.
Затворена тема
Страница 121 от 128 ПървиПърви ... 2171111117118119120121122123124125 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 001 до 3 025 от общо 3195
    След около половин час ще стане ясно прецакана ли съм или не. Най-тъпото е, че вместо да зависи от мен зависи от тях. Сама съм си виновна като се държа като 10-годишно лапе.

* ' Бати смотаното време. Мразя го.
    * Мързи ме адски.
    * Нямам желание за нищо.
    * А уж има какво да очаквам и за какво да се радвам.
    * Тея глупости "направи си топъл шоколад и се наслаждавай на дъждовния следобед" ги е измислила някоя търпелива жена с адски много свободно време.
    * Не мога да спра да ям, дано не ми се отрази.
    * Имам чувството, че докато не си накупя всички боклуци, на които съм хвърлила око, просто няма да постигна душевна хармония.
    * Добре, че времето лети.
    * Имам сенки под очите.
    * Дано надеждата ми за утре не увисне във въздуха, защото ще пречукам нещо.
    * Добре, че излизам, за да не се побъркам.

Цитирай Първоначално написано от lamercheto
    Зле се чувствам. Както от доста време насам…
    Здравей ваджайна! От кой цигански катун беше?

Супер фен
    Нервно ми е, необяснимо защо.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Шитаво.Времето не ми е виновно , обаче

Град
    Варна, моретоо :)
    Драги ми съфорумници! Имам един въпрос. След като в последните месеци окончателно turn-ах във face (т.е. добър... човек) и помагах усилено и бях в трудните моменти на моите близки хора, които обичам (до тук добре нали?), защо аджеба вчера, когато имах нужда от помощ... и продължавам да я имам (от подкрепа) не я получавам от човек номер 1 (така да се каже) в моя живот в момента хех.... значи не стига, че нямам вина или ако имам е мини-мини-миниатурна... сега може би очакват от мен аз да търся?!!? Е, съжалявам, хора! Нали УЖ, когато обичаш човека до себе си и направиш ти гафа, трябва да преглътнеш егото си, ъм... мен да ме тъпчат повече няма да стане. Не знам дали е умишлено или не, но аз не съм пионка. Е, как да не си мислиш думата "игра" тук... Амин!
    хЪх...

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    бати шитавото е :х главата ме боли; имам мускулна треска заради баскетбола, което ще рече, че краката ми едвам се движат; лепнах си ръката на печката, докато готвих и сега ме боли страшно много....... а и преди малко си ударих малкото пръстче в ъгъла на масата :хх
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Откачам от скука. Чакам го да дойде и да излезем най-накрая и.. отперквам. Тая патка ми прецака настроението си със забраните си; това, че приятелят й е олицетворение на Цербер спрямо своето дете, не означава, че и тя трябва да се отнася така.. Защо винаги ТЯ трябва да усложнява всичко?! .. А после и квичи, като лъжа..В крайна сметка, каквото почукало, такова се обадило.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Някак хубаво ми е. Бях на 3 километра от града когато заваля егати силния дъжд. Обичам да се разхождам докато вали <3
    Прибрах се буквално мокра до кости, но ми хареса. А докато се къпах усещах кък топлите капки се сливат с дъждовните.. <33

А сега гледам мега-якия филм по BTV.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ужасно ми е ;ss ако можех да знам какво е ставало... ако бях сигурна къде е.. ако знаех, че е с мен и ме обича ;( Не мога да приема че съм на такава възраст, а се чувствам смазана от живота... ;(
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Много ми е кофти в момента.. да направих грешка.. ама трябваше ли пък и обстоятелствата след това да се развият така лайняно... тъпа шматка ;д
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Варна, моретоо :)
    Хайде! Лека нощ на всички! Да си ебете майките! И много поздрави на изродите дето ще се пръкнат от утробата й! Не се обиждайте (знам, че няма да се....) просто im not in the mood, get it?
    хЪх...

Повече от фен Аватара на Taam
    В главата ми е само: "О, фак,...неотновонеотновонеот ново...!"
    От тогава през зимата всички зайци са бели.

// http://thetamplace.blogspot.com/ //

Град
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Хайде! Лека нощ на всички! Да си ебете майките! И много поздрави на изродите дето ще се пръкнат от утробата й! Не се обиждайте (знам, че няма да се....) просто im not in the mood, get it?
    Брутално.

....
    Он: А аз просто исках да споделя с някого.
    Отказах се вече да го правя, в интерес на истината... и без друго никой не разбира... или поне не полагат усилия, макар да смятам че ако все пак имат поне малко желание - ще се получи.
    Да, няма значение.

Three Days Grace - I Hate Everything About You
    <= колкото повече я слушам, толкова повече ми харесва. Да.

For you
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Объркан и натоварен до някаква степен. Прекалено много мисли, прекалено малко воля.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Шибано,нервя се,че аз направих всичко,а тя получи всичко.. тъпооооооо
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Толкова ми се спи. XD Снощи заспах чак около 3-4 часа. Какво да се прави... Влюбените ги гони безсъние.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sisito941
    Засега съм добре,малко ми е напрегнато,защото се притеснявам да не забравим нещо тук,ама..ще видим..
    Иначе багажа горе-долу е готов,има още неща за слагане,ама има време..
    Дано да си изкараме хубаво с дребосъка мии Само двамата за няколко дни без родителите нии..кефф
    :P

Banned Фен
    Добро утро (yawn)! Ами... още ми е скофтено, сега чух текста на една песен, която тя ми прати и е много як и тъжен, особено в положението, което се намирам. Абе, общо взето съм яко прецакан от любовна гледна точка. Никога не съм желал така повече човек...

Banned Фен
    UNLOVED... and THATS THE TRUTH!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Тъпо.... искам в България.. не искам да съм сама, мама дано по-бързо да си дойде, гладна съм, но не искам да ям сама, ще 'закусвам' тя като си дойде.След това не знам ще излизаме ли няма ли, баси бахъра шибана ваканция, нямам настроение за нищооо

Град
    Събудих се и първото нещо, за което се сетих е да си погледна телефона, а така ми се искаше да не го бях правила. Девет пропуснати и четири съобщение... от него, разбира се. Изтощена съм... психически... от него.

For you
    I miss you...

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Кофти ми е!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Днес е последният смазан ден от смазаната сесия.
    Пощръклял съм, не мога да се съсредоточа върху нищо сериозно за повече от 2 минути

Утре след изпита ще се сцепя.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на xoxi
    Нямаше да му кажа, ако знаех как ще реагира. Голям смях беше! Обаче още ми е странно, че се случи..
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си