- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Спряха й телефона![]()
Искам да я чуя...![]()
А как ми липсва... :/
edit - на път съм да се разрева? лол.. :Х :Х :Х ;/
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Искам да дойде утре.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хмм доста добреее..
ще почакам още малкоооооо (sun) 4 дниии (mm);d
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
В някакво педофилско настроение съм.![]()
В добро настроение съм. Много се надявам да ме пусне и да си изкарам добре.
Намерих си нова музика.
И постоянно съм гладна.
Мислех че никога повече няма да мога да говоря по този начин с Владо. Мина цяла година без да поддържаме връзка. Усеща се онази хлад, но сякаш бавно закърпваме приятелството си.
Обичам този човек, няма да позволя да се изгубим отново.
Влади и той най-после се появи. Жалко че вече няма да прекарваме толкова време заедно. Не знам дали нещата се развиват както трябва... надявам се да няма проблеми, че и него не искам да губя.
Пък този Владко напоследък много взе да ми досажда. Чак ми е странно, че има хора които не схващат толкова очевАдни намеци.
(Абе само Владовци има покрай мен. Трима тамън)![]()
Някак... никакво ми е. Напоследък все по-малко мисля за Него и това ми харесва. Показах някои страни от себе си, които преди се страхувах да излязат наяве, а всъщност е трябвало да ги покажа.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Влюбенааааааааааааа............ .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Абе тоя защо зе да ми липсва толкова..![]()
![]()
![]()
Брях,брях
3 сутринта е спи ми се как да се чувствам![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Супер! Най-сетне е Петък!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Това затвърди съмненията ми.Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Толкова силно бях убедена, че сме четвъртък!![]()
![]()
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
все още ми се спи..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Събудиха ме рано!Ужас. Легнала съм си толкова късно, че заслужавах поне 4 часа сън, а дори толкова не ми се събраха!
Снощи разбрах неща, които въобще не ми стоплиха душата. Заболя... и едновременно с това се отдръпнах повече. Може би така е по-добре.
Сега умирам от глад!![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Блах... По търсенето на работа все още няма развитие... и почвам наистина да се отчайвам. А се събраха доста сметки.. с които не знам как ще се оправя.
Скоро трябва да почвам да уча за двете поправки ... Грр още ме е яд за тъпата Стопанска история..Добре че по Макроикономика просто трябва се назубрят
![]()
Поне тя ми е подкрепамакар че сега с тоя телефон.. дано поне това отмине по-скоро..
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Болна ;С бахти в понеделник съм на море, който питаи имам чувството ,че ми има нещо сериозно дори да не искам да го приема е време да отида на доктор
![]()
Ами ок съм ако намеря нещо за ядене ще съм по добре !
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Изгорях. Ташак. Пак ще се беля.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
А не е 100% сигурно.. Аз бях изгорял много лошо, ама не се обелих. ;дПървоначално написано от Priceless
П.П. - Т'ва е мн тъп филм.. или поне на мен не ми хареса ? ;д
По темата - апфф боооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооринг.. . :Х мисля да гледам някои филм след малко.. даже съм набелязал един от няколко дни.. даже щях да го гледам ама същия ден се случи и инцидента с процесора иии да.. ;д ;д И така.. ако не изскочи нещо интересно за правене, май това ще да бъде.
Коо .. филма е брутален. На мене много ми хареса. Пък и мацката е яка![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Перфектно днес!Много се радвам за него <3 защото му беше огромно напрежение. Поне това мина. До 14ти трябва да изчакаме сега и на морето ще разпускаме с пълна сила.
Пфшшш, много съм влюбена<333333.
Пълна измишльотина и фантасмагория ;д ;д По просто казнао - заспах на негоПървоначално написано от Priceless
![]()
гледай The UninvitedI spit on your grave също беше филм който ми хвана окото... римейка, мислех да гледам и оригинала, ама се отказах нещо ;д
Щастливааа ^^
Хванала съм тенче![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..