- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Супер бясна. Нямам съществена причина, просто се чувствам толкова препълнена с информация, че взех да давам грешки. Нямам търпение вече да ми се маха и това от главата...
Шитаво , както вчера , както деня преди това.
Чувствам се като затворник ....
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Трябва да забранят американските бозави филми със закон. Трябва да променят и приказките! Майната му на хепи енда! Искам вече да е утре.
Тъпо ми е, ядосана съм и съм уморена. И лака си прецаках. 'Бати шибаното време. Освен т'ва нямам достатъчно пари.
Мразя:
* да имам планове;
* да чакам нещо, което ми е обещано на определна дата, пък закъснява;
* несериозните хора; майка им д'еба!
* шибаното еднообразие;
* да не мога да спра да ям;
* нещата да не стават, както искам;
* времето да се точи бавно като сопол;
В много хейтърско настроение съм, дано някой невинен не пострада.
Тарантулата идва съвсем скоро!!!!![]()
![]()
Нямам търпение!!!
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Супер щастлива... вчера се сдобрих с приятелчето ми (sun)
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Ми.. днеска беше хубав ден, като по чудо имах късмет (едва днес от сигурно седмица си постигнах желания ефект на прическата)
и сега ми е тъпо и заспало и се чудя к'во да правя
![]()
раздразнентолкова много хора...толкова малко от тя са истински хора
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
super яко вчера на диското се размазахме сички бруталноо =) беше най-яката вечер в живота ми от много време =)
От всичко по малко..
fuck love.
И аз тва викам ;]Първоначално написано от Sh@d0w
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Зле ...![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Мрачно ми е, уморено.
Влади ми липсва, няма го от много време... вече не помня кога за последно се засякохме онлайн.
Сашо и той. Няма и-нет, по цял ден работи като хамалин и всяка вечер се разколебавам да му звънна, защото знам че е уморен. =(
Тоя поне спря да ме търси.
http://www.vbox7.com/play:d486ed24 - неописуемо красива песен, не я бях слушала отдавна. <33
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
много доволна :P![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ебаси безработицата копеле... почвам да се отчайвам ;/
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Снощи беше супер. Голяма компания, бира и картофки - какъв по-добър завършек на гадния работен ден.
Сега малко релакс и пак на работа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
глупаво и недоволно . . .
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Сравнително добре.Тия дни бяха супер яки,малко съм притеснена за новата работа,но да се надяваме тоя път всичко да е добре.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Най-накрая малко по малко започвам да го забравям. То вече спря да ми пука отдавна,,но сега когато разбрах и това,,наистина МНОГО се зарадвах !!![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Щастлива, спокойна, доволна.
ПП. И тарантулата дойде.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()