- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Разболявам се и нищо не ми се прави.Едно такова.. безразлично ми е.Доволна съм поне ,че си изянснихме някои неща и вече спя спокойна.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
изморена,изтощена от всичко // изтощяна от живота .. защо трябва само на мен да се случваа![]()
![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Странно. Смесено.
След малко излизам да се порадвам на хубавото слънце навън.
Утре понеделник.. шит!
Чувствам се обичана, щастлива, влюбена...![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Много мразя да се чувствам по начина, по който сега се чувствам.
Хем объркана, хем съжаляваща за неща от миналото ... А не искам.. Дори да мисля за това![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Искам да спя, да спя, да спя, да спя! ... Обаче не мога. След малко съм на кафе, а като се прибера трябва да сядам да уча. Плюс това е крайно време да си почна тренировките, освен ако не искам да почна да се търкалям.
Не знам как съм ..
с него не съм си писала от повече от седмица вече.. да не говорим откога не сме говорили по телефона..
пф..
тва връзка от разстояние е много кофти..
даже се чудя дали все още чувствата ги има ;\
Времето, от друга страна, е страхотно ^^
сега се уговарям и след около час излизам (:
а за училище.. не ми се мисли..
в понеделник-контролно.. ще бъде оле-мале.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
супер , особено ако не мисля колко имам да уча за следващата седчица![]()
![]()
ядосана и аз нз как чудя се какво да си мисля чак....![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Същото. Аз самата няма да успея да се опиша толкова добре.Първоначално написано от babity
.. пп любовта на живота ми е нь 39 години. Как да се чувствам!?(лигавщини)
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Уникааално яко. Мисля, че отхвърлих част, колкото и да е малка, от материала за изпита. Супер весело ми е. Мисля да си взема душче, да си пусна приятна музика и да поглезя тялото си с малко разкрасителни процедури. А ако отнякъде ми изскочи и ня'къв ходещ вибратор... нощта просто ще стане перфектна!
Спи ми сеее![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
хипер гадноо .. зареди него отновоо .. нямам си й на представа какво всъшност става .. тези днии ми е едно никаква и мн зле се чувствам![]()
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
На моменти почвам да мисля пак за него.Искам го..Утре ще го видя..от една страна се радвам,от друга-и аз не знам вече..
Всички казват:''Забрави го,не мисли за него толкова,не е хубаво така да се измъчваш.."
Не ме интересува,искам си го и това е..Даже напоследък той показва симпатии..дано,дано,дано да стане нещо..![]()
![]()
Иначе се преброихме нашите хора по интернет..най-сетне..:P
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Супер съм, направооо няма що...Като се сетя за теста по Български в понеделник и изпита по История направо ми се плаче... Пък и с моя скъсахме... Абе разнообразни неща се случват
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Камък ми падна. Чувствам се най-после спокойна. Ще оправя нещата, каквото и да ми струва.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Гледах един от любимите си филми и се наревах като говедо. Лошото е, обаче, че не ми е за първи път тази седмица.
Не ми се започва нова седмица. Искам да си лежа в леглото до края на света. Изобщо не ми се занимава с 100-те различни вида глупости, които ми предстоят.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
И естт пак напразните ми надежди...........писна ми вече![]()
![]()
З Л Е.
Много ми се спи,ама ако си легна ще ми се отспи.
С най-добрата ми приятелка нещо не сме в много добри отношения.
И онзи курвар.....................не мога да го дишам.![]()
Στα δίνω όλα όμως θέλεις παραπάνω
Είσαι μια συνήθεια, μια από τα ίδια
Ή θα μ' αγαπήσεις ή θα φύγω πια στ' αλήθεια!
Липсва ми. Но и ми е някак приятно носталгично. Сякаш сме се върнали две години назад във времето. Обичам да заспивам с усмивка.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Изморена вече.Спи ме се,но в главата ми са 21651891891 мисли...незнам чак, днес е много претоварено там като цяло..чак ме заболя..![]()
![]()
Влюбена и почти заспала.... Но като си помисля, че утре трябва да ставам за работа и ми се отспива... А и грипната май свърши а аз се разболях![]()
![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446