- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Еми добресъбудих се с главата нагоре
, обаче от 30 мин се каня да си напича домашната по български, но нещо не ме грабнала
и съм гладна ама няма да ям
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Учудващо добре се събудих, при това с невероятно милия смс. Глася се за шибани лекции цял ден и едно хубаво кафенце по средата на деня![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Много неща ми се събраха... Трябва да се стегна, ако искам да успея да свърша всичко добре. А въобще не мога да се концентрирам...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Боли ме корема нещо...Подстригах се вчера и вече я няма дългата коса..ся треа да се сетя как си правих бодличките с гела преди и всичко е 6![]()
>>DjBelev<<
Супер!!!
От сутринта, денят ми е просто перфектен, дано не се развали до довечера.
Много съм щастлиа, защото накарах майчето да се почувства специална и наистина скромното ми подаръче я трогна много.Перфектното начало на деня.![]()
И на училище беше добре - почти не се застояхме там де хах.Важното е, че успях да се видя с приятелките си, а и после добра работа свърших.Отметнах още една задача по предстоящия баллл.
![]()
![]()
Иии такамм, хубав ден на всичкииии.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
"Чакай и се надявай!"-точно така...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Искам си гоИначе съм доста добре
Невероятно е колко много ми се доспа.![]()
![]()
А трябва и някоя друга матура да реша, че нещо вече мноого изоставам.![]()
Оффф няма ли да минават по-бързо, че вече ще издишаам.Точно 2 месеца някъде остават, само 2 месеца .. !!!! А после !?![]()
![]()
Хем така, хем иначе ... трудно е.![]()
Big or small, lies are lies!
по-добре съм от вчера.. ^.^
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Oo колко сте ми интереснииии хахахахИ аз ли съм ти толкова интересна, че чак и караш приятелките ти да ме разучават у фейсбук? Нали съм бивша бе, от кво се притесняваш?
Ух, че сте смешни. (:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
зле.
.Friday nights are always the same in this town.
I'm looking up, but I'm feeling kind of down.
So I'll light this cigarette and smoke the night away,
And I'll hope that saturday will be the day
When everything feels okay
Втори ден се контролирам и гледам да не ми пука за никой и нищо ... и странно но има ефект !
Не ми е безразлична ,но се оставям по течението ... каквото трябва да става ще стане !
Като цяло съм перфекто в сравнение с последните 4-5 месеца ...![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
леле днеска беше супер якоооо![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Арр , няма по-невероятен! Оправи ми напълно настроението и беше толкова . . истинско. ^^
Имам да чета 100, 100 и нещо страници, копеле.Невероятно много ми се виждат в момента и супер много ми се лентяйства, ама имам ли избор? Поне си имам шоколадови кремчета за утеха.
![]()
Скучно ми е. Отегчено ми е. Изчоплих си лака, размишлявайки над живота. Хубавото е, че прецаках нещата стабилно с моите неадекватщини, а даже не ми пука. Забравям вече. Започнах на чисто.
^май се лъжеш, везничке.
Аз съм си ок, приятно неадекватна в 00:26, остават ми два епизода да довърша сезона и свалям следващия.
Планирам да направя нещо лудо, но пък да не си остана само с планирането, де.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^ Нямаш си и на идея колко.
Иска ми се да си отрежа частта от мозъка, която отговаря за чувствата и спомените. Ако са две отделни, още по-добре. Иска ми се да знам, че някой ден всичко ще се оправи. Иска ми се да престана да съдя за хората по външния вид. Искам нещо ново. Искам нови обувки. Искам нова същност. Искам нов мозък, чист и спретнат. Самодостатъчен, красив, умен, работещ, знаещ всичките универсални истини на света, предвиждащ, смел и непускист. И с опция-подарък: феникс.
Искам да я събудя и да си хортуваме. Искам на 19 да отида и да не се притеснявам от нищо. Искам незабравими спомени. Искам да мога да спя като бял човек. Искам да вярвам безрезервно в способността на филията да пада с маслото нагоре, независимо от всичко.
И да, адски съм благодарна за всичко, което имам.
Eдва станах,а се чувствам като премазана...и ми е скапана едно,а колко имам да уча...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Снощи си прекарахме много добре.Защо няма повече пъти в годината 8ми март бе?! Поне на един ден момчетата се сещат, че наистана трябва да се държат мило. Както и да е... Разочарована съм. Ей сега осъзнавам какво губиш, когато печелиш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Горе- долу добре..
Имам Кволоквиум след няколко часа и съм в пълна мистерия относно това как ще си го взема.
Заспало. Ужаснооооо много ми се спи днес![]()