- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Днеска е баси якото лятно времеБях навън купих си мн хубави дънки доволна съм.Прибрах се, изгладих.. сега сигурно ще гледам филм.Гладна съм, но си казах, че ще отслабвам.Не искам да ям.
Това е един от отегчителните съботни следобеди , в които се чудя как да убия времето.
Много скучен ден общо взето, пък и той ми се сърди .. без видима причина.![]()
Зле..Писна ми от някви истерични овце..Няма да се излиза бая време и моя пикльо няма да го виждам около един век..
Супер,купих си супер яки неща.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Винаги съм твърдяла, че е мноого лошо да се самонавиваш!Много лошо!![]()
Big or small, lies are lies!
Цял ден не бях яла, ся се натъпках с китайскоей ся отивам да пуша 1на цигара за храносмилане
не ми се вярва, че е 9 часа вече.След т'ва сигурно ще гледам един филм и айде по леглата... след това още 1 отегчителен ден ииии в понеделник
![]()
![]()
милото <3
Спретнах си едни палачинки,мноооого съм добре.
Суупер неползотворен ден като цяло. Само се измъчих сутринта с танца и ходенето пеша до нас ме довърши. А не е като да съм свъшила нещо много съществено.
Искам да му помогна и едновременно с това съзнанието ми неистово се инати да мисли каквото и да било по въпроса.
Усещам някакво ужасно отношение на хората към мен, което ме смачква колкото и да се правя на "Аз живея в друго измерение и ми дреме на хурката!" Понякога поглеждам към земята и ми иде да си забия един шамар.Защото аз съм си виновна. И на себе си и на тях.
Уж имам нещо, за което да се хвана, а мисълта, че то ще изчезне ме вкарва в пълен ад и дори сега вътрешно се изяждам.
Супер съм непостоянна по отношение на филмите, един свестен филм не мога да изгледам, дори и ако имам голямо желание, все мърдам, все се намествам, сто пъти го спирам, понеже си намирам друга работа и прочее, и в крайна сметка филмът си остава недоизгледан.
Тоя път обаче положих неимоверни усилия, не спрях филма(или да е било веднъж), 2 часа си стоях на дупето, без да мръдна, очаквайки с интерес пустият смисъл на целия филм и такъв просто не открих. Всъщност се появи някаква нишка и то в последните 5 минути. Ако не участваха толкова известни и любими артисти, сигурно щях да го превъртя малко в началото, средата и края, както правя винаги, и нямаше да се възмущавам толкова в момента.
На всичкото отгоре пак стана никое време, а на мен и грам не ми се спи, пък трябва да ставам след около 7-8 часа. Възнамерявам да си довърша главата от днесзапочнатия чиклит, пък утре ще мисля как и с какво да замазвам следите от безсънието си.![]()
Еми не се чувствам кой знае колко добре...Болна съм и направо ми е някъкъв ад...
Добро утро мили деца![]()
Станах, очите ми едва се отварят, спи ми се, събудиха ме, ся си пия кафето, после мисля да тичампосле ще видим може да уча и накрая ще се къпя и деня трябва да ми мине
) Искам да е ползотворен
)
Добро утро![]()
Аз се къпах и днес цял ден ще си стоя в къщи и ще скучая, защото вали проливно..
Много ми е гадно като цяло , защото той ме е лъгал през цялото време ..![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Супер притеснено ми е. Искам огледалото ми да оцелее до вкъщи, но се съмнявам, че е възможно да се случи. Толкова много обществен транспорт ще сменям. И този колоквиум ми взема здравето. И ако снощи тези двамата хубавци действително са били заедно през седмицата трябва да си измета насраното.![]()
След всички казани думи и действия най-накрая разбрах защо ме отбягва...![]()
Поне си оправих отношенията с тях, за което се радвам. Аа днес сигурно ще уча или ще направя основно почистване на къщата.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Хем не ми се стои, хем не ми се тръгва.![]()
Научих си ,тук валя цял ден, провали ми плановете да тичам. След малко ще карам колело, като няма да е тичане, поне с колелото малко енергия да изразходвам.Баси скучното, мразя неделите.Те момичетата ме викаха да ходим да пазаруваме в Холандия, но не ми се гледат дрехи искам нещо интересно да правя ама де този късмет.Както и да е, дано ми се сбъдне 'желанието' да отслабна малко =) Не, че е нужно, просто така, за мое си успокоение![]()
леко ми е тежко, заради последните няколко нощи, но иначе ми е супер весело. обичам да има интрига в живота ми.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Толкова изморена,че нямам сили да му се ядосам.Главата ми ще се пръсне..![]()
Каквото и да направя, все е грешно, все засягам някой, все аз се чувствам виновна накрая. Абе, майка му д'еба!
Какво, по дяволите, да направя, като:
* е отишъл да ме чака на края на града, при положение, че не сме се доразбрали?
* си няма собствен компютър и не може да го ползва, когато си поиска?
* не мога да не си угаждам?
* няк'ви идиоти нон-стоп си избиват комплексите върху мен?
* съм несериозна?
* съм в ебаси депресията?
* искам да се променя, а резултатът е нулев? Даже на ниво -1 по простата причина, че не мога да се справя сама.
* нищо не ми действа успокояващо?
* всичко върви надолу?
* не искам да уча тея предмети и на т'ва място?
* все си пропускам шансовете за всичко и по всяко време?
* не мога да спра да използвам гадни думи просто така?
Ебаси майката! Омръзна ми от всичко и всички! И от самата мен ми омръзна, ама не мога да се изоставя...
![]()
![]()
Яко в джаза
нз просто
но искам милото да е при мен
много за малко го видях
,но се пак го видях
![]()
офф тая ме вбеси направо ;@@@
иначе днес беше горе-долу добре..
пфф и той не се е прибрал още .. ;\
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Незнам как.За пореден път се зарадвах за нещо и след един ден разбирам,че ще се провали и няма да стане..писна ми вече от напразните ми надежди.