- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Зле се чувствам. Както от доста време насам…
В напрежение съм... И то толкова силно напрежение, че подивявам, постоянно мисля за това, трудно спя. Искам просто да съм спокойна, че няма как нещата да се развалят... Или да спре да ми пука
Отгоре на това ми е тъпо и се чудя какво ще правя през цялото лято... Офф
Успях. Въпреки съмненията ми/им, въпреки тъпите обезкуражаващи реплики, въпреки постоянното препъни-крак, успях. Сега остава само да минат 2 седмици и нещо, докато дойде време да си хвана чантичката и да пътувам към заслужена почивчица в пълния смисъл на думата. Ще се излежавам на шезлонг, ще чета някоя крайно повърхностна книга тип "Космополитън в 359 страници" и ще си бъда самодостатъчна.![]()
Алкохол посред бял ден не ми се отразява добре.Въобще не трябваше да ходя... чудя се и аз къде да си наврЪ носа...
Мисля си... колко мъка има по тоя свят.
Само ако можех да й помогна, само ако можех да й гарантирам, че той ще оживее, че ще се справи... но уви, безсилна съм. Мразя това безсилие.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Днес беше много по-добре от вчераСамо където ръката още ме боли от стреетфитнеса, но няма как ... ще ставам як
![]()
Чувствам се напрегнат в момента...Айде по бързо да идва утрешния ден уфф...
Тъпо и мързеливо...само ми се спи... пффф и утре ще ми се наруши спокойствието и спането,щото трябва да си взимам бележника.. ама айде от мен да мине ще се занеса някакси до дскл..
Всички пътища водят към теб... !!! <3
http://www.youtube.com/watch?v=9alXdtcIIYY
В любовно отношение - напълно безразлично. В момента не ми трябва никой, до мен са приятелите ми.
Супер уморена и ми е тъпо и скучно :# глупав денннннн
Сигурно съм предизвикала съдбата с това си изказване, но днес си беше много як денПървоначално написано от tanch3t093
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
СЪЪЪЪКС...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ТЪПОООООООООООООООО .... |( ;xxx
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Пак вдигам температура.![]()
Имам вяра!
Чувствам се добре без него. Страх ме е, обаче да си включа телефона, защото ако имам пак 5-9 пропуснати от него и хиляди смс-а, ще се сад'на мигновенно.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Боже, как ми долипсва...![]()
Всяка вечер ли ще си лягам със сълзи на очи?Не издържам вече бе, не го заслужавам ... ;/
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Дълга шибана нощ бе това.Но можеше и по-зле да стане.
Охх писна ми да съм толкова критична към себе си...
Уморена,радостна от завършването,нямам търпение да се видя с дружките следобяда,а после да прекарам една прекрасна July morning с НЕГО <3
Писна ми да бездействам в нас !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ох,и аз вече мога да пиша в тази темаа!!![]()
Завърших найй-сетне..ама сега пък ми стана мъчно за съучениците ми(е не за всички,естествено)..Нищо,с някои от тях ще се виждаме и през лятото
![]()
![]()
:P :P
Сега се отдавам на почивка,очертават се много разходки из България това лято,главно по Черноморието,дано всичко да е ОК и да не се провали всичко,както обикновено става...![]()
Чакам я да се върнее от Германия,още 11 дни остават![]()
![]()
![]()
С нея сме скарани вече месец,а тя както гледам няма особено голямо желание да се сдобряваме,ами да си гледа работата,все аз правя първата крачка,ама този път няма да е така![]()
Той..пак сме на началната точка..Да видим и това лято ли ще го караме така както предишното..
![]()