- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Мисля че знам какво ти е... На мен също от месеци насам ми е много гадно.. а по-лошото е че който се опита да ми помогне само го наранявам и отблъсквам... Просто ми е дошло до гуша от всичко и от всички и най-вече от мен! Мамка му! Ще ми се изобщо да не се бях раждал..!!Първоначално написано от ChaoticCharm
Shit Happens! But mostly to me so dont worry...
Офф така ми се спии :С Хем на моя му казах да не идва и пак не се наспах.Тея деца УЖАС.
хих навън времето е страхотно ...време е за разходка![]()
Hostis Honori Invidia
Много е готино времето.. и настроението ми също, ама за жалост не мога да се насладя.. :/
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Скучно ми е, просто умирам.И т'ва гадно чувство не изчезва :С И баси цял ден ше седя в нас просто лошо ми става като си помисля.
Днес ще е ден на почивка.![]()
Бива ли да съм толкова як. От утре отново тренировки.
йей ще излизам яко време
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
За щастие илизам след 5 мин. Ще зема си направя една /любима/ шопинг терапия... имам нужда от релакс.
Имам адската нужда от пазар. Трябва да си изкарам пролетните дрешки вече. Имам колоквиум в понеделник и тооолкова ме мързи да уча... Дано да стане да се преписва.![]()
Страхотнооо.Беше супер якия ден,сега чакам мойте да идат в нас и се надявам да е и супер яката вечер,а ако се видя и с него ще е още по-добре.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
леле как ми се спи... този месец няма да успея да си поспя![]()
бягай вееееееееееееееееееееееее ееееееееее шматкаааааааааааааааааааа ааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хЪх...
Супер гаден ден.
Тези дни ми е тъжно, скапано ...![]()
Big or small, lies are lies!
В мууд съм.
Така ми се излизаше тая вечер да бошувам, молих се чак, сега никъде не ми се ходи.Особено без негоНе знам и аз к'во искам
![]()
Еми днеска ми беше супер ден, дойдох в нас и ми развалиха настроението за нула време, не знам как ще ги изкарам тея 7 дни през лятото, ще бъде ужасноо ;хх Хубаво, че са само 7![]()
Сърцето Ме БолИ ;(
много ми се спеше изадох два шоколада и изпих 3 redbull и 1 monster може да умра щото усещам как ми се свива нещо сърцето, стяга ме ама кво да се прай отивам да потичам и съг ще ми мине !
изморена..
и много, ама много объркана
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Тооо паааа, като ще вдига геронтия - поне да е качествено...пусне - спре, пусне-спре ... на най-хубавите песни прекъсва в средата и пуска адските тъпизми, които със сигурност не са за празнуване на рожден ден.![]()
![]()
Иначеееее на мен още си ми е тъпо,дразня се на времето, което минава ааааадски бавно.Не тази вечер-а попринцип.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
офф много скапано ;хх
Кисело, бла...
Боли ме, изморено ми е и някой ме настъпва по опашката.
Същевременно ми е адски виновно. Все едно съм предала целия свят.
А така се изнервям на себе си, че не е истина. И съзнавам, че иска да ми помогне, обаче с всеки неуспех се затварям все повече. Накрая ще му писне и ще потъна съвсем...
Пфф още не знам ще ходя ли на дискотека или к'во ще правя.Спи ми се, но от друга страна, заради стажа не съм излизала от месец вече си искам моето) за това седя инато тук и искам да знам какво ще правим чак мойта фр да ми пише какво ще правимммммм и дано е по-скороооо :С
Now I feel like an aeroplane above the rain ,I can fly...
--------------------------------------------------------