- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Добре.Доста смешно ми стана днес,ама той май се издрадни нзнзнз...вече.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добро утро!
Преди малко се събудих. След малко почвам да си оправям счетоводните грешки..
След това ще уча по Deutsch,че днес май двата часа ще изпитва..и то само тези,които имат 5 и 6 като последна оценка..
Отивам да си направя закуска сега,кафенцето ще остане за по-късно..
Той наистина го е направил,ама на мен не ми пука..преди на него не му пукаше за мне,сега е мой ред да не ми пука за него..така е правя де..
Той ми звънна вчера..невероятен глас има,бахтии..![]()
![]()
![]()
Много искам нещо да стане между нас,но това ще се разбере с времето..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Вчера се напих доста)) Хубаво си прекарах с мамчето
сега ме чака пак чистене днеска.Времето е гадно.. ние скъсахме... ей така ми вървят първите дни от ваканцията.Лошо..
изморена,но трябва да уча.
искам да е лятоооооо.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Зле се чувствам скучно ми е, гладна съм, времето е ужасно, очите ми се подути като нз кво :С
Съсипана .![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Отново зле. Сега зацепвам колко съм глупава..Да му вярвам и на всичкото отгоре, да се влюбя като пълната патица.. отново. Ай, сиктир. Стига ми толкова...
В много размишления ме хвърли музиката на Джон Фрушанте. И един филм преди няколко дни...мазало. Ама пък ми харесва да си размишлявам така.. за настоящето и бъдещето. Но най-вече за настоящето. Хубаво е човек да се връща в миналото, но оставането там е...неприятно и опасно за психиката. Понякога.
Адски тъпо.И двамата точно в този момент искаме да зарежем всичко и всички и да заминем само двамата само,че..не е толкова лесно ;х.
КОГАТО НЕ ЗНАЕШ КАКВО ИСКАШ - ГУБИШ ТОЗИ, КОЙТО ЗНАЕ, ЧЕ ИСКА ТЕБ ^^
Обърканаааааааа![]()
![]()
![]()
... Can you feel me
Can you touch me
Do you believe in me
Do you love me ...
Влюбена или в процес на влюбване,отнесена или объркана най-точно казано.![]()
))
Гадно,заради него и заради това,че трява да уча,от друга страна ми е добре зарадваха ме те поне.![]()
охх .. изттърсих една глупост![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Колкото и глупаво да изглежда, съжалявам за изгубените 3 години с такъв безхарактерен човек.. ""
добре, че не знае нищо за мен иначе щеше да стане напечено..
Пощурях вече. Не мога да спя нормално, а и нямам желание. От яд едва не си счупих телефона и сънувах ебаси идиотски кошмар. Беше супер яко чувството да се събудя и да знам, че тоя ужас не ми се е случил и че действителността не е толкова болна....ами повече.![]()
Имам нужда от голяма промяна, която усещам, че накрая ще дойде от самосебе си, ама ще спомогна малко, като си изхвърля някои неща, които биха влязли в употреба, но всъщност не са нужни.
Добре.Дразни ме само мрачното време и това,че имам да уча супер много,а нямам мн време.![]()
Болна съм,чувствам се ужасно,времето е ужасно.. Как може да е такъв,нямам търпение да дойде лятото,повечето неща ще се наредят..Как всекии път ми се убиват в главата такива хора,толкова трудности,километриии .... Даа спомените са хубави,ноо не стигатт, не искам да ги игнорирвам,но ... Времето ще покаже всичко наистина,но просто нямам търпениееее ааа![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Имам ангажименти, които предпочитам да не правя, но няма начинслед малко отивам на разговор за една работа... отделно ще си раздам св-то на няколко места... вечерта ще спя при Ани.. в петък имам среща с хубавия грък, който режа от месеци, вече обаче не ми пука =) Ии трябва да се обадя на доктора + на фабриката, в която карах стаж, а не ми се говори с никой днес ;С