- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Ядосана и ....
нащите ме влудиха..отделно трябва да ставам утре рано,а изобщо не ми се спи,пък и как да заспя...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тъжен и ядосан... гадно ми е и буквално искам да пречукам някой !
![]()
Добре съм,гледах снимки на бивши гаджета,странно е как хората се променят или поне се опитват.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не обичам да спя сама в нашето легло.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
До одеве бях изнервен, но сега се поуспокоих. Темите във форума явно ми действат добре.![]()
Welcome to the Jungle...
Скучно ми е.![]()
Имам отчайваща нужда да спамя и само дебна за нова тема, в която да си изразя компетентното мнениеХич не ми се спи, въпреки че бих могла да го направя за тея 5 дена, в които недоспивах.
За 2ри път пиша в темата и се чувствам яко lame, ама така е, като е застоял животецът..
Надула съм си чалга за справяне с емоциите.
Осъзнах, че имам познати, които съжалявам, че може би ще изгубя докато дойда да ги видя.. Когато се преместя в София, те сигурно ще специализират вече в чужбина и няма да можем да прекарваме много време или да ги виждам често. И ми става садец някак... че ги изтървам и сме от различни "поколения" едва ли не.
Каша ми е в главичката накратко.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
По - добре от снощи.. снощи бях на ръба на..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
суперр
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
На 16!!![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
хохо като знам колко добре се получиха нещата направоо ...мхм.![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Не знам вчера какво ми стана ... Защо се почувствах така, след като чух новината? Ти вече не ме интересуваш, махай се от тук като искаш, прави, струвай - твоя работа! Жалко е, че те мислех за един човек, а всъщност се оказа съвсем различен ... Кофти е, че за боклук като теб си изплаках сълзите! А най-голямата ми грешка беше, че за мен беше всичко, че те обичах прекалено много .. Но КРАЙ! Писна ми да завися от теб и това какво мислиш, чувстваш и искаш! Писна ми нон стоп да стоя в твоята сянка, дори 5 месеца след нашата раздяла! Толкова си ми смешен .. Чудя се какво намерих в теб, че страдах толкова .. Но вече край!!!![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Само където би толкова път. Нищо не е станало и то не по негова вина. Толкова е изнервен и ядосан. А аз не мога да направя нищо за да го успокоя. Утре като си дойде ще го накарам да забрави всичко поне за няколко часа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
страхотно съм ^^
утре започвам курса![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Шитаво ми е някво,в смисъл самотно ли де да знам и аз. :д Чакам си мача и така ..
Криво ми е и не ми се занимава с нищо, а имам толкова неща за правене...
разочарована..ама то се очакваше и аз не знам какво си въобразявах![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Разочарован и тъжен .Бях се настроил за хубава вечер и цяла нощ с нея, ма всичко пропадна.
садец
madafaka
много ми е скучно...след малко ще излизам.Тъпо ми е ,след като разбрах,че той няма да идва![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
добре![]()
Мисля да си направя едно голямо кафенце,че да имам сили за довечера,че днес станах супер рано..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
"Майната им на пеперудите в стомаха. Нека ги удавим в алкохол." Тооолкова отива на смотаното ми положение. Започвам да се самонавивам за някакви глупости, които ако се случат, просто ще умра на място. И т'ва ще е най-добрия начин да ги понеса. Вече ще внимавам какво си пожелавам. Всъщност никога не съм искала кой знае какво.
Понякога си мисля, че най-добрия начин да се взема в ръце, е да ми кажат, че ми остават две години живот. Само тогава ли ще мога да направя това, което винаги съм искала? Само тогава ли действията ми ще бъдат оправдани? А всъщност, защо да му еба майката, трябва да се оправдавам за действията си? Смисъл, идиотските, които ако стане т'ва с прогнозата, ще са единственото, което ще правя....
Толкова се притеснявам да не се окаже, че съм се лъгала...мога да полудея, ужасно е чувството.
Мамка му, нищо не помня. Нищичко. Половината вечер е като дупка в главата ми.
Какво съм говорела, какво съм правела.. Да му се невиди, как можах да го направя.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?