво се случва около мен грр ..тия дни да се надявам, че ще си изясня всичко ..
![]()
ходи ми се на басейн .. и после ladies night примерно?![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ииии fail с пицата..карай... ще го карам на айрянче, пък другия път ще гледам на колко градуса е фурната преди да правя к'вото и да било
![]()
![]()
Ужасно.
След толкова много време самозалъгвания, отново се свлякох на пода и се разплаках като малко дете на пода за оня глупак...
Както се смях, както ми беше готинко цял ден, цяла седмица, месец...изведнъж се погледнах и разбрах, че е лъжа.
Нищо в живота ми не е истинско, само той...само той...Как не го осъзнава...как не осъзнава колко много значи за мен???![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Самотна. И цялото лято ще е така. Не ми стигат 2 часа с него. Не искам да заспивам и да се събуждам сама. Не искам да съм с него по график.
Но кой ме пита.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ми като цяло зле, поразболяла съм се, а РДто ми идва.
Не си направих вЕрно сметките и се чудя как да си го празнувам така, че да не тежа на нашите.
Освен това съм изпаднала в типично рачешка дупка преди рождения ми ден и ми се въртят само кошмарни мисли - как всички ще са супер големи дървета, как ще бъде тъпо, как никой няма да стане и да танцува и няк'ви такива.
А и баща ми ме поядоса.
Да минава този ден и следващите ми няма изобщо да ги празнувам. Първо, че никога не е кой знае какво, и второ, че на никого не му пука за РДто ти - всеки иска да се наяде и напие, липсва каквото и да е по-специално отношение или истинска радост за теб. : ) Всички са/сме задници.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ебати смотания ден беше днес ..... Много скучно
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
и мад съм и джели съм и ми идва да се натъпча със всякакви вкусотийки които да заместят нея..докато се тъпча ще бъда щастлив..после садец-а се завръща![]()
6б3З10
мразя да става така ..... ;s просто искам да й угодя.. толкова ли е лошо ?
Никак..заспала![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.