- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Не знам какво да правя..... ;?
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
socially lazy and confused.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
прилично изморена![]()
и възмутена,как може да ни преместят в този хотел![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ра'отата е много зле, изгорЕ ми процесора на шибаното pc иии направо ще се побъркам. Един Господ знае кога ще имам възможност да го сменя, а до тогава... майката си ебе ;/
И ми липсва супер много...![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Изморен, но пък свърших заплануваното. Да имаше и някоя желаеща да окаже една хубава "ДУХовна" подкрепа и да заспя доволен и спокоен.![]()
Welcome to the Jungle...
Изморена, порязана ии отегчена до безкрайй.....
^^^
Бургас <3
Намокрих се като гъз :д
имам да превеждам 180 страници до понеделник, но поне ще взема кинти.
От два дни не съм спала, не съм яла.. Ревах над 5 пъти!
Като гледам и тази нощ няма да се спи, а утре е големият ден! Утре ще разбера имало ли е повод за тоя рев или съм се вкарала във филма!
И спря да се върти за миг земята..
Толкова е хубаво да се прибереш вкъщи и да не завариш никого...
Инак уж всичко се нарежда, ама е като пясъчна кула и трябва само лек ветрец, за да се сгромоли. Изродщина пълна. Живея за мига, в който нещата ще са прекрасни и... нищо повече. И да - никакъв недостатъчно алкохол. Или здрав махмурлук на сутринта, или натурални сокове. Сега ме избива на размисли и чак сама на себе си съм досадна.
Не знам... странно![]()
Усещам пеперудки в корема и не е на добре... А той е толкова сладък![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Леко съм пийнала и съм в настроение да говоря глупости.
Не знам защо, ама абсолютно винаги правя грешката да се надявам някой да го е грижа за мен. Отново се забърках в ебати простотията... Супер гадно ми е. Не си го признавам пред приятелите ми, а е време да го призная. Те сигурно ще ми дадат някакъв добър съвет, нали?![]()
Къде се бутам между шамарите!? Ама аз ли съм виновна... не мога да се спра... Все пак, когато има друг човек отсреща и когато той е по-нахакан от мен, е нормално да се поддам.... нали? Оле ужас... тема в раздел "Любов" трябва да си отворя.![]()
Добре, Господи! Кажи ми за кой път се оказах прав? Хайде... нали всички се ебават "винаги си прав"... ами хайде сега да кажат нещо. Просто животът е толкова лесен и прост за разбиране! А хората са толкова... предвидими!
хЪх...
Самотна. Тъжна. Слаба. Грешна. Ранима. Искаща. Ревнива. Излъгана. Празна. Непълна. Сляпа. Наивна. Невидима... Боли...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Доста помия ми се изля отгоре за последната седмица. За някои неща даже сам съм си виновен. Мамка му ще оправя това ! Няма да се откажа. Няма сила на света, която да ме откаже ! За мен тя е бъдещето !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
^^ Точно така, не преставай да се бориш, заслужава си.
По темата: Спи ми се. Искам да си легна, ама и искам да отида да си взема телефончето![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
сънено....комшиите ми са най-големите идиоти на тоя свят..режат стомана в 9 сутринта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Зле, все още съм болна.Нервно ми е.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.