- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Адски изморена и в същото време ядосана.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре .. обаче може и много по-добре да е ..![]()
I'm no Beauty Queen, I'm just Beautiful Me ^-^
Тъжно ми е , че в понеделник съм на училище. Хем искам да съм на училище, хем не искам ..
Искам да е топло времето , да грее слънце..
Много неща искам , но е въпрос на време.
Станала съм шопинг маниачка. Хем хубаво , хем не съвсем..
Дано плановете ми за утре не се провалят.
ОТВРАТИТЕЛНО . май му омръзвам![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Уморена съм, лягам си. Утре на чисто ще започна деня.Дано майка ми нищо да не каже и да мога да отида при Клаудия и да излезнем с Йордии![]()
Едно странно се чувствам,плаче ми се,а сякаш нямам сили да се разрева...не беше кой знае какъв ден,като се сетя,че до 6 часа стоях без ток,понеже този бушон,само изгаря ... по цял ден само мойто бившо писенце ми е в главата ...и общо взето ...утре дано е по готин ден ....![]()
Никак не се чувствам. Трябва да уча по шибаната история...днес поне т'ва започнах да правя. Вчера пък си купих чепици, макар че проспах и двата дни...проспах си шибаната ваканция, която имах възможност да оползотворя по много по-добър начин, сигурно и по-добре щях да се чувствам, но се отказах още през февруари по немаловажна причина. Станалото станало. Трябва да живея в настоящето и да се наслаждавам на мига. Трябваше да направя някои неща през т'ва свободно време...ама животът е това, което минава покрай нас, докато си правим планове за бъдещето. Искам да свърша някоя глупост, която впоследствие (така ли се пише?) ще се окаже нещо много готино, запомнящо се и променящо.
Рано-рано се събудих още ми се спи, тая алергия ме мори от ся са ми ужас очите. Днеска ще излизам с Клаудия и ЙордиТрябва да се направя хубавка :P
Започвам да се отегчавам. Един засветен да няма значиии. Всичките са само за по едно ебане. Притеснено ми е за моето момиче. Дали не я тласнах към нещо, за което все още не е готова? Нищо, то ще се разбере.
Нааааай-сетне да дойде тая събота.Сега ще чакам да стане 3.Много съм добре.![]()
екстра![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Изморена,сноще не можах да спя,цяла сутрин по магазините..как ще издържа довечера незнам.![]()
Олее навънка много гадно духа бее..Аз тъкмо си направих косатаТряя се вържа..чудя се кои обеци да си сложа..
Ще се видя с милото
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Искам да е слънце, жега..а то продължава да си духа...
ъгхх. Много съм уморена, също и отегчена, влизам за душшш...
Интересно, какво ще се случи в понеделник........
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Адски тъпо.Писна ми вече,а нямам идея какво да правя....ще се побъркам.
![]()
Поне довечера се надявм в тях да се разсея малко,че..
![]()
Нямам никакъв избор на дрехи на довечера и т'ва супер много ме изнервя. Както обикновено се прибрах само с един вариант за дрехи и супер много ме е яд сега. А така ми се ще да се натокам, да се почувствам и аз жена, да съблазнявам и да флиртувам... Така ще се чувствам просто като бавачка
Йес , поне нещо хубаво не се развали. ; )
Утре дано не ми се развалят плановете много , много се надявам всичко да е окей.
Утре май няма да уча , защото успях да свърша с всички домашни. Най-много да преговоря по нещо.
Обаче ми е скучно и не знам какво да правя. Всички са на някъде , а аз си умирам от скука.
Хипер готиния ден!![]()
сравнително добре![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
чувствам се адски тъпо![]()
човекът в който бях влюбена ме заряза пред 2 дми и от тогава ми е супер сдухано...
нито се бяхме карали нито нищо
било му писнало от всичко около него
ае стига ве толкова бях щастлива с него
а сега така да ми разбие сърцето![]()
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Физически: Уморено ми, цепи ме глава,болят ме очите, спи ми се.. явно и кръвното ми е паднало, няма да къде по-зле.
Психически: Демн ://////
Смешно ми е, релаксиращо, и се тъпча с адски яките равиоли.