- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Хубав ден. Хубаво време, респективно - настроение. Е така слънчевко ми пълни душичката. Сега само да отида да взема този изпит и после да го видя! Много е готино, че успяхме да навържем нещата така, че да се виждаме и през ваканцията. А сега и всеки един ден до 15ти Април е наш!![]()
Бива![]()
Ужасно.
След тази нощ никога, нищо няма да е същото.![]()
И това ще мине, стига той да е до мен. Боже, какви глупости направих..
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Очите са миии компот :С Гладна съм.. уморена... ей така
Имам рожден ден вече съм на 21 г. Много обичана се чувствам и щастлива!Много хора се сетиха за мен,което ме изпълни с положителна енергия.![]()
![]()
![]()
^ Честит рожден ден, много здраве, щастие, късмет, любов, сбъднати мечти и хубави емоции! (((:
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Чудесно се чувствам,мхм.
Видях го,после му писах - и ми прееба настроението,пак се напрай,'бала съм го.
Видях и другия<3.Ох,супер хубав е станал..и..ми писа..а отдавна не беше се сещал за мен,зарадва ме,усмихна ме..И така ^_^ Управи ми скапаното настроение..
![]()
![]()
Честит рожден ден, желая ти всичко най-хубаво,много здраве, щастие и любов.Дано си усмихната през цялата годинаПървоначално написано от slun4ice_90
Чувствам се зле, очите ме болят, спи ми се, не знам милото какво прави не ми отговаря нещо :С и тая клавиатура ме изнервя на макссс
алкохолни единици 5 (давя мъката), цигари 23 (опушвам мъката), калории 3856 (задушавам мъката с юрган от тлъстини).
Въпреки, че днес се вдях с много хора, бях усмхната и весела, сега се чувствам буквално като развалина. Липсва ми нещо, стравно много ми липсва, а знам, че никога повече няма да бъде така, както беше. Не трябва да бъде... Чуваствам се гадно.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И аз незнам как.За поредна вечер се ядосвам с него и се чудя какво ще правя,и отделно някякви спомени ме връхлитат където..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Скарах се с една фр цял ден си мисля някви простотии, не спах добре бах мааму и по-добре съм бил
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Мм.. объркана , около мен все странни работи се случват![]()
Но все пак на моменти гледам да си оправям настроението и да ми е малко по-весело.. :]~
Интересно ми е днес какво ще се случи..![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
slun4ice_90 , честит рожден ден! Бъди жива и здрава,нека щастието никога не те напуска!
Иначе: преди малко станах..
Трябва да седна да уча вече,че понеделник идва..
Майй си имам нова любов..
Оная мърша не искам да ми се весва пред очите,ама няма как да стане това-от един клас сме..
Как ми се иска да имаме още една седмица допълнително ваканция..
Ще ги науча тези песни,няма друг начин..прекалено са хубави,за да ги подмина..:P :P
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Добре.Таман станах и ще излизам,но защо навън трябва да е толкова мрачно..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Безкрайно щастлива..Не мога да повярвам,че стана..беше толкова бързо :д неочаквано..Нямам търпение да се видим
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Лееко стресирана от филма![]()
ха ха кой филм :дПървоначално написано от ch0c0late44
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Разходих(ме) се, купих си супер свежото якенце след 300 зора, взех си и няколко интересни книги, успях да си уредя и всичките глупости, свързани с екскурзията, после пих кафенце с бабинка и сега мисля да си пусна някое филмче. Общо-взето, до обяд успях да си свърша всички предвидени и непредвидени ангажименти, "огрях навсякъде", както се казва, денят си беше ползотворен и чудесен, докато оная умрялата скумрия не реши да ме търси. Ама нали търпя до последно и не съм злопаметна, затова си патя. Слушах й префърцуненото дрънкане през цялото време, дори си правих труда да поддържам разговор(въпреки, че по нейните параграфи това значи тя да приказва и някой да я слуша безмълвно) и тая да тръгне да ми повишава тон и да прави фасони, провинциалната му солета проста.
То човек, че трябва да е толерантен и да си оставя вратички в общуването, с каквито и да било хора - трябва, ама просто си има едни определени граници.
![]()
Благодаря много!Първоначално написано от Sisito941
![]()
Много добре,окураважм един френд да отиде на бала си.За пореден път се дразня,че за много неща трябват кинти....Определено променям начина си на живот и виждане на нещата...
![]()
Уморено ми е, но се радвам от свършената работа днес. Освен това най - накрая отидох на маникюр. Другият път ще съм по - смела. Малко ми е тъпо, че пак съм доста назад с парите.... но в живота не може да се мисли за пари. Тая седмица ще си свия бюджета и пак ще се справя някакси.
all this sorrow in me turns to hate![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Супеееер! Малко съм болна, ама като цяло се чувствам добре. Излизахме с компанията и си прекарахме супер, та забравих за температурата![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
^^Mного ми харесва начина ти на мисленеПървоначално написано от mArMaLaDkA
И между другото те разбирам напълно.. Та имаш една фенка
![]()
По темата - чувствам се МНОГО зле, майка ми разбра за това, карахме се, знае, че я излъгах за това.. Ерик ме ядосва много.Мойто момченце ми трябва до мен в такива моменти, а работи ...Главата ме боли..
А добрите неща - времето беше яко, това ме правише щастлива, имам ваканция 2 седмициИ това е..