- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
От скука започнах да чистя![]()
А какво съм му замислила за утре...![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ШИИТТТТ !! Мноо зле .. как може Левски да паднат е ;х
Толкова е елементарен, горкия. Яд ме е като куче, че по - рано не съм се сещала за това. Ммм... жалко, че вече с нищо не може да ме впечатли.
Първоначално написано от poncho
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Чувствам се тъпо отново..
Съвестно.
Never take a person's dignity: it is worth everything to them, and nothing to you.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Блажена апатия. След тази вечер... вече няма какво да ме тегли назад.
Чувствам се... добре.
Очаквам нещо да ми развали идилията. Все така става. Човек да не посмее да се порадва на живота.
Перфектно.. ;д![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
абе некво смотано ми еискам .. !!
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Пф , скучно ми е, и освен това си мисля за Него и искам съвет от някой, но не се сещам кой може да ме посъветва..
Апартаментът светна! Горда съм със себе си.![]()
Сега към по-приятната част от задълженията - приготвяне на вечерята за Нашата вечер. Но първо заслужена почивка с готина музика и горещ душ.![]()
+1Първоначално написано от TheBeliever
Изкъпах се след като подредих вкъщи и си направих сума ти козметични процедури - кеф ми е определено.
Косата ми буквално свети и е много много мекичка и лъскава ииии... да, кеф ми е, поне за това![]()
Иначе както обикновено съм умислена този ден - за нещата от живота, за живота от нещата.. как монетата си има две страни и все някога ще бъда от другата страна и ще усетя много неща, които не бих искала да преживея, но ... всичко се връща.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Напрегнато малко...
Чакам да видя какъв анцуг ще ми е взела мама.
![]()
адски ми се спи, ама така ще е, като не моа се запра![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Смазана от снощи и умираща от блока.Много болии![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
весело ми е някво...лигаво,весело,енергично,лу о...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
По-добре, чудно е как едно малко нещо може да оправи цялата ти вечер![]()
Мм.. доволна съм от избора й. xDD
Много добре![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
с по-прости думи : чувствам се ужасно !
едит - кроя планове да си я върна !
Раздразнена съм от прекалената сприхавост на родителката ми. Пак я изпра съчмата, писна ми вече от комплексираните й глупости, да си намира мъж и да не ме занимава. Пф.
Много ми е интересно утре к'во ще правя. Просто... тоя девиз 'Не моА се запрА', много лошо взе да ми влияе.Ама много. ;х Т'ва сигурно ще са следващите отношения, които ще прецакам заради страхотните ми хормони. Ама... шанс.
Поне обясних нещата на шматето, дано ме е разбрала, стига ми, че съвестта ми сериозно ме яде вече. Странно, това от доста време не се беше случвало.
Хмм .. Да кажем, че съм била и по-добре.
Не се връщай!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Главата ме цепи адски. Не мога да заспя. Не е нормално да ми пука за човек, с когото нямам кръвна връзка или не го познавам поне от 5 години.
Странно. Тея зачатъци на пукизъм ме плашат и притесняват. Какво да правя с тях, т'ва е въпросът. Ако прераснат в истинско влюбване, мога да полудея още повече. Ако ги стъпча сега и продължа да се правя на приятно разсеяна, мога да постигна фалшива хармония.
Тея самообвинения, тея ревове, тея дебнения, тея очаквания, тея самосъжаления, тея примирения, тея филми, тея гърчове..а моля ви се.
Трябва да изтрия много неща, заемам се.
П.П.:Курвалъкът и алкохола са вечно убежище, няма от какво да се страхува човек.
Боже за какъв чеп имам психопатология в 9 часа...