- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Спокойна сред хаоса, който цари около мен. Имам толкова много за вършене, но май няма да ми стигне времето. А и нямам желание за нищо.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, супер, йеееес бе !!!![]()
![]()
![]()
След 48 часа бодуване и лодуванеси легнах и спах само 3 часаочите ми са бом-бок
сърцето също
влюбих се, а не мислих, че скоро ще ми се случи отново това
![]()
Съжалявам..
Объркана съм, направо побъркана, изтощена, потъпкана, чувствам се като парцал.. празна..
Ядосана.Левски не вкарват един мижав гол,утре съм на даскало и отгоре на всичко го чакам от 2 часа,а той още не се е прибрал .. не не ;х.
Отново се влюбвам , отново ми е страшно шибано ,понеже предчувствам че няма да се получи ... кога ли ми се е случвало нещо хубаво точно пък на мен .![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
сама..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Оффф оффф оффф, така съм влюбенаили се самонавивам?
![]()
Не знам и аз... още не ми се спи, ще слушам малко музичка и тогава лягам, щот просто не знам вече.
Доста мръсно ми направи.Незнам как да реагирам даже,но ще се правя,че ми е все тая явно.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Нещата просто се случват. И ми е хубаво. Спря "развитието в застой" и започна да се усеща някакво чувство за динамика, за промяна, което е най-доброто, което може да се случи. Плюс това съм окльощавяла чудодейно и крайно непланирано, и имам най-яките крака на света!Как да не ми е уравновесено и щастливо? ^^
Написах разказа най-сетне и ще го мятам на конкурсОт. Чакам концерта. Чакам и Англия. ^^
Чакам и нещо да ме отвее, скоро ще дойде, знам си :Д
Трябва да си допиша домашното.
Не трябва да се успивам.
Ще закусвам супер вкусен кекс.
Радвам се, че имам такива приятели.
И такива роднини.
Гледах много як филм.
Как да не съм щастлива?
Отвратителна нощ, как може всичко това да се случва и то за по- малко от 5 минути, как ....![]()
толкова съм ядосана, че съм способна да убия и човек, мразя такива недомлъвки, недоказали истории, двусмислици, толкова мразя ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Преди половин час се събудих.. по-хубаво да не се бях будила баси... влюбена съм и тва е :С
Искам вече да е юли - август .. да еминало всичко, което в момента е на преден план и да пътувам към морето ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз искам да юли - август, нооо за да се ходи на басейнчета, защото вече не се издържа с това шибано време.Първоначално написано от Hilary_
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Няма връзка колко готини дни ме очакват просто! С хората, с които винаги съм искала да се видя! И ще се запозная с The Pomorians в Сряда! Уникални преживявания, мухахахах!
![]()
![]()
Първоначално написано от poncho
+
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
хахаах ме2Първоначално написано от dimdim
ама не разгонена ,а разперверзена ..
ебаси думата
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Много огорчена! И разочарована ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!