- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Оф, тия олимпиади, искам почивкаааа...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Първоначално написано от yeeee
aloneeeeeeeee![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Чувствам се сравнително добре. Утре ме чака тежък ден и още по-тежка вечер, но се надявам нещата да се наредят.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
вече перфекто,нямам търпение да излизам ама още малко![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Отвратително, но се надявам всички вие да сте по-добре от мен.
Голям контраст с вчерашния ден.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Самотно:/
Тая не я мразя, безразлична ми е вече, въпреки че до онзи ден беше "най-добрата ми приятелка", крие, отрича, реве, играе някаква роля, ама нещо не й отива...А няма как да не си говорим, но дори и да си говорим, абсолютно нищо няма да е същото вече. никога.
Така ще търпя и ще чакам да завърша и да се махна първо от шибания град, а след това и от България може би. Искам и да дойде лятото да се махна, защото никой тук не мога да търпя, ама никой... толкова са зле всички, момчета, момичета - всички!
Сега ще се насладя на прекрасния ми шоколад, поднесен с Кока Кола, ще скучая и ще чакам да ми се доспи![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Още един пропилян ден. Баща ми беше прав - проспивам си живота. Дано се стопли скоро, че покрай останалите и аз да живна малко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Скучно ми е, а не ми се ляга още.
Обичам се безкрайно много! Бележа огромен напредък, равняващ се по успех почти на предишния ми. Превърнала съм се в някакво супер добродушно и вежливо момиченце, успявам да балансирам между задължения, семейство и личен живот, приятно ми е дори в моментите, в които съм сама, намирам си разни забавления, занимавам си се, увличам се... Спрях да се разболявам на всеки 3 дни, имам фигурата, към която се стремях, тия дни пък успях и да си отпочина като хората. Въобще и изобщо - всичко е прекрасно!и след това изречение ще се случи някоя мизерия в близките дни, знам.
![]()
Много...ама много объркана. Не знам какво иска да постигне!?...Да ме обърка ли...какво!? Ако е да ме обърка е успял, но просто не знам![]()
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Искам да си се прибирам вече в Стара Загора, омръзна ми тук.
Искам да е лято, направо.. да мине май месец с тъпите изпити, външни оценявания и прочие.. и нааай - сетне да си отпочина..![]()
'Ич не съм добре, скукаа..![]()
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Супер якк денндо ся бяхме на кафе.Накупих си нови дрешки.Гадното е че след малко трябва да сядам да уча.Тряя да решавам задачи по математика,че съм злее.
![]()
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Направо не мога да повярвам, че го направих. И след толкова време - пак! ... Предпочитам да не знам нищо за .. Това.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
може ли да съм обградена само от мишки, бе?! писна ми от всички, а на всичкото отгоре така се разболях, че не мога да стана от леглото.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
по-тъпи почивни дни НЕ СЪМ ИМАЛА .. от срядата не съм се подавала от нас, всички ме забравиха.. няма проблем!!! Усещам, че нещата се преебават пак по същия тъп начин... всяко чудо за три дни, нали така? Общо взето живота ми е една пълна пумия и в момента много съжалявам, че оставих човека, който ме обичаше, заради човека който аз обичам.... Сега щях да съм по-щастлива, сигурна съм)) Защото мога да се преборя с всяка тъпа курва и да съм пред тях, но не мога да се меря с шибания ПОКЕР...
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Тъпо.Не ми се стой в нас,не ми се и излиза,не ми се и лъже...не ми се и отказва,нищо не ми се прави.Само се дразя не мога да разбера на сърдит ли ми се прави.Ппфф...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Като търтей. Не съм прочела нито една от общо стоте страници само по литература, отделно по физика имам да решавам задачи, но просто няма как да си престъпя правилото, че почивните дни са си почивни дни... и толкоЗ.Важното е, че се понапрегнах мъъъничко по испански, свърших си и предвидената домакинска работа и за награда, след изтощително търсене из всевъзможни сайтове, ще гледам филма с Джейк.
С голямо пакетче тиквени семки.
![]()
оо ще взема да прочета тея глупости по български,че утре да ми е по-лесно
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Скучно ми е.
Може да стоя цял ден - но няма да хвана и да прочета нещо по биология.
На матурата все едно компа ще ми дадът.![]()
Искам да си полафя с някой, е така да пишем,пишем сума ти и време, искам малко развлечение.
Писна ми от все едни и същи неща, но.. евентуално още малко остана до безгрижните дни(които няма как да запълня с хубави нещица).![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Много ми е скучно,нямам какво да правя и пак няма да седна да уча по японски,БЕ! :<
И съм обърканааа,май се влюбвам в най-неправилния човек.![]()
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
обиденаа![]()
![]()
![]()
![]()