- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Бездомен, безработен.. и все пак се чувствам страхотно. Щеше ми се повече хора от тази тема да гледат по-светло на нещата, дори и в тъмната стая на отчаянието. Няма кой да ни запали свещичката освен самите ние. Горе главата, съфорумци.![]()
Ужасно зле мина до сега деня ми!Но съм страшно влюбена!
![]()
Емии, чуствам че се разболявам...че не ми се общува, а в същото време ми се излиза и на вън... незнам объркана съм...![]()
С температура съм... и съм притеснена, мамка му, дано всичко е наред. Обаче трябва, няма начин да сме се издънили.
Хипер отпаднало ми е.
Сашо замина... дано се справи.![]()
Той не спира и вече ме дразни страшно много. Искам да продължа живота си без него, толкова много ли му се вижда?
Нека си е с нея...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Доволен съм от поредния епизод на любимия БГ сериал.
Довечера се очертава приятно излизане.![]()
Welcome to the Jungle...
Злееее... къде ми е дистанционнотооооооо![]()
![]()
Казват,че края на света е през 2012.. Ако искаш да се спасиш..ела в България..ние живееем 50 години назад... ОБИЧАМ РОДИНАТА , МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!
Нищо не чувствам и ми е странно...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
какви глупости ми говори![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Ми като за начало: Не съм на даскало , но пък времето е гадно и почти нямаше какво да правя цял ден и ми е адски скучно , единствената ми възможност е да си легна ... А от друга страна не ми се занимава вече с момичета. Прекалено сложно , не ми се мисли толкова .. ако ме харесва да го покаже , аз повече няма какво да направя![]()
Баси жегатааа :О и аз намерих кога да спя цял следобед, сега заваля порой и аз не мога да мръдна от нас нито да спя.. приятна нощ ме очаква зад екрана на компютъра уааууу интересен животт
само като се замисля за времето, което ще имам за себе си тези 2 месеца и нещо ми става едно такова хубаво <3
REGGAE BOOM <3
Отново започвам да усещам оново чувство като при новородено inlove хората. Знаех си , че всичко е идвало от предубежденията.
Имам точно това , което ме прави щастлива. ^^
След случката вчера .... Просто ужасно! Как ще го погледна в очите не знам .. Дори нямам никакво желание нито да си пишем, нито да го виждам ... А бяхме толкова добри приятели .. Не не просто не мога да си го изтръгна от главата. Сигурна съм, че той също .. Но не и по начина, по който аз го мисля.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
След случката вчера .... Просто ужасно! Как ще го погледна в очите не знам .. Дори нямам никакво желание нито да си пишем, нито да го виждам ... А бяхме толкова добри приятели .. Не не просто не мога да си го изтръгна от главата. Сигурна съм, че той също .. Но не и по начина, по който аз го мисля.
Имам чувството,че ще умра толкова много ме боли,а ме е страх да ида на лекар,защото тоя път ще е.....![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ще се постарая днес да е хубав ден макар и да не ми е много весело. Една хубава новина би оправила всичко, но уви ..
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
По същия начин като вчера .. Направо не е за разправянеПо-бързо да минава днеска
Ааааа събуждам се в уникално настроение![]()
Дано да си остане такова и поне още малко да ми е добре...
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Психически изтощена. Един час в неговата компания би помогнал, но уви.
Дано днес да нямам много работа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Трябва вече да сядам да уча.ХЪх...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Скуууууука. Ходи ми се на кино
![]()
.