- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Останаха ми 45 минути и край на стажа през тази година страхотноо!!! И си напраvих домашната :0 не е за вярване много съм доволна от себе си. И след час ще видя милотоооооо <3
Симпсън маратон? Или American Dad? Или обърках жанра на анимациите?Първоначално написано от XxNymphetaminexX
За разлика от вчера, днес не съм на ръба на нервен срив.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Глупава бланка и подпис на нея. Това е единственото, което искам и което ми е нужно, за да бъдат нещата съвсем, съвсем наред.
Мислех си, че вчера беше велико, но днес направо съм се смазал.
От бъдещето сме, не забравяйте.
I'm on my level.
оуф..
пак ми се доспа ве..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
претоварена..изобщо не мога да ги науча,дано сутринта ми се получи...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Искрено съжалявам за държанието си, но този път не съм виновна аз .. наистина.Тъжно ми е, болно ми е, но това съм аз!!!Не мисля да се променям.![]()
Big or small, lies are lies!
Изморена и ядосана. Не мога да дам ясна причина...Утре се очертава да бъде скучен ден.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
никак даже не ... точно нш такова ми трябва...Първоначално написано от TheBeliever
иначе не се нерви.. по-добре вкарай някакво безразлично настроение .. не си заслужава да си хабиш нервите...
---
аз заспивам,че моя ми се кара,че не му обръщам внимание заради тоя форум... лека на вс,
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
хахах поредното ранно ставане- отивам на гадна, скучна лекция- тъпи присъствия!![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
От колко време не съм писала тука..![]()
Имам доста материал за споделяне вече..
Ще ходя на сватба.надявам се..
Той..
Днес изпит..
Дано да се справя..
Вчера по етика се изложих на изпитването,защото не знаех предните уроци..
На контролното другия четвъртък ще трябва да изкарам 6,за да ми остави 6 за срока и за годината..
Оф,тоя изпит да минава вече..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Имам чувството,че главата ми ще избухе,от 7 уча и ми писна вече,изобщо и не спах...сега на лекар пак...Искам само да ми минат тъпите 6 часа ии да става вечер!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ужасена съм. От себе си. Толкова тъпо и неадекватно същество едва ли съществува. Повече или по-малко със сигурност има, ама толкова и по тоя нелеп начин- не. Трябва ми почивка. Без компютър и без музика. И без 2/3 от мозъка ми, които така или иначе не ползвам.
И как не ми се ходи на училище...мислех, че ще имаме яка програма, а то какво се оказа. Само дано нямаме контролно. ^^
Ужасно ЗЛЕ![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
май се оправям вече..поне нямам температура ^.^
ето пак някво решение трябва да се взима..
да или не?
пфф нямам памет на компа.. а искам да си изтегля сезон на някой сериал, че ми е скучно .. ;д
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Много изморена.
Е трети ден не ми се вярва![]()
I'm on my level
НАРАНЕНА ето как се чувствам..но такъв е живота аз си продължавам напред с усмивка писна ми да се депресирам да плача по цял ден и да не излизам.Край вече няма да се тормозя с такива тъпотий.Ще се забавлявам и ще се радвам на живот.
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Едно такова прекрасничко се чувствамВлюбено ми е..е,такива моментни състояния са ми най-постоянни,и много често срещани в последните 2-3 месеца.Той ми писа,и..направо..
![]()
Всичко друго си е добре..всичко..топло ми е на сърчицето,което си е важното.
Ужасно ама ужасно уморенаПък милото сигурно ще идва да спи в нас.Не знам как ще чакам до 12, спи ми се.
Изморена съм, преди малко се прибрах от гадната София :/ иначе съм хепи;Р
Апатично ми е. Проблемът е,че това не е моментно,това вече ми се е превърнало като обичайно състояние и се дразня от това! Имам чувството,че не ми пука почти за нищо...да,вероятно е така,май ме вълнуват само някакви маловажни и глупави неща. Дразня се на себе си,а оттам и на всички около мен. Искам да взема една картечница и да започна да стрелям наред,но понеже това не е възможно,просто задържам всичко в себе си и чакам да отмине. А вече доста време все едно и също..не минава,проблемът се задълбочава.
Облекчена. Адски горда със себе си. Най - накрая съм тази, която може и взема решения, и поемам цялата отговорност за тях. Превръщам се в човекът, който винаги съм искала да бъда. Дано следващият издържи по - дълго.
Очевидно ти пука, за това че си апатичен. Аз отдавна изповядвам този тип мислене и мога да кажа, че съм минал през тази фаза и в момента по-скоро се наслаждавам на себе си и другите са ми безлични.