- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Скучно! Времето е некво никакво ... Нищо не ми се прави. След малко сигурно ще уча.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Още по-зле да стане може ли?!Освен че няма да видя бял свят до май, половината ми дивачки са отнесли същото заради мен.. Ако не съм аз да съсипя всичко...
бягаааай, бягааааааааай, лошият герооой съм аааааааз![]()
супер съм. само едно нещо ме мъчи- какъв сладолед да кажа да ми донесе...![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Зле, омръзнаха ми тея алергии и глупостиии :С Свършиха ми цигарите, направооо ужасссссТ.
Защо след като правя нещо полезно имам чувството, че издеателствам над организма си? Знам, че всяка промяна е трудна и бла-бла-бла, ама ми писна да се чувствам като парцал.
От друга страна намирам време за нещата, които досега все оставях на заден план. Може би нещата не са толкова ужасни колкото ми се струва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тъпо..
И го харесвам,и не го.
кви са тия променливи простотии от мене? тцццц![]()
![]()
Супер секси е :д направо не се сдържам идва ми да скоча и да го целуна ..Ох..
![]()
каква страхотна вечер..Нямам търпение да дойде утре <3333
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Яде ми се шоколад, обикновен шоколад, а нямаме :О ся ще се натъпча с всякви боклуци :С
Много гадно... Хем ми липсва, хем не ми пука за нея оО И аз не знам, не мога да го опиша точно. Гадно ми е в момента ми е нек'во леко sad-нато хаха ;д Тъпа раота ама к'во да прайш.. съдбЪ![]()
Супер,беше супер готин ден,а сега нямам търпение да си легна.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ооофф 2 не виждам, нямам търпение да заспя.Имам чувството ,че в момента, в който си легна ще заспяей ся отивам.И утре ще трябва да издържа до късно
![]()
моичкия ще идва в нас след 12
аз по-хубаво да си легна до 12 и след тва да ме събуди..
МНОГО ми се спи от както е започнала ваканцията спа по 2-3 часа ама е супер трябва да лягам защото утре пак ще излизам и то рано.Много съм изморена ама се чувствам се СУПЕР![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам търпение да ми започне сериала. Намерих си нова музика, оправих си косата, събирам вдъхновение, за да седна да уча, защото още първия ден ме чакат две контролни, може утре да й се обадя, може и да изляза с тях, ще оправя нещата с онова същество, утре ще гладувам цял ден за пречистване...леко ми е скучно, ама ще намеря какво да правя и така до края на ваканцията, който не искам да идва, но няма как...
http://www.vbox7.com/play:28fd0cc8
Иначе съм зле с привкус на добре, като се сещам за Италия.
Но като цяло - зле. Върнах се в БГ и ме изби на зле. Почвам да го приемам за нещо нормално.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
охооооо ти си от нащеПървоначално написано от jghgh
поздрав с Нощната програма, в момента я слушам ;р
по темата - оф изгоря ми бушона на стаята преди час и нещо и до преди 15тина минути с бащата го оправяхме ... ужас ;д иначе от към настроение - същата раота..
Начии първо искам да се оплача от господин "изгоря ми бушона", ядеше торта и сега заради него и на мен ми се прияде!! ..![]()
Второ за сега съм добре, стават доста неочаквани неща и почна да ми става интересно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Амиии като цяло не беше зле. Трябва да се стегна повече!![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Чувствам, че въпреки всичките глупости, които извърших нещата ще се подредят, както беше преди .... или поне силно се надявам..
Отивам на даскало, но пък съм само до 12, ся ще тичам към магазина, щот без цигари ще откачаиии след т'ва кат се върна тряя уча по немски ужас
но тая вечер милото ще идва в нас
![]()
![]()
Заспалоо.. някво такова никакво. Пуши ми се. Спи ми се. Реве ми се.. абе, приказка.![]()
Първоначално написано от Hilary_
Е нали ти казах, че съм ти запазил едно парче .. к'во мяукаш![]()
По темата - станах преди малко и закусих. Сега пуша една цигара и ще видя да помогна на майка нещо или на бащата. После трябва и да уча, че в Петък ми е изпита по Екскурзоводство.. ужас ти казвам оО
Умряло ми е ,като времето.Цяла ваканция времето е баси мрачното,а днес трябва и да вали....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пък на мен мийй гадно зарад ино момче... Иии ваканцията ми е тъпичка, искам на училище да го видяяяяяяяяяяя !!![]()
![]()
и кво като си ми го запазил? Далече си ми ..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
п.п. нямам търпение да дойде утре и после неделя .. и после 15,16 и 17 ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3