- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Ами... давам на всеки от хората, които ми пука това, което заслужава. Влизам в тяхната игра, унищожавам ги и излизам. (Естествено не е толкова брутално колкото звучи) Когато моята вина е по-малка няма да търся аз. Добротата ми не е вечна, нито пък търпението. Надявам се човекът, от когото очаквам да оцени това, което правя за него, да оцени подобаващо всичко сторено.
хЪх...
This.Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Powered by $h@d0w™Първоначално написано от SisiStrange
:P
Още съм супер напрегната. Освен това не мога да проумея как така е възможно едното ми рамо да е по - свлечено от другото... И се пръскам от енергия. Освен малко тае бо ли, не знам и аз вече какво да правя...
Не чувствам нищо... което всъщност ми харесва. По-добре е от това да ме боли.
Не си намерих книгата, а толкова много исках да прочета точно нея. Не знам къде ще я търся...
Подариха ми колело. О.о
Още не знам как трябва да реагирам, обаче ми хареса... припомних си как става. ^^
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Бахти нещастната работа.
Доволна. На работа беше приятно. Не много натоварено. Приключихме навреме и даже успявам да вечерям![]()
И леко изненадана от поканата на барманчето да ме докара до нас. Дано не се надява на нещо повече от колегиално-приятелски отношения защото ще се получи много сконфузна ситуация.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Недобре. Имам нужда да пречукам някой до смърт. Само злобата, парите, двойнствените принципи, нагаждачите, гнусарите, глупаците, тъпаците, селяците, скапаните им семейства и комплексите ли въртят тоя канцерогенен свят?
Рано-рано ме събудиха, не се гримирах нит нищо отивам на гости щях там да оставам за 3 дни, но се отказах искам да си търся работа тукано днеска ще го направим супер ден
![]()
Объркана.
За пръв път не мога да взема решение, не знам кое е правилно за менкоето буквално ме убива..
![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
М'да, добро утро.
Преди малко се събудих, още ми се спи и съм гладна, а принцесите няма да станат скоро.![]()
Студено ми е нещо. Стоя на стола по пижама, обвита в едно одеало.![]()
И се чудя какво да правя днес.
Трябва по-късно да се обадя на Светла да се видим, че съм обещала, пък и вече се затъжих... ще си прекараме страхотно, както обикновенно ^^
След това ако Вики се навие ще навъртим пак няколко километра с колелата, че взе да ми харесва.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
имам леки оплаквания като времето например.. но съм си добре, да.
the sky is the limit.
С всеки изминал ден отчаянието ми се усилва.. кофти
липсва ми...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Обичам си тарантулата![]()
![]()
Снощи по погрешка и убих щурчето преди да успея да и го завра в терариумчето и тя дори не го погледна. Даже не благоволи да излезе от кокоса си. Ама през нощта е излизала и вече трупа на щурчето го няма!
Сега беше излязла да скубе папратта, но май бързо и омръзна, защото вече се прибра грациозно в кокоса си. Толкова красиво се движи!!!!
![]()
![]()
![]()
Ще ми се Ради да беше тук да я види (макар че сигурно щеше да я заплашва с чехъла).![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Щастлива и влюбена до уши нямаща търпение да вкуси устните на своето слънце![]()
![]()
![]()
Прецакана отсякъде...[/b]
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Дъждовно ми е, тегаво ми е, мързи ме и ми се яде сладко! Найс, а?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Направо мортъл комбът![]()
И не мога да си обясня що имам чувството, че още мириша на водка и на него..![]()
Брях,брях
Пфф, ще ме прецакат, усещам го. Тя прецаквацията се надушва от километри.
Скапано време. Цял ден скучахме на работа.
Т'ва барманче е някак прекалено услужливо тея дни. Само това ми липсваше.
Иначе - доволна. Утре почивам и смятам тази вечер да се размажа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ужасно.Болна съм,студено ми е ,мързеливо ми е .. гладна съм ,а не мога да ям ..![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Цял ден се излежавах, гледах бозави филмчета, унищожавайки промишлено количество шоколад и спах. През цялото време умирах я от студ, я от жега, 'щото заради шибания климат в тоя прокълнат град отново съм болна и място не мога да си намеря, ебати. Тук трябва да изпращат хора само и единствено на заточение, инак е нехуманно.
Скучно ми е вече... преди няколко часа приятелят ми си тръгна от нас и седя, чопля слънчоглед и се чудя кво да правя..![]()
^^^
Бургас <3