- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Е-га-си-му-си гадното...
Някакъв тотален нървъс брейкдаун ще да е това- само рев и хлипане през 2 часа.![]()
Толкова много имам за казване, а няма на кого. Какво се промени?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Той наистина се превърна във всичко, което виждат очите ми. И отново се радвам на малките неща! Чувствам се прекрасно, дори смея да кажа, че съм влюбена. Кара ме да се усмихвам всеки ден, мотивира ме, когато съм с него имам желанието да бъда по-добра във всичко, което правя, помага ми да игнорирам всичко, което преди ме е изнервяло. Дори вчера, когато ми идваше да викам от яд, той просто ме гушна и се почувствах много по-добре. Много е хубаво, че открих това, което винаги съм търсила, пък да се надявам, че няма да се промени. Или поне не скоро. Имам огромното желание да прекарам колкото се може повече време с него.![]()
А само колко обичам всичките си приятели! Колко е хубаво, че ги има, че са до мен безрезервно, че се забавляваме всеки път, когато сме заедно..много е хубаво!
"Oh I'm a lucky man, to count on both hands
the ones I love..
Some folks just have one,
yeah, others, they've got none, huh-uh.."
Офф,пак саднато,омръзна ми.И тоя па за къф се мисли ? 4 години бил влюбен в оная,хаха филмар.
Яко във филма. Трябва да се разделя с него или поне така ми казват, ама пиша ли му.. цялата ми решителност да му тегля майната се изпарява и почвам да се смея като ряпа..![]()
![]()
![]()
Утре съм на концертче и от Варна пристинга "главата на волтрон"
http://www.youtube.com/watch?v=MNzafK1HIro
нека ми е зле
Свърших малко полезна работа днеска... ся ще ходим на гости, нямам желание и тая вечер при Ани.
Ми чувствам се изморена, малко объркана, но в същото време адски щастлива и нетърпелива.![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Всякаква техника, до която се докосна, се скапва. За 3 дни два телефона заминаха, а компютърът редовно си забива, само и единствено, когато аз съм на него. ;? То не стига, че и без това положението е все куцо напоследък, ами и тази катастрофа с де що има (домашни) електроуреди, ме отчайва съвсем.
Значително добре,при положение,че осъзнах,че нищо няма да се получи!Нямам късмет явно и това е.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бивам.
Може и по-добре..
![]()
Искам някой да ме усмихне,бе!
И този някой не се сеща да ми пише,пф..
Понякога прегръдка и мила дума са достатъчни...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
депресирана.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Може и по-добре да еА колко имам да уча, но май ще остане...
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
В каква каша се забърках се питам вече за не знам кой път. Какво си надробих на главата и как не минава ден в който да не съм се ядосала за/с нещо. Тия дни просто, хах.![]()
А как имам нужда само от един човек, който да е тук в този момент, който знам,че няма да поддаде, както ВСИЧКИ останали, който и без дума да съм обелила да знае вече всичко. Как ми липсваш, приятелко..
Никой и нищо не ми трябва повече!
яко смех .. може ли да има толко прости хора бе![]()
Exorcism !
Не знам как ще заспя,след това което каза...пак има да мисля.Супер ми стана тъжно.![]()
Направо ми втръсна от караници.... с всеки![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Притеснено ми е и съм изморена. След малко ще лягам, обаче съм сигурна, че няма да мога да заспя... Вече много често се случва така.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Много добре! Въпреки, че мама ме събуди да ме пита дали е добре и да ми каже, че навън вали сняг- след ставането си в 7 и 30 бившия ми приятел ме зарадва ужасно много. И един дълг разговор с Марина![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Тъпо.Навън времето е ужасно,надявам се поне да дайде на даскало,да не ми е мн скучно...![]()
ебати тъпнята ся ставам и чакам да стане време за тренка че е ебати тъпото![]()
Exorcism !