- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Зле,пак не мога да заспя.Не мога да спра да мисля,защо го прави.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
сама съм!! но сред глупаци - идеално
+ всички боклуци в форума .
чаооо
...
Бива. Сега ям и съм доволна. Оставиха ме и излезнаха вместо да ме събудят бая "яко"
.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Гррррррррр :Х
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Трябва да уча, а тоооолкова ме мързиииииии![]()
Върнах се малко назад в годинките. Хубави времена бяха. Остаряхме май нещо обаче. Липсват ми хората от миналото ми...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Марихуаната ми е крастатааааЩе се ходи на Ъпсурт май.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Напълно същото е и при менПървоначално написано от Priceless
+ имам чувството че хората само мслят за пари...иии да,тъпо ми е
Първоначално написано от Yankee
В тоя ред на мисли.. усилено почвам да търся работа ;д
по темата - скукааааа |-(
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Имам температура, боли ме главата, подсмърчам, кихам, направо е някакъв ад. Явно съм направила нещо отвратително в миналото и сега ми се връща тъпкано. Лошото е, че нямам време кога да боледувам и трябва да залягам по възможно най-бързия начин върху учебниците за едно последно избутване.
Днес се борих да се запиша за класиране в Софийския университет, но като видях опашката и се отказах. Нищо, тамън сега си попълвам документите на спокойствие в нас. Утре рано-рано сутринта пак.![]()
Остана един последен изпит на 13 юли, време ми е вече да седна да преговарям, но колко мнооооого ме мързи....![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ихааа, как ми липсваше тоя форум. <33
На хижата беше просто идеално. ^^ Искам пак, и ще отидем, ама тоя път поне за седмица.
Ако не ми беше гръмнала пресата и ако не си бях скъсала дънките, просто щях да се чувствам перфектно. Ама няма как... трябва да ми е гадно. ;d
Иии, направих малка глупост, ама всичко би трябвало да е наред... мога само да чакам.
Едно такова... готино ми е.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Как може да ме ядосваш толкова много, и в същото време да не издържам без теб ?! ...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Разочарована и развълнувана, и въодушевена... От много отдавна не бях чела книга, която толкова да ме заинтригува.
Фляскай се поне към 7, за да чакаш мъничко, щото всичко след 8-9 в повечето случаи те обрича на часове чаканеПървоначално написано от SisiStrange
Аз съм окей, сготвих си, но не мога да си плъгна китарата както трябва и това ме дразни.
Пепел ти на език.Първоначално написано от xBadxApple
За утре се разбрахме с най-добрата ми приятелка в 8:30 да сме там, дано съумеем до 10 да се преборим с лакти до заветното гише.
Но наистина е ужасна системата.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Вчераааааа... уникалния ден просто ! Айй искам пааак ! <3333
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Това беше най-отвратителното нещо,което някой ми е причинявал до сега...
Съсипана буквално се чувствам...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Като премазан от ТИР.Кофти вечер.
Записана и щастлива.Отне ни само 20 минутки някъде.
Сега имам време да сменя водата на костенурките.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Amii боли ме главата.. направих всичките си заядължения, които имах за днес, даже исках да огладя, обаче в тая жега е просто ненормално да се гладиискам климатик
И мисля като отивам до даскало да върна книгите да си взема няква книжка от библиотеката чете ми се нещо..