- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Днес цял ден не съм излизала, понеже уж съм болна и вече ме хваща съклета. Ама след малко изхвърчам от вкъщи! Само да измисля къде ще ходим...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
готова за вечертааа![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Щастлива съм много![]()
Днес ми беше последният изпит от сесията и изкарах 6 и съм страшно доволна от себе си! Оценката ми беше много важна за формирането на добър успех![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
чесно казано съм разочарована...надявах се да се обади :///
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Болна съм,прави са..Много съм болна..Тая любов какво прави с хората..
"Кажи ми как да дишам без теб,не го умея,чуваш ли?!!"
Откачам..приказваме си,изглежда,че има симпатии към мен,ама..не казва нищо като отворя тази тема..През часовете ми се усмихва,плези ми се..Абе понякога имам чувството,че има няяяякакви чувства към мен,ама защо не ги показва..Не е трудно..всъщност разбрах какво му пречи и не го одобрявам това..
Добре,че имам таен източник на информация и разбирам Той какво приказва за мене..
Преди почти 2 години не мислех,че чувствата ми ще са същите дълъг период..ето на-същите са и даже се усилват..![]()
Какво да правя-вече не знам и аз..
Искам гоо,тооооооолкова много..
Айде да ни оправят и компютъра в даскало,че..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Гордея се със себе си, трудът ми наистина бе възнаграден, но осъзнавам, че това е само първата крачка, а имам още 3. Изключително доволна съм от ината си, най-накрая проработи за мен.
госип гърл - поздравления за сесията ^^
аз ядох сладко, много сладко. повече от колкото е препоръчително. сега слушам фолк-метал. официално съм горе на черешата. ^^
REGGAE BOOM <3
КОМБАРКАТА СЕ ЗАВЪРНА!![]()
Някакво приятно безгрижно ми е... Петък все пак. Събота и неделя няма съм на запой- нека ми е зле. Ще се наспя напук на 7-часовия сън през седмицата.
Премиерата мина! О, да! Силно начало.. Евала.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Т'ко'а ми се. Искам утре да се събудя с непреодолимото желание да науча всички наследствени уродства отведнъж.![]()
Хипохондричка съм. Ако продължават така гадно да ме болят дробчетата като снощи, ще се превърна в хипохондричка с ангина. Отделно ми е много едно такова... безмислено. По-ленива и от панда съм станала, нищо не съм бутвала, пък имам доста за четене и писане и ще ми се скъса дупето после от зор, ама няма да съм аз, ако не оставя всичко за последния момент. На всичкото отгоре нашите са решили пак да се държат като келеши и само ме занимават със себе си излишно. Оня досадник и той не се научи на малко тактичност, ми реши да го удря на признания на най-неподходящото място в най-неподходящия момент.![]()
Изнервя ме всяка тяхна дума и постъпка. Как не се научиха да комуникират като нормални хора? Нямам търпение да се махна от тук.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Напълно игнорирана от негова страна![]()
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
И пак и пак .. Защо гледам снимките, като знам, че ще ми стане гадно ... Не искам да го мисля повече, писна ми вече от цялата тази история ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ако говориш за момче...и аз това правя сега..Първоначално написано от tanch3t093
Ужасно е,депресирах се...
![]()
![]()
разочарована .
просто ми е някво безразлично, едно никво напоследък, само заради един индивид .
lick lick lick lick me lika e lollipop !
Не можете без да пуснете некоя тема...
Със строшена китка на дясната ръка.
И пощурявам от болка вече.
Тъпча се със болкоуспокояващи,но уви....
НЕ минава...
пия си кафенцето и се надявам да не ми се мярка пред очите защото ще го разстрелям![]()
Hostis Honori Invidia
Малко странно и объркано...
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ех, ако не бях такъв мързел...
Дано довечера да стане работата. Толкова ми липсваха старите идиоти.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?