.
Затворена тема
Страница 30 от 128 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 3195
    Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Объркана...

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Страшно щастлива
    и мноооого енергична, отдавна не се бях чувствала така.... СТРАХОТНО
    Е!

Супер фен Аватара на lyfche
    абееееееее
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Чувствам се като някакъв парцал. Днес цял ден ме боля главата и чак преди около час ми мина. Дано само не се разболявам отново.
    Радвам се, че приятелят ми утре си идва. Не знам как ще дочакам пристигането, сигурно ще отида на гарата един час по-рано.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Животът е толкова кратък...днес виждаш някой здрав и прав, а утре му четеш некролога. Ебаси. Хората издребняват,суетят се, правят си планове, надуват се, пазят се, умуват и се карат за глупости без да осъзнават, че всичко може да свърши в същия миг...
    Трябва да се рискува, ама никой не ти гарантира, че няма да се преебеш безвъзвратно. И ако т'ва стане, няма гаранция, че няма да се мъчиш, докато не дойде естествения край.
    Всичко е тооолкова кратко. Трябва да се наслаждавам на всеки миг, защото просто не знаеш кога пак ще имаш време за равносметка.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Супер съм, ся ще си правя маникюра и педикюра и после изчезвам цяяял ден в Гент и утре цял ден и цяла нощ при милотооо

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Гадно ми е от сънят,който сънувах...
    А сега трябва и да излизам пф..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер,но..гадно е,че ме събудиха толкова ,,рано"

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на vagarious
    lazy day ...........

Адски ми е тъпо, простоо по-тъпо не може да стане, честно.
    Дразня се на всички около мен днес, искам ей така да се затворя в стаята си и цяял ден да не мърдам никъде.Просто го искам !!!!!!
    Ако можех и да бозя само в една точка без излишни дразнители около мен - щеше да е перфектно.
    Big or small, lies are lies!

you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Мега фен Аватара на babity
    Искам да свършва най - накрая голямото ядене, да си събера багажа и да си ида в Стара Загора. Там поне върша нещо смислено.

Шибано..
    Завладяна съм от специфичното чувство, че съм заобиколена от празноглави хора, безумно ограничени, неистово скучни ...
    Говори ми се с някого на дълго и широко, нуждая се и от известна доза проза ... блах.

Мега фен Аватара на Hilary_
    тъпичко ..
    седя и чакам обаджане, което с всеки изминал час намалява вероятността да се случи ..
    Всички около мен са тъпи, завистливи, лицемерни и лъжливи хора!!

искам да се запозная с нещо ново .. различно ..

Тъпо...скучно ми е. Нищо не си заслужава. Нищо не ми се прави. Нищо не чувствам.
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Объркана за абс всичко..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Много ми е объркано.

Супер фен
    Объркан съм, не знам какво да правя. Искам я обратно, но първо че изглежда има нужда от известно време да е сама (само да не стане прекалено дълго, че не знам какво ще правя.. вижда ми се айде да не казвам безнадеждно, но доста клонящо към нулата... и сякаш храня празни надежди...) но искам да съм покрай нея. Второ, че от друга страна в момента и на мен ми е тежко. В смисъл такъв, че някак си ми е гадно да съм до нея и просто да стоим и да си говорим и не знам дали ме разбирате какво искам да кажа (ако някой изобщо си направи труда да прочете това, което ужасно много ме съмнява, но това са подробности ;д). Като цяло тегаво ми е, наистина не знам как да постъпя. Искам просто всичко да се оправи, каквото и да означава това (в най-добрия вариант - да се върне при мен, защото аз съм точното момче за нея, макар и да прозвучи надуто... просто дано го осъзнае на време ;/

^ не се мъчи, а пробвай да се откъсваш малко по малко. приятелски съвет

аз, уви, май стигнах до поредния път, когато пускам тази песен и страхотния й, толкова верен текст

http://www.youtube.com/watch?v=TPekddqz7Rs

и си мисля за неща, които можеха да бъдат другояче. времето знае, предполагам, но сухотата и нежеланието да се вярва в случващото се са преди то да се намеси.

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Ех, ако аз самата знаех Не ми излиза от главата и ще ме побърка. Хем го искам, хем ми се иска да нямаше нищо..
    Ужас, скоро не ми се беше случвало да не знам как да постъпя. Най-лошото е, че дори и да знаех какво да направя сиг нямаше да имам смелостта, нужна за това.. Абе ...

Супер фен
    ухх к'во да ти кажа, всеки който е минал по този път знае, че не е толкова просто, колкото да се каже/напише. А и + това аз не искам да се откъсвам. В интерес на истината и аз не съм много сигурен какво точно искам. Или поне от вариантите които имам пред себе си за момента, 'щото т'ва което искам поне за сега е невъзможно, което е най-лошото от цялата ми ситуация. И все пак мисля, че да избягам (имам предвид да прекратя всякакви отношения с нея) ще е най-глупавото решение, което е възможно да направя (но определено нямам такова намерение, макар и на моменти да си го помислям)... Като цяло времето ще покаже какво ще се случва от тук нататък, дали ще се съберем отново или ще бъдем просто "приятели" (до колкото може да останем такива). Все пак аз не бързам особено много. Всичкото време на света е пред мен ;д Просто може би донякъде ме е страх, че това може да е окончателно и поне за сега това ме плаши. Ух ама само как се разпях... Драмиии, драмии ;д Спирам да занимавам с глупости

едит - а и бтв песничката е готина ;р

Град
    Бургассссс
    С една дума : тъпо
    Животът е запалена цигара,
    мислите са сянка дим,
    спомените - недовяна пепел,
    а любовта - убиващ никотин!

^^ много е добра, да. и групата като цяло, подхождат за някакви такива ситуации, метни си ги и ги прослушай ако искаш.

времето показва, естествено. но ако момичето ти наистина иска нещата, а не само на думи, липсата на комуникация няма да попречи.

нямането на скайп, фб, всякакви такива простотии е без значение. ако искаш - ще го направиш. или ако не си искал, но ако поискаш - ще потърсиш, не е трудно.

аз така поне смятам

Сега ли му е времето за избор на бална прическа !? Пълен идиот съм.
    Като цяло скучая, а и се нервя за безсмисления ден, които предстои - да се разкарвам аз до у-ще за едното-нищо. Ама има-няма 2 месеца и край(да си имам проблемите, божее божее.. ).
    Някак нямам търпение да видя как ще се развият нещата оттук нататък, а времето тоочно сега минава адски бавно.

Неделя срещу понеделник не може да се спи. Не е нормално да не знам какво искам и как да го получа. Не е нормално да се чувствам добре само като съм пияна. Не е нормално да искам да взривя планетата за най-малката глупост. Не е нормално да ми пука. Не е нормално да искам да си навличам ебаси тлъстите неприятности само за да се разсея от мисли за глупости. Не е нормално все още да се надявам. Не е нормално целият свят да ми е виновен за всичко. Не е нормално да се затварям в себе си. Не е нормално да се надявам да обявяват точната дата на края на света, за да си вдигна задника и да направя нещо полезно за себе си. Не е нормално да съм толкова нерешителна и страхлива щом опре до тея работи. Не е нормално да не мога да спя. Не е нормално да ям шоколад в промишлени количества. Просто нищо от тея неща не е нормално. Не е нормално да искам да се съсипя толкова рано за толкова малко време и заради толкова незначително нещо. Не е незначително, ама няма значение.
    Трябва да си обещая, че ще забравя всичко лошо, ще тегля една майна на ограниченията и ще продължа напред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си