- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
трябва да вземат историята на живота ми, особено от известно време насам, и да направят сериал.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Утре вместо часове преди обед имам наказание в даскало,карай, демек след това ще имам само 3 часа
после дано да видя милото, ужасно ама ужасно ми липсва :О
И ми се пуши ей ся излизав в градината /де да можеш да си пуша вътре :С /
Той май наистина вярваше, че е единственият човек в живота ми.Трябва да знае за всичко! Оххх, толкова обичам да става на моята.
Осъзнах, че съм много щастлив, силен, неадекватен, настинал, на косъм от бронхопневмонията, човек. Ебаси кефа.
тотално изперкал,ако утре успея да се съсредоточа и за 5 минути направо ще е чудо..
>>DjBelev<<
Многоо объркана и ... отново объркана . . . Уж го забравих , а сега отново ми е само той в главата и не мога да го имам - никога . .. Тъжна и объркана![]()
![]()
![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Не ми стигна съня ии съм полузаспала.. чувствам се много самотна,искам някой до себе си ;s
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Леко тъжна(като се сетя за него..),но като цяло съм добреее! Само 2 дена ииииииии ВАКАНЦИЯЯЯ![]()
![]()
![]()
Айде ваканция от днес!И другата седмица няма да ходя пък!Бива,бива некадърни даскали,ама чак толкова зле не можеше да бъде.![]()
Иначе ми е тъпо някво ... безразлично,самотно ...![]()
Big or small, lies are lies!
добре съм.. малко изморена.
объркана съм..не трябва да става така! ;х една част от мен го иска, ноо.. ;/
напрегната съм..
в същото време съм много щастлива.
притеснена съм..
ууф ..![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
супер добре си изкарахме в Пловдив
последната вечер не спахме и сега си плащам![]()
![]()
но пък за сметка на това направих 7 стотинки 10лева на покер....но ги изгубих деъм![]()
![]()
![]()
нещо ми е мн енергично...
в супер настроение съм![]()
просто в тоя момент няма човек,който да е способен да ме нерви......![]()
Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка.
http://vbox7.com/play:857e1e09
След малко излизам с милотоДнеска 1 месец с милото
)
Ми става !![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
искам да ям !
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Хахахах я виж ти, каква била работата....![]()
![]()
Еми само едно ще кажа - радвам се, че не отидох!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Как може няква пикла да ми казва ква съм аз при положение че не ме познава? И как може да има толкова тъпи лапета, които ти се усмихват, правят се на много добрички, а в момента, в който се обърнеш почват да те плюят.. Господи, къде попаднах!! Няма такъв идиотски клас (от 28 човека с 2-3 мое да врътнеш някво лафче..). НИКАК НЕ СЪМ ДОБРЕ.. пикли.
^^^
Бургас <3
Нещата придобиват различни размери след като бъдат изречени на глас.
Ужас, за един ден успях да ядосам над 10 човека с мойте лайна(не буквално)
Леко стрес.
Усещам че ще ми е трудно да си постигна целта, но се надявам да успея да я постигна.
Само като знам откъде трябва да почна...
пп. Не се обезкуражавай, М., не се, не се, не се, не се, не се, не се обезкуражавай никога!!!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride