- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Чувствам се неземно и неизбежно депресирана. Нека добавим и "сбъркана" към списъка >.<
Не разрешавай на никого да подронва самочувствието ти, справяш се прекрасно и сам =)
http://www.obektiv.info/?cat=2&article=2421
^
Whatever they said =)
Ми .. времето е ужасно, предполагам доста весел джулай ще си изкарам![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Мии скучно ми е, едно такова тъпо, нямам енергия.. ей ся след малко тряя ходя към даскало, да ги видя тея идиотчета) и след това сме на дискотека и утре на концерттттт. Пък не ми е весело нит никво. Нямам настроение.
Пред много скапана дилема съм.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Искам по - бърз резултат. Изнервена съм и не съм много на място. Искам всичко да свършва вече...
Объркана. И малко ме е яд, че заради глупости няма да мога да си плувам както трябва още няколко дни
Smile!?
Налегнала ме е стабилна апатия.
Welcome to the Jungle...
Денят започна толкова добре... и така до вечерта, след това - пълен шит.
Чувствах че няма нещо, което да е способно да развали страхотното ми настроение и ей така от нищото се повя Той, с нея.
Живи и здрави да са, ама не разбирам защо трябва да ми я втика в очите?Тъпа работа. Той няма акъл...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Супер ден си беше днес, но все още съм на мнение че момичетата са пълна загуба на време , нищо не им разбирам ... карай няма да се затормозявам
![]()
Стеги се брат, тея дни може да се шматнем!Първоначално написано от DarkTemplar
Инак и мен така. Безработица. :Д
Може ли и аз във вашия клуб на апатичните?Първоначално написано от xBadxApple
Май там ми е мястото тия дни. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ПРЕКРАСНОООО
пс: евала на InnoraX
ПостегнАх се уж, пък да видим. Иначе чакам да кажеш.Първоначално написано от xBadxApple
![]()
Welcome to the Jungle...
разочарована...странно защо при условие че знаех че ще стане така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Чувствам се добре, малко ми е гадно, но ще ми мине. Засягам се от дребни неща, което някак си ме човърка и ме навежда на странни мисли.
Сега ще си направя един филмов маратон и ще ми мине.![]()
Нещо ми се спи.
Вали <33
Едно такова... никакво ми е.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
недоволна от всичко и всички.
прекалено високи очаквания
много е хубаво всичко
и плановете за лятото
и самият факт, че вече сме ваканция
само времето да се пооправи и да започнем с плажчетата <3
прекраснотийка
Интересен развой на събитията. Изненадана съм, но приятно. ^^ И как няма да ми е приятно като все намазвам с разни неща ей така, измежду другото.Остана само и времето да се оправи, че ми писна да си съсипвам 'де що сандал имам, когато излизам.