- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Имам разрешение от модератор.
Айде вече само по темата!![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Абе супер си ми е. Яко си изкарах, разведрих се малко.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ихаааааа в Четвъртък ще карааам![]()
Аааааа уникално добре съм!!! Даже перфектно!!!!
Вчера се видяхме с Ина и компания, и си прекарахме чудесноОтделно че снимките станаха мега яките и просто... съм на 7 небе от щастие
Мисля да си изпечатам даже няколко бройки![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Стабилно добре.
Знаех си, знаех си, знаех си, че ще е страхотен!![]()
Просто... толкова е яко да си с човека, който харесваш без да ти пука как ще реагира целият свят
Имам чувството,че вечерта е била сън...
Просто... страхотно момче е. Наистина, гадно ми е, че скоро открих това и трябваше да минем през съвсем други работи с него. Колко лесен бил сегашният вариант.![]()
![]()
Взех си душ и съм с една идея по-добре до... утре. Подам ли си носа навън дори за 5 минути, после работата е за антибиотици. Гаден град с отвратителен климат. Все едно живея в Сибир, ебати.
Айде да не ми се караш. Ако си имала разрешение от модератор, предната тема щеше да е заключена.Първоначално написано от Sisito941
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Днес съм у нас.
Няма да мърдам никъде.
И ще се тъпча с бусколизин и нош-па,до като ми мине корема.
Опитвам се да си изключа мозъка, ама не се получава...Утре съм на даскало, нищо не съм погледнала, след малко излизам... Петък PIF ще свирят и много ми се ходи, дано да стане всичко точно.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
супер съм,мисля сега да гледам филм и после да изляза![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Страшно нервна съм.
неразположена...
и,озлобена![]()
от болките и това неразположение...
мрънкаща...
НЕ в особено добро настроение.
Скапана..цял ден чистя.Най-накрая свърших и мисля да си пусна филм,за да си почина и докато чакам ориза.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Имам чувството, че е събота. Адски спокойната сутрин, спах до късно, после от бабет получих цяла чантичка с вкусотии, нямам нищо за вършене и ми остава само да мързелувам. И да гледам сериала, който си изнамерих вчера, разбира се.![]()
Нещо ми е криво, май се разболявам ...... И всички ми казват, че съм надебеляла в дупето и направо не мога да се възприема. Вече започвам диета .. И повече движение.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Пф още не мога да се размразя... много неприятно. Иначе съм добре, днес прекарах хубав ден. И за утре ще е забавно предполагам ;д
Добре съм. Нормално. След по-малко от половин час ще стана на 18 години, а и грам не се вълнувам от този факт.![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...
Мерси за поздрава.Първоначално написано от cranberry696
![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...
спяяяяяяяяяяяяя
Hostis Honori Invidia
Много добре, чакам да стане девет и да излизам![]()
Студено ми е...преди малко се събудих,бащата вика:"Ще учиш ли?" и аз:"Да",пък той нашия..:"Не се занимавай с глупости заспивай"![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!